Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Med laufom se vse skur, tut se še kur 24 ur po laufu [presnova dela pospešeno], skozi potenje gre tut ven ...

Hrano, pjačo zbira vsak sam.

Z brez kakršnekoli kondicije/vadbe sem za 15 km ob asfaltni cesti porabil 1 uro 22 minut.

Dobil gajbo piva [stava]... Blo nekj malga klančka tut.

V kolker bi delal s kolebnico, 2 - 3x tedensko [5x po 3 minute, vmes minuto pauze med "rundam",

nekaj mesecev (2 - 3), bi šlo verjeten b.p. pod 1 uro 10 minut].

! Ob pravilno razporejenem tempu [pospeševanju, normalnem tempu - njunem izmenjavanju].

Delo s kolebnico [različne izvedbe preskakovanja, z menjavanjem tempa] da pospešek.

Tut za laufanje v hrib.

Deli na socialnih omrežjih

krokodil Objavljeno Danes, 13:25

Hrana, pijaca ?

...moras priti pa na Rokov tek.

Tu je orehova potica, mlincevka, makova....

...prsut, kobase....pa vino, vseh sort.

brez.heca.com

Krokodil, a si ti tudi iz teh koncev, ali tole poznaš kot tekač x:o)x

Tole kalvarijo in cerkvico lahko opazujem celo iz postelje, saj živim na hribu nasproti nje.

Rokov tek poznam, žal se pa zaradi zdravstvenih težav ne morem udeležiti česa takega.

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

ja, sam tale hranca je prosto po štantih, al je ob progi? K jst rabm ob progi neky, da napolnim glikogenske zaloge; energetskih ploščic ne nosim s sabo, pijače tut ne. Če plačam drago štartnino pričakujem vsaj, da je za to poskrbljeno ob progi!

Sicer pa...kaj se tuky jajcam; ne tečem redno že vsaj 3 leta. Sem se preusmerila na kolesarjenje x8Dx pa tut to bl u izi, nism neky cycle freak (tp, da mam komi osnovno opremo, šuft kokr sem, mi je mim metat gore denarja za neko fancy opremo).

Pa komi čakam februarske popuste fitness opreme - bova s xsrcx kupla sobno kolo, tko da bom še med zimo gonila pedale x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Men pa ne rata met mokrih las. x:Dx Fitnes si bom pa kr doma zrihtal,samo moram zaslužitza eno konkretno fitnes naparavo.

Prostor mam,tuš zraven....muzke mal.

Ma preveč debatirate,tuki je tema fotke.So....fotke! x:Dx

Jaz čakam da mi trebuh zraste,polpa objavim fotko.

In ja....da se me sprovocirat in NE...nisem naiven.

Darling,stand by me

Mene pa že dolgo niste vidli. :vragec: :inocent:x:o)x

xDDx ja tis pa taprava ribca x:px

mi je všeč, kako žariš :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

res je, ze dolg! x8Dx

sam se te res ne da zgresit, s' cist ribja! x;)x

Lustna, itak (ti pase drugacna frizura, tedaj k smo se vidl nazadnje, si mela dolge) x8Dx :palec:

Macona - kje je fotka? xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Men pa ne rata met mokrih las. x:Dx Fitnes si bom pa kr doma zrihtal,samo moram zaslužitza eno konkretno fitnes naparavo.

jaz pa mam orbi, ab tronic, in uteži in steper... in podlago za trebušnjake, a sem brez ogrevanja bila zadnjič ko sem tam telovadila... tkod a mi je mraz... ostal v spominu in kosteh :precej len: :Premržen:

ooo, lepa xsrcx

ja madonca, pol maš pa že skor fitness doma :inocent:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

500EUR v Quelle.Dokaj spodobna napravca.To bolj za pozimi,poleti itak naredim vsaj 2000km s kolesom.Pa ne samo spustov,upam da bom letos kje kaj novga najdu.

Uau,ste same lepe dame tle gor! w:Iw

Darling,stand by me

Hvala za komplimente xsrcx

Ja, vem da sem ribja, čist preveč ribja sem.... :rolleyes: Čist preveč občutljiva. :xx!: Živ dolgčas. x:Dx

ne mores bit prevec ribja...

...se te spomnim iz 2005... se zmeri hudo lustna... te pa ne bi prepoznal... to je neptun bogami...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ribca!

sem hotla vcer itak dodat, da s cist ribja, da pa to ribjost se poudar asc rak (k ga mas, ce se ne motim), pa je del (velik) mehkobe pa tega tud 'od raka'. x;)x

drugac se pa strinjam s samsonom, da nis nc prevec oz. bi bla komot se bl - ribja. x;)x

fora je v tem, da riba NI najbolj obcutljivo vodno znamenje. x;)x

(trenutno ze, na vibre, vendar to je nekaj drugega, to je rpej zaznavnost kot pa obcutljivost)

jp, neptun.

Bod vesela, da si ribja, skratka, k vizualno ti dobr gre na roke.

ribe majo/mate to neko toplo privlacnost, mehkoto, prijetnost, domacnost, lustkanost v tem smislu...

(recimo men topogledno ne bi nc skodl ce bi bla mal bl ribja, ceprav ne vem, kako bi blo to mozno ob schtr. mojem ribjem - torej da bi bla SE BOLJ! x:Ox x:o)x)

**aja jeti, oprost ce si prletela k da sm dala svojo ftko gor po fitnesu izpod tusa. :vragec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...