Kylie 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Cookie, dej no, js bi te tudi rada videla Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Jaz bi pa Cookie vidla! js sem pa jo enkrat vidla....dolgi lasje, na rdeč pobarvni..luštkana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2009 Coo-kie! Coo-kie! Coo-kie! Coo-kie! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Coo-kie! Coo-kie! Coo-kie! Coo-kie! :palec: :palec: :palec: :palec: Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 21 km ni malo !!!! in da sredi decembra tečeš prvič 21 na svoj r. dan a ste zadovoljni danes pogrešam tek haha tale ksenja je od vraga... lohk bi bla she od zlomka... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 @ABC free: ja, s takšnim telesom se da pa fajn kolesart @jeti: čokolada redi @ribica: ah, nič. sm mislu, da maš okol 176 centi in da me želiš spoznat ja, cookie... enkrat je dala eno fotko, ko se je neki preseravala u enekem kafiču. sončne špegle, kratko krilo, dolgi štikli (zdej ne vem čist točn do kam je kazala slika oz. od kje je nadaljevala domišljija). Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 @ribica: ah, nič. sm mislu, da maš okol 176 centi in da me želiš spoznat x:Dx x:Dx x:Dx Jeti sm zamudila. Zihr je bla fajn videt. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 cookie, raje se sama pokazi, preden spet kako sliko na stricu guglu najdem Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 zlo cedna, ful, in prijetna! no, a zdaj pa nisi več užaljena. al skregana al kaj je že bila emocija. no, zdaj sem pa jaz, ker sem jih očitno cel rafal zamudila. pa jaz tud navijam za cookie sliko. predlagam, da frizuro skriješ z dvema ohrovtovima listoma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 kukuc ženska družba je najboljša Simpatično. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 kukuc ženska družba je najboljša katera pa si ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2009 tuki si pa se posebej lustna, Mystica! (skrajno leva, oranzna, objemcek) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 ..ja, cookie... enkrat je dala eno fotko, ko se je neki preseravala u enekem kafiču. sončne špegle, kratko krilo, dolgi štikli (zdej ne vem čist točn do kam je kazala slika oz. od kje je nadaljevala domišljija). ..provzaprov je res sam to, da sm na fotki mela sončne špegle, vse ostalo pa je tvoja domišljija kukuc ženska družba je najboljša Opa pa Mysti, ti si iz fotke v fotko bolj njamsi (=sproščena, nagajiva, bolj Ti) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 kukuc ženska družba je najboljša iiiiiiii......kjutke...... ........ ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 kukuc ženska družba je najboljša kk čednovse tri luštne, ti pa še posebej Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 Mysti, totalno lušna fotka, kok ste :2src: Prov uno - dobr se mamo :palec: A drugi dve sta tut na forumu? Pa če smem vprašat, kje ste ga to žurali? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 wow slišat je že dbest videt pa tud ful si dobra bejba mysti.mystička, tole je velik kompliment. meni pravi, da sem luna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 danes sem si šla iskat nekaj za pod zob. in kaj mi pade v oči... nova embalaža pionirjeve riževe čokolade, ki jo je jeti nekaj objav nazaj še posedovala v stari embalaži. zelo sem užaloščena spričo tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 meni pravi, da sem luna... tako bleda ali...khm...polna? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 tako bleda ali...khm...polna? če jo vprašaš ti bo gotovo rade volje pojasnila. sem pa prepričana da nisem khm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2009 tako bleda ali...khm...polna? (k smo pa lgih pr luni.... vcer sva srecali s frendo en par s totalno nagajivo in hiperaktivno psicko, ful lustno, k je cist shizila, pa sta jo poklicala: Luna! pa sm rekla, da je pa kr precej divja za Luno (pa se komaj zadrzala da nisem rekla da bi morala bit prej kaksna marsa ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 vcer sva srecali s frendo en par s totalno nagajivo in hiperaktivno psicko, ful lustno, k je cist shizila, pa sta jo poklicala: Luna! pa sm rekla, da je pa kr precej divja za Luno (pa se komaj zadrzala da nisem rekla da bi morala bit prej kaksna marsa hihi... moji sosedje imajo tudi strašansko luštno, živahno, ravno prav podivjano psičko luno. neka terjerska je, mešanka iz zavetišča. poleti lovi miši in krte tukaj okrog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2009 pol so same energicne lune. hm, sej res, 1x me je ena Luna clo ugriznila! zdle sm se posmnila!!dobermanka, na pol gluha, mal zivcna, z mal odbitim lastnikom.in me je savsnila in skoraj istocasno je nek ventil se ji vzpostavil, ker je sam nakazala, tko da nisem mela razmesarjene roke, pac pa polno plavic - odtisov zob.. kot bi me udarla oz. v nekaksen primezh na grobo zagrabl....tko da pravzaprav ene mirne lune ne poznam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 kukuc ženska družba je najboljša Kera pozitivna energija iz tebe.FUUUL luškane.Oh Mysti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 obraz ima kot lunca no morda je pa le tako izpadlo, ker so bili na fotkah zraven sami eni bolj dolgi ozki obrazi. men nevšečni.si se pa zmazala s tistimle poboldanim. a da bi bila promo obraz za forum? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.