Cookie 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 ABCfree, dej se kdaj fotkni ko se nasmehneš - se mi zdi, da si skos isti; ista poza, skor kt Indy - pa še ta se je popravu Kroko kjeri cukr Nosorog, če ne bi imel bolj "mogočne" postave, bi si s to "talibansko" faco zlahka zlil z okoljem A si se že obril Santos, tis pa dvakrat žgan - kt da si "native Thai". A še zmer brcaš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 Aha, to je pa velik Nosorog.. Kot vidim je tale palača prav lepa...( oz kaj je to, pa nekaj se sveti tud... nimam pojma o Indiji...) Po tej palači nsem hodil z vodičem, tako, da kaj dosti ne vem. U glavnem, gre za ogromen kompleks enega mahardže, V njem je tudi labirint, po kateremu se je prišlo do harema. Tam je zaprto, da se ne bi kdo izgubil. Ravno sedaj tam snemajo film in po nesreči so jim filmarji podrli en zelo dragocen zid z ornamenti, tako, da je bilo snemanje za nekaj časa prekinjeno, saj so Indijci čist popizdili. Nosorog, če ne bi imel bolj "mogočne" postave, bi si s to "talibansko" faco zlahka zlil z okoljem A si se že obril Ja, po postavi sem res izstopal. Indijci s postavo, kakršno ma recimo Kabir Bedi (Sandokan) so redkost. V glavnem so kot zobotrebci. Precej bolj pa so rejeni tamkajšnji musliči, ki v rokah držijo večino biznisa. Pa tudi nekako bolj poskrbjo "za svoje". Med berači namreč muslimanov praktično ne vidiš.Obril pa se še nisem. Se bom že ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 Po dolgem cajtu še ene dve moje ta frišne iz Tajske - Februar 2009 http://www.shrani.si/f/f/y4/1bJnWd0S/img1197.jpghttp://www.shrani.si/f/32/PJ/4LdmX4kw/img1194.jpgLp O super mlakužca x:DxVoda čista? Vidm da ti kr gre.Kaj to treniraš zaen šport?Moj prijatelj gre v kratkem na Tajsko,menda delat.... Piškotek....ja,ko se sam slikam....mam tud take ko se smejim,a te so v družbi,pa ne bi rad razkazoval še drugih ljudi zraven...Maš pa 100% prav.Pred ''špegu'' pa slikat. Ponavad se tko slikam,ko pridem s kolesa in sem zmatran,a dobrega počutja. Vse za vas bebe Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 O santos!Nice to see you again! :palec: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 kaaaaake krive noge... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Indy v zlo zlo fajn vzdušju, zlo simpatično Kyllah, bejba! Sem ziher, da se te tut kaka ženska ne bi branla ABCfree fejst tipček, sej vidim provokacija in to, pa nisi valda skos tko resen Kroki ful simpatično! (zih je bil že voziček Hondica ) Nosko, nč brit!!! Men se zdi da ti zlo paše Santos x;)x sam ti se pa nisi čist nč spremenu, isti si kot pred 4 leti Valkira je zlo zlo simpatična žirafa, ful mi je všeč tvoja šoba na prvi fotki Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Jaz sem bla pa letos vdova. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Santos, tis pa dvakrat žgan - kt da si "native Thai". A še zmer brcaš Santos še zmer brca...kaj pa, če delat druzga na Tajskem, kot brcat...tajce seveda. O super mlakužca x:DxVoda čista? Vidm da ti kr gre.Kaj to treniraš zaen šport?Moj prijatelj gre v kratkem na Tajsko,menda delat....Muay Thai Kaj pa gre delat na Tajsko ? Bog mu pomagaj... O santos!Nice to see you again! :palec:Thanks ! U2 Santos x;)x sam ti se pa nisi čist nč spremenu, isti si kot pred 4 leti Hvala na komplimentu, čeprav leta tečejo... Jaz sem bla pa letos vdova. Sexy vdovica... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 Hvala na komplimentu, čeprav leta tečejo... Ja no kar je res je res Sexy vdovica... Tnx Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 iiiiiiiii.....valkira in fiška katja......ful sta kjut....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 Jaz sem bla pa letos vdova. Katja, tole fotko bi komot počla v temo dobre bejbe alalal Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Katja, tole fotko bi komot počla v temo dobre bejbe alalal Tnx Nosko Amis Candle Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 Na Tajsko gre,da bo odprl lokal,al kaj jst vem.Zakaj bog mu pomagaj?Boga ni.....Jesus christ je pa superstar. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/icon_smile_big.gif Ja lepi ste,ni kej. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/icon_smile_big.gifMoji frišni basketball copati. Dobri! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/icon1_thumbup.gif Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 Ah, tebe se tud neobdelano spomnim Itak si ful lušna.... Super fotka! Ful mal dajete slike gor Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 Res je...npr. jaz tebe nisem še uspela videt, pa me radovednost daje... kot še za koga drugega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 Jaz sem sramežljiva, to pač ne šteje Mam pa ene par lunatkov na Facebooku, k me lahko gledajo, kokr me hocjo... ze to je napredek. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 Ti se nimas kej rezat, k si me videla v vseh velikostih (skoraj) in celo kopalkah Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 Kaj je Mysty? Kaj se smeješ...ker vem da si med tistimi...morda bom pa tud jaz enkrat...ko si ustvarim profil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 evo...da ne bomo samo govoril... ena moja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 OOO lej jo, te je fajn spet videti! :palec: Še ena špeglarka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 to pa nardi ljubezen luštna, zelo jsttutšpegleguslam.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 to pa nardi ljubezen luštna, zelo jsttutšpegleguslam.press Ampak sončne, ne? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomas de Torquemada 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 (popravljeno) evo...da ne bomo samo govoril... ena moja... http://www.shrani.si/t/2Q/Ka/2pIQ5O4w/dsc00522.jpgMladenka cum oculi de vitro cum capsula.Pa še naša slika ko smo bili mladi s punk frizuro. http://www.shrani.si/f/3y/LN/1Mi8gluU/torquemada-1-sized.jpg Popravljeno 23. marec 2009 -> Tomas de Torquemada Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 Hvala, hvala! že komaj čakam poletje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 Pa še naša slika ko smo bili mladi s punk frizuro. http://www.shrani.si/f/3y/LN/1Mi8gluU/torquemada-1-sized.jpgMa bravo! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.