Marsa 24. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2009 O, heeej! (je pa nis dala velikrat a ne?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2009 ja sej glih sm hotla dodat, da izpod tusa te nismo glih velikrat vidl! js nimam fotk, ze dolg, tud ce bi jih mela, jih ne mroem dat gor (ne na komp, ne na forum. pa tak admin! ).pa itak se ne maram prevec slikat... ne maram da se me ujame v otrpnjenem trenutku. pa tak. mam ene svoje stose pa se sramezljive sorte sem pravzaprav. clovk ne bi reku a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 tale tud ni izpod tuša ... pozdravček vsem kakšna nežna dušica Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 tale tud ni izpod tuša ... pozdravček vsem jaz čutim pa eno milino in modrost. no, najprej sem pa pomislila, waw, kaka lepa ženska. samo sem itak pričakovala, ker sem enkrat videla fotografijo iz mladosti... in kdor je lep tak ponavadi tudi ostane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 jaz čutim pa eno milino in modrost. no, najprej sem pa pomislila, waw, kaka lepa ženska. samo sem itak pričakovala, ker sem enkrat videla fotografijo iz mladosti... in kdor je lep tak ponavadi tudi ostane. se strinjam Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 ne mores bit prevec ribja... ...se te spomnim iz 2005... se zmeri hudo lustna... te pa ne bi prepoznal... to je neptun bogami... Tnx Kaj že ma neptun s tem...? Da izpadem drugačna? Ribca!sem hotla vcer itak dodat, da s cist ribja, da pa to ribjost se poudar asc rak (k ga mas, ce se ne motim), pa je del (velik) mehkobe pa tega tud 'od raka'. drugac se pa strinjam s samsonom, da nis nc prevec oz. bi bla komot se bl - ribja. fora je v tem, da riba NI najbolj obcutljivo vodno znamenje. (trenutno ze, na vibre, vendar to je nekaj drugega, to je rpej zaznavnost kot pa obcutljivost)jp, neptun.Bod vesela, da si ribja, skratka, k vizualno ti dobr gre na roke.ribe majo/mate to neko toplo privlacnost, mehkoto, prijetnost, domacnost, lustkanost v tem smislu...(recimo men topogledno ne bi nc skodl ce bi bla mal bl ribja, ceprav ne vem, kako bi blo to mozno ob schtr. mojem ribjem - torej da bi bla SE BOLJ! ) Ja, luna v raku, asc pa riba Ne sej vem, rakovstvo je tisto ki me sili da sem skoz v lupini... :xx!: (ribi se itak trže ) Sam na konc je pa tak mischung, da je vse skup preveč.... preveč no.... premal sem taf. tale tud ni izpod tuša ... pozdravček vsem Oooo, Jeti, kolk luštno energijo maš, ful topline je zaznat, lepa Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 ribica Katja, a si bla ti kdaj na ona-on.com Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Jeti!!!! :2src: Končno vidim, kakšna si! Simpatična ful! :hepko: Uuu Ribica, tud ful lušna! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 tale tud ni izpod tuša ... pozdravček vsem Jeti Na trebuhu pa odlična riževa čokolada Pionir Subotica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 No mene pa kar mal sram....kar se tiče fotk...Ja tud starejši ljude lahko zgledajo vredu. Najdu polnilec in se pofotkal(stupid).Mami niso všeč,nekak niso odraz mene. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/ermm.gif Zdej me pa kar napadte z komentarji:) Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Res hvala,ampak ne. Sem en navaden fantič s hribovske vasi.Z krampom in grabljami v roki. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 No mene pa kar mal sram....kar se tiče fotk...Ja tud starejši ljude lahko zgledajo fajn. http://www4.slikomat.com/09/0125/6on-P10303.jpghttp://www4.slikomat.com/09/0125/7qp-P10304.jpg Najdu polnilec in se pofotkal(stupid).Mami niso všeč,nekak niso odraz mene. Zdej me pa kar napadte z komentarji:)opala, ABCsimpatičen si, ni kaj Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2009 jaz čutim pa eno milino in modrost. no, najprej sem pa pomislila, waw, kaka lepa ženska. samo sem itak pričakovala, ker sem enkrat videla fotografijo iz mladosti... in kdor je lep tak