tantra 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 rokovtek.comhttp://www.rokovtek.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 Med laufom se vse skur, tut se še kur 24 ur po laufu [presnova dela pospešeno], skozi potenje gre tut ven ...Hrano, pjačo zbira vsak sam. Z brez kakršnekoli kondicije/vadbe sem za 15 km ob asfaltni cesti porabil 1 uro 22 minut.Dobil gajbo piva [stava]... Blo nekj malga klančka tut. V kolker bi delal s kolebnico, 2 - 3x tedensko [5x po 3 minute, vmes minuto pauze med "rundam",nekaj mesecev (2 - 3), bi šlo verjeten b.p. pod 1 uro 10 minut]. ! Ob pravilno razporejenem tempu [pospeševanju, normalnem tempu - njunem izmenjavanju].Delo s kolebnico [različne izvedbe preskakovanja, z menjavanjem tempa] da pospešek. Tut za laufanje v hrib. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 Wou! 21 km To pa je ze junasko v tisti zimi. 21 km ni malo !!!! in da sredi decembra tečeš prvič 21 na svoj r. dan a ste zadovoljni danes pogrešam tek haha Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 krokodil Objavljeno Danes, 13:25 Hrana, pijaca ? ...moras priti pa na Rokov tek. Tu je orehova potica, mlincevka, makova.......prsut, kobase....pa vino, vseh sort. brez.heca.com Krokodil, a si ti tudi iz teh koncev, ali tole poznaš kot tekač Tole kalvarijo in cerkvico lahko opazujem celo iz postelje, saj živim na hribu nasproti nje. Rokov tek poznam, žal se pa zaradi zdravstvenih težav ne morem udeležiti česa takega. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 Krokodil, a si ti tudi iz teh koncev, ali tole poznaš kot tekač Pretecem vsaj 100 km na teden, ampak niti 1m po asfaltu,tako da se teh tekov ne udelezujem.Poznam. JP, blizu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 matroni vrača udarec k se ne čigredi Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 rokovtek.comhttp://www.rokovtek.com/ja, sam tale hranca je prosto po štantih, al je ob progi? K jst rabm ob progi neky, da napolnim glikogenske zaloge; energetskih ploščic ne nosim s sabo, pijače tut ne. Če plačam drago štartnino pričakujem vsaj, da je za to poskrbljeno ob progi!Sicer pa...kaj se tuky jajcam; ne tečem redno že vsaj 3 leta. Sem se preusmerila na kolesarjenje pa tut to bl u izi, nism neky cycle freak (tp, da mam komi osnovno opremo, šuft kokr sem, mi je mim metat gore denarja za neko fancy opremo). Pa komi čakam februarske popuste fitness opreme - bova s kupla sobno kolo, tko da bom še med zimo gonila pedale Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Kolo, kolebnica sta ok. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 haha, sam fotko sem objavila ter pojasnila kje je nastala in kdaj pa takšna debata o teku... medtem ko tema o teku ostaja neobiskana zanimivo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Endomorfinska laufarska odvisnica? -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Tantra, ti že veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Ko po teku človek pride izpod tuša, je feeling dober. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2009 taka fotka bi bla fejst, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 jaz sem s fitnesa, izpod tuša, z mokrimi lasmi. i feel božansko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Men pa ne rata met mokrih las. Fitnes si bom pa kr doma zrihtal,samo moram zaslužitza eno konkretno fitnes naparavo.Prostor mam,tuš zraven....muzke mal. Ma preveč debatirate,tuki je tema fotke.So....fotke! Jaz čakam da mi trebuh zraste,polpa objavim fotko. In ja....da se me sprovocirat in NE...nisem naiven. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Mene pa že dolgo niste vidli. :inocent: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 o lej jo fiško....keri lepi učki...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Mene pa že dolgo niste vidli. :inocent: ja tis pa taprava ribca mi je všeč, kako žariš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2009 Mene pa že dolgo niste vidli. :inocent: res je, ze dolg! sam se te res ne da zgresit, s' cist ribja! Lustna, itak (ti pase drugacna frizura, tedaj k smo se vidl nazadnje, si mela dolge) Macona - kje je fotka? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Men pa ne rata met mokrih las. Fitnes si bom pa kr doma zrihtal,samo moram zaslužitza eno konkretno fitnes naparavo. jaz pa mam orbi, ab tronic, in uteži in steper... in podlago za trebušnjake, a sem brez ogrevanja bila zadnjič ko sem tam telovadila... tkod a mi je mraz... ostal v spominu in kosteh :precej len: :Premržen: Mene pa že dolgo niste vidli. :inocent: ooo, lepa Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 ja madonca, pol maš pa že skor fitness doma Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 500EUR v Quelle.Dokaj spodobna napravca.To bolj za pozimi,poleti itak naredim vsaj 2000km s kolesom.Pa ne samo spustov,upam da bom letos kje kaj novga najdu.Uau,ste same lepe dame tle gor! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Hvala za komplimente Ja, vem da sem ribja, čist preveč ribja sem.... Čist preveč občutljiva. :xx!: Živ dolgčas. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 Hvala za komplimente Ja, vem da sem ribja, čist preveč ribja sem.... Čist preveč občutljiva. :xx!: Živ dolgčas. ne mores bit prevec ribja... ...se te spomnim iz 2005... se zmeri hudo lustna... te pa ne bi prepoznal... to je neptun bogami... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2009 Ribca!sem hotla vcer itak dodat, da s cist ribja, da pa to ribjost se poudar asc rak (k ga mas, ce se ne motim), pa je del (velik) mehkobe pa tega tud 'od raka'. drugac se pa strinjam s samsonom, da nis nc prevec oz. bi bla komot se bl - ribja. fora je v tem, da riba NI najbolj obcutljivo vodno znamenje. (trenutno ze, na vibre, vendar to je nekaj drugega, to je rpej zaznavnost kot pa obcutljivost)jp, neptun.Bod vesela, da si ribja, skratka, k vizualno ti dobr gre na roke.ribe majo/mate to neko toplo privlacnost, mehkoto, prijetnost, domacnost, lustkanost v tem smislu...(recimo men topogledno ne bi nc skodl ce bi bla mal bl ribja, ceprav ne vem, kako bi blo to mozno ob schtr. mojem ribjem - torej da bi bla SE BOLJ! ) **aja jeti, oprost ce si prletela k da sm dala svojo ftko gor po fitnesu izpod tusa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.