jony 22. maj 2009 Prijavi Deli 22. maj 2009 ...a je to čist sveže ...čestitam.če pa ni ..pa tudi čestitam zakaj pa hrbte kažeta....a je simbolika kje drugje Ja, je čisto sveže in hvala za čestitke. Izbral sem to sliko, da se obrazov ne vidi. Lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 22. maj 2009 Prijavi Deli 22. maj 2009 Da ne boste mislili,da se ne znam smejat http://www.shrani.si/f/29/yq/A685LqZ/img0156.jpg ---> to sem jaz v Budimpešti http://www.shrani.si/f/8/y2/1kSDnPuM/img0262.jpg ----> jaz in Timi,ki me vedno spravlja v smeh Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2009 Prijavi Deli 22. maj 2009 O Osamljena! Lepo te je videti x^x Več se smej!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 23. maj 2009 Prijavi Deli 23. maj 2009 Tnx Michelle Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2009 Prijavi Deli 23. maj 2009 lp z karibov Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 23. maj 2009 Prijavi Deli 23. maj 2009 ...hočemo nude, najmanj v tangicah in v akciji. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. maj 2009 Prijavi Deli 24. maj 2009 Jutranji povratek z Dneva mladosti (sva mela VIP status,vse redarje sva prepričala da sva od benda in se pripeljala direkt v backstage ) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. maj 2009 Prijavi Deli 24. maj 2009 iiiiiiiiiiiii lejga Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. maj 2009 Prijavi Deli 24. maj 2009 strelka, ne motiš se Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 24. maj 2009 Prijavi Deli 24. maj 2009 (sva mela VIP status,vse redarje sva prepričala da sva od benda in se pripeljala direkt v backstage ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. maj 2009 Prijavi Deli 24. maj 2009 Jesus Christ ... maš dobrga frenda Onix Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. maj 2009 Prijavi Deli 25. maj 2009 OnixDa te spet ugledam po dolgem cajtu Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. maj 2009 Prijavi Deli 25. maj 2009 Jutranji povratek z Dneva mladosti (sva mela VIP status,vse redarje sva prepričala da sva od benda in se pripeljala direkt v backstage ) ooo onix Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 julij, 2006 in addesso alla soča takin sun tan tan heheheh! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 spodi sm reklamirala en star body losion... no comment, no comment... pa moje tijice in lolike sta skos nekaj isti... nikoli prav miceni, ko sta urasli sta spet isti... fotke sploh ne štejejjjo... jih nisem mela kot mini mladiške pač. loliko sm dobila v ankaranu, tijico pa ko sem živela z eno tejo v gorici... to je pa v ljubljani, sm bla đebela, vmes suha, ... ipd, zdaj spet... moram pazit na špeh. a to kažem zato, ker sem mela lajf obdobja zmešana. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 Sorry Kyllah,vem da me ne maraš več mene in mojih commentov,a bom vseen pokomentiral. Full različnih obrazov na tvojih fotkah.Mislm tko,čist različni staylingi