Marsa 28. december 2008 Avtor Prijavi Deli 28. december 2008 uh Mystica (in Valkira)!sm ravno hotla it napisat, pa si me prehitela...namrec: se opravicujem, ker govorim o vaju oz. vajinih oblinah, kot bi slo za... hm, kaj pa vem.....skratka, je nespostljivo... a nisem prej opazla, postekala, pac kao sm bla v teku debate (nekaksen *ocenjevalec* al kaj). sory. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 U glavnom tuki su slike od dobrih pička!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 He he he, men se ponavad pr 3,4 ustav. Sem že dost zadet. -) U glavnom tuki su slike od dobrih pička!! Tako je, poklon za mične damice. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2008 Avtor Prijavi Deli 28. december 2008 Tako je, poklon za mične damice. -) (to si pa tko lepo in uglajeno in tko rekel ) ok sam da ni zamere, mysti... a ne, kaksen lusten folk mamo, samsonajt? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Res je, lušten folk tle. -) Hmnja, hvala bogu ane?Se tudi jst staram ... Dokler je Ljubezen, ni staranja [v glavi]. -)Opsss, in kako pivce. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2008 Avtor Prijavi Deli 28. december 2008 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 kok mate luštne debate.. sta obe luštni, Mysti in Valkira Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Tut Ti si cool. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 a ne, kaksen lusten folk mamo, samsonajt? ..men se dopadejo... do jaja!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 hahaha, tantra... nisi upoštevu optične varke pa se je valkira hit u miniča spravla pa pofotkala "evo moje guzice". kake tri kile... tri kile morš gor dobit. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 kake tri kile... tri kile morš gor dobit. ..a to misiš iz riti v joške?.. če bi se to dalo... joke.press Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Kremšnite so njam, njam. Doma narejene še boljše. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 ku ste lepi....ma prav res Valkira, Misty, Nosorog...ma prav žlahtni postajate z leti al se pa sam men zdi, da je vse kar je mlado lepo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Ufff, pras**... hmmm, to varianto, iz rit v joške... pa sem na vse načine probala... tut s stojo na glavi mi ne rata...... lahko pa glavo med noge transplantiras in se navadis hodit po rokah... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Kako fotko v minici, lahko iz hrbtne strani - brez obrazčka angelskega. -) ooooo valči v miniki ... no, jst pa mini krilo ... not res si ratala superVse ste super. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 priznam priznam... bi blo dobr dol dat bi blo...bi blo..... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 joj tale tantra komi, da se je ven izvleku x:Dx Mysti, luštna si mi je všeč ta energy tvoja, pa da se ne "svaljkaš" ampak greš v lajf-ga žurat, pa uživat, pa sračkat Valkira Bi pa rada končno vidla še fotko od Lie *****dans sm zabušla dan-total neproduktivna, taka, "nedeljska" in to celo brez maše (k de kdaj grem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Ma sej nedelje so za počivat.Jaz isto,no ajde,kosilo sem skuhal,he he.http://www.shrani.si/f/3x/tD/4UoYnzFI/2/p10300946.gif http://www.shrani.si/f/34/Hr/1nEE3uy2/p103009576jzuktil.gif To je bla pa neka modna revija doma.Pa sobo sem si krasil,sam se ne vidi nič lučk itd.Nisem jih ujel,samo mene. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 cela razprava o moji in Mystičini ritki ulala priznam priznam... vsaj 3 kg bi blo dobr dol dat ... sam u minič se pa še vseen kdaj spravim http://www.shrani.si/t/2C/Ta/2EPAOQEF/slika039.jpgValkirica rules. Prste maš kr dolge, to tut kj pomen ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Tvoja rit = taprava. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2008 Avtor Prijavi Deli 28. december 2008 Zdej maš pa dost... če ne bi mela te debele riti, bi ti še verjela Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Valkirehttp://www.shieldmaidens.org/Vhr/skand/stv...ja/asynjur.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Dolgi prsti so ti ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 opa bejbe....kere dobre fotke.......... :palec: pa itak ste super......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 tale mi je kul, ker zgleda kot da sem na črno pobarvana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.