Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Coookie! :palec: x8Dx x^x

Koncno da te vidm(o)!

sicer sm si te cist drugac predstavljala (bl okroglo al kaksno), ampak si pa tocn taka kot si (kot te tud tu vidm; gajstna pa to x;)x).

Dbest! xokx

aja pa se vse najlepse in najboljse in najsrecnejse ti zelim! :flowers:

Gabriel, lepo od tebe, k si dal prec fotko! x8Dx

Sporten tip, fajn, vas je kr neky tle na forumu! x^x :palec:

Santos romantos. xDDx :palec:

In zadnjic pozabla komentirat Macko. :palec: Lustna, posebna, itak (k sem jo tud ze vidla na kaki fotkici prej, pa si lazje predstavljam).. mal bledikava fotka (za kej vidt bl), a vseen fajn (umetnisko in to), ja, lepe obrvi. :palec:

Lustn da so fotke. sm misla da sam cvekate. xDDx x;)x

ammm, kje ste pa Coookie vidl?? Ah, spet sm neki zamudu, sej vem, sam mal stran pogledam pa zihr kaj spregledam hahaha ;) A je slikca že umaknjena?

No, Marsa, nism nek ultra športnik, bolj tko za dušco :D Js si v naravi pač ful baterije nafilam. Če še mal žubori zravn, pol je pa še tok boljš (zanimivo, glede na to, da sm kozorog, pa mi tko bližina vode paše :P )

-

men se pa dopadejo ta rdeča lička x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Si pa ko kameleon ti.Rada menjaš stile.Enkrat blond sex bomba,drugič črnolasa zapeljivka...

Take it easy:)

A se bo še kdo slikal?C'mon,c'mon.....

Je en tatooator ki se mu jst pustim tetovirat, John v Ljubljani. in če malo pomislim tudi izven naših meja eden redkih h kateremu se res splača it, če si želiš res hud tattoo. k ostalim pa nebi šla niti permanentni make-up delat :o|o:

In kje je ta Janez Jelen?Ima to profesionalno ali špika z pipcem in črnilom?

fotka....mal hecna,fuck it.....mel sem nek session pred špeglem.Slikal kosti....

Darling,stand by me

Noge so v golu,zadej pa piške-Pivka.Ja skačem...to pa :onfire:

Še mal ta-hudih:

Moj ''domač'' teren na našem vikendu.Tuki pa ''ubijem'' vsakega. xsuperx

Darling,stand by me

šit, moj maček se ne znajde fajn, če bi kdo ga vzel naj piše, ga pripeljemo...

tuki pa jaz v krilu, ... xcivx

pupe pa v gozdu, jebem jim, kako jih lahko tak muc moti, če majo plac, tudi hrano sem prinesla in vse... samo malo ljubezni.... in srca.

.cupice so včeraj tako spančkale xDDx im so happy to be able to give them everything (i never had!)

tijica...

ooo, tijica, ....... malo spočila, jeeh, tijiiica,...

Moj max? :8): Šta to znači?Sorry,moj iq je podoben podvodnemu konju....A bi mogu nag igrat košarko?Si predstavljam ja.... x:Dx Soseda pa na vrtu vsa mokra... x:Dx
Darling,stand by me

Ne bi preveč o sosedi....smrdi,grda je in še neprijazna.So se preselili iz Kranja in fotru solijo pamet kje je meja,on pa že 30 let v tisti hiši.Pa da nej umaknemo prikolico iz njihovega bogega koščka(ki ni njihov).Mislm kura stara,umakn ti svojo rit,da ti žoge ne zabijem v glavo. x:Dx Mislm,sej nism nasilen,sam mi pa dosadijo ljudje ki se grejo neki mejit.

Ne vrag,le sosed naj bo mejak.

Kyllah...Maxov ti očitno ne manjka,zakaj hočeš pol vidt še mojga?

Darling,stand by me

ne, ne... diana more še shujšat. pa še mal več kadit.

.

.

.

pol pa bo. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...