seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, ma ful si lepa!! Thanks.... Evo, tuki pa ne gledam grdo..... ribica Katja nežna puncka zgledaš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>EVO,MARSA ,nazdravljotek teb ,sam nimam v sluzhbi nich druzga kot to kar vidish v rokah cigancica se mi zdiš znana od nekod anyway zelo mamljivo izgledaš na slikci Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Saj tudi sem.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 trinity simpatična punčka tjazy - čestitke zlomk - ahmmmm hudiču podoben Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 hej hoj, seal dej ti kašno fotko gor fukni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>cigancica se mi zdiš znana od nekod anyway zelo mamljivo izgledaš na slikci pa pismu,jst se vsem zdim neki znana......res ne vem,ti meni nisi znan sicer pa ful folka poznam.....kamorkoli grem nekoga tam poznam ......ko sem rekla ,pismu je svet majhen,je moj frend prjavu.....ne ni svet majhen,ampak ciganchica je velika,he he Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa pismu,jst se vsem zdim neki znana......res ne vem,ti meni nisi znan sicer pa ful folka poznam.....kamorkoli grem nekoga tam poznam ......ko sem rekla ,pismu je svet majhen,je moj frend prjavu.....ne ni svet majhen,ampak ciganchica je velika,he he ja nevem,ampak se mi vseeno zdi nekam znan tvoj obraz, nekje sm ga že videl verjetno bo držalo, cigancica je velika Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej hoj, seal dej ti kašno fotko gor fukni sm že mal brez fotkic,ampak ena zate, upam da te ne moti predstavnica nežnejšega spola zraven Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm že mal brez fotkic,ampak ena zate, upam da te ne moti predstavnica nežnejšega spola zraven meni se pa zdi ta punca znana......a ji je ime spela? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo bolj umetniška! Conti,heh,kva čm rečt,sej veš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm že mal brez fotkic,ampak ena zate, upam da te ne moti predstavnica nežnejšega spola zraven Seal,nč ne mot, je glih prov za ponucat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe, na tej sliki pa zgledaš malo pijan. meni tudi zgleda pijan ampak vseeno si sexy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Kera luškana bejbika. Seal pa pijan... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ne sam res zgledaš malo pijan Hehe a nebi kako fotko z aiwo skupaj? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 no ja nisem bil pijan, mogoče rahlo vinjen in zaspan.. anyway, na dopustu je vse dovoljeno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja nisem bil pijan, mogoče rahlo vinjen in zaspan.. anyway, na dopustu je vse dovoljeno Seal, nebi reku, da si bil zaspan. To ti je samo, kao neka krinka, ker lega palca na levi roki kaže precej trezno delujoč GPS. Kul fotka. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal, nebi reku, da si bil zaspan. To ti je samo, kao neka krinka, ker lega palca na levi roki kaže precej trezno delujoč GPS. Kul fotka. thx, vidim da se spoznaš na situacijo čeprav jaz nič ne vem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ena moja fotka z ježe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena moja fotka z ježe hmmm sexy jaz tudi rada jaham Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ja, pol sta pa glih za skp, a ne!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, pol sta pa glih za skp, a ne!? ja pa še res, samo če zna galopirat? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja pa še res, samo če zna galopirat? obvladam vse, samo dresura mi včasih ne gre najbolje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uu Marsa, všeč mi je tvoj stil oblačenja , tud linijo maš dobro O, hvala, Seal, fajn slisat! ... a si sou tok nazaj gledat al kaj! ampak a sam to si vidu, sem jih dala ful, kakih 5 ziher. (sem cist not nekaj padla v teh dneh).. Men si ti tud vsec na oftkah, tale zadnja je zlo fajn... s konjickom ... one bom sla pa tja pohvalit... *Vinjena? te pa nisem vidla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja nisem bil pijan, mogoče rahlo vinjen in zaspan.. anyway, na dopustu je vse dovoljeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Akutek, mislim da Sončna rabi še čas, ker tud ostalim se glih ne javlja pogosto, men je napisala samo a je ok, tko da saj veš, potrpljenje, najslabše je če na koga pritiskamo, verjemi, vem iz lastnih izkušenjkot drugo pa ej folk a vi sploh veste kolk ste fejst ampak res fejst marsa, ubijala bi za takšne noge, Contesa ob tebi se počutim ko škratek, cigančica uau,Seal, kako hudiča me moraš tko na nekoga spominjat... če sem koga pozabila se najponižnejše oproščam, aja moja Ribica nežno bitje, pa še nea nežnsot je tam zadaj, pa se ne spomnim imena, grem gledat..moje fotke definitivno ne bo še nekaj časa šala ampak komaj sem se enga kompleksa znebila...no tole so komplimenti za vas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.