Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>cigancica  :palec:  se mi zdiš znana od nekod  xscratchx anyway zelo mamljivo izgledaš na slikci  :inocent:  x:Dx  x;)x

pa pismu,jst se vsem zdim neki znana......res ne vem,ti meni nisi znan x:)x

sicer pa ful folka poznam.....kamorkoli grem nekoga tam poznam ......

ko sem rekla ,pismu je svet majhen,je moj frend prjavu.....ne ni svet majhen,ampak ciganchica je velika,he he x:Dx x:Dx x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>pa pismu,jst se vsem zdim neki znana......res ne vem,ti meni nisi znan x:)x

sicer pa ful folka poznam.....kamorkoli grem nekoga tam poznam ......

ko sem rekla ,pismu je svet majhen,je moj frend prjavu.....ne ni svet majhen,ampak ciganchica je velika,he he x:Dx  x:Dx  x;)x

ja nevem,ampak se mi vseeno zdi nekam znan tvoj obraz, nekje sm ga že videl x:)x verjetno bo držalo, cigancica je velika x:Dx x;)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>no ja nisem bil pijan, mogoče rahlo vinjen in zaspan..  :inocent:  anyway, na dopustu je vse dovoljeno  x:Dx

Seal, nebi reku, da si bil zaspan. To ti je samo, kao neka krinka, ker lega palca na levi roki kaže precej trezno delujoč GPS. x:Dx x:)x x:Dx x:)x

Kul fotka. :palec:

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>uu Marsa, všeč mi je tvoj stil oblačenja :palec: , tud linijo maš dobro  x;)x

O, hvala, Seal, fajn slisat! x:Xx

... a si sou tok nazaj gledat al kaj!

ampak a sam to si vidu, sem jih dala ful, kakih 5 ziher. :) (sem cist not nekaj padla v teh dneh)..

Men si ti tud vsec na oftkah, tale zadnja je zlo fajn... s konjickom x8Dx :palec:

... one bom sla pa tja pohvalit... :)

*

Vinjena? x?x te pa nisem vidla...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Akutek, mislim da Sončna rabi še čas, ker tud ostalim se glih ne javlja pogosto, men je napisala samo a je ok, tko da saj veš, potrpljenje, najslabše je če na koga pritiskamo, verjemi, vem iz lastnih izkušenj

kot drugo pa ej folk a vi sploh veste kolk ste fejst :eek: :palec: ampak res fejst :palec: marsa, ubijala bi za takšne noge, Contesa ob tebi se počutim ko škratek, cigančica uau,Seal, kako hudiča me moraš tko na nekoga spominjat... če sem koga pozabila se najponižnejše oproščam, aja moja Ribica nežno bitje, pa še nea nežnsot je tam zadaj, pa se ne spomnim imena, grem gledat..

moje fotke definitivno ne bo še nekaj časa :D šala ampak komaj sem se enga kompleksa znebila...

no tole so komplimenti za vas :D

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...