ponavadi tudi ostane. ja, lepa, mene na tej fotki mal spominja na mojo teto, ki je bla podobna avi gardner. taka neka lepota...jaz pa ne - vidla fotke iz mladosti. skregana. jaz čutim pa neki sladkega v njenem naročju se mi zdi O Jeti ..a je tisto čokolada naročju....njamsi ni čudno da se tko navihano smeješ ja, men se zdi tud navihana, bolj kot 'modra' in to (kar sploh ni ) Jeti Na trebuhu pa odlična riževa čokolada Pionir Subotica (oko sokolovo ) No mene pa kar mal sram....kar se tiče fotk...Ja tud starejši ljude lahko zgledajo fajn. jah, sej smo lohk res se kr prebavljivi. Najdu polnilec in se pofotkal(stupid).Mami niso všeč,nekak niso odraz mene. hud tipcek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 (oko sokolovo ) hud tipcek. ma ni moj. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 jst tut ne. Strinjam, pa lepe lips maš Aja? Tnx ribica Katja, a si bla ti kdaj na ona-on.com Ne, zakaj pa to? Michelle, tnx No mene pa kar mal sram....kar se tiče fotk...Ja tud starejši ljude lahko zgledajo fajn. http://www4.slikomat.com/09/0125/6on-P10303.jpghttp://www4.slikomat.com/09/0125/7qp-P10304.jpg Najdu polnilec in se pofotkal(stupid).Mami niso všeč,nekak niso odraz mene. Zdej me pa kar napadte z komentarji:) Zlo simpatičen , izpade kot da bi hotu bit badass sam nisi... Mogoče bi blo fajn met kake ki so bolj odraz tebe (tut jaz mislim, da ti gre v plus to da si navaden fantič s hribovske vasi - če si res ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 mmmmmm, najs, najs. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Mene pa že dolgo niste vidli. :inocent: Uf kakšn srček Jest pa tut zele z Dolomitov pršu z smučanja.Sam morm fotke dobit.Dam gor takoj k bom dobu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Ne vem kako se citira od vseh komentarje...Jeti,MAčkaRežalka,Kylie,MArska,Kyllah,Ribica Katja & VilaSonca:HVALA za lepe besede.Kakorkoli:)Mah ja,lepo da ste izrazli mnenje.Ne,nočem bit bad ass,spljoh ne.Ampak včasih ko mam tak dan in grdo gledam zna bit mogoče malo tak občutek.So me zadnjič na meji prav preverjal ene 15 minut. Ma še mravlje ne bi pohodil.No ja,komarja ubijem,če se le da. Se znam kar fajn brzdat,v življenju sem mel samo eno tako situacijo,ko se ni dalo drugač kot stepst z enim.Ampak je blo tud bolj tko,sm jst prvi odnehal,zaradi retardiranosti drugega osebka.......dva udarca in to je to....Srednja šola. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 dude, are you kidding? you're sexy, even if you try to look like an bad guy. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Ja,mam rad črn humor. Ne ne,jst se ne trudim bit Chuck Norris,ker nimam šans bit tak....Ššššt,v kot pa jokat,ko me vidte. x:Dx Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2009 thanx jeti! zlo cedna, ful, in prijetna! tam z dojenckom z ocali si ful hecna, ful dbest, kot kaksna uciteljica al pa filmski lik kaksne take babe (posebna lepota, ful vsec na tej fotki).Kaksna suhica si bla kot otrok! pa si res moji teti podobna, na vecih fotkah! (kozoroginja)pa na zadnji si zlo cedna, pravzaprav si pa taka kot zdaj. a tist mas dva macja mladicka v rok? Fajn fotke, lepa zenska, z izrazom. zakaj jih hocs dat pa dol? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Oh, nisem vidla :sori: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 jaz čutim pa eno milino in modrost. no, najprej sem pa pomislila, waw, kaka lepa ženska. samo sem itak pričakovala, ker sem enkrat videla fotografijo iz mladosti... in kdor je lep tak ponavadi tudi ostane. jp, navihana Jeti men se pa lušta one riževe Subotice Abc, men pa deluješ ko kak skinhead fajter zamudila pa serijo Jetinih fotk Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Jaz bi pa Cookie vidla! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 ne bo nič iz tega.Mam slabo frizuro že neky cajta (kako leto), pa se nč ne fotkam morda čez par let, če ne bom že čist zgubana Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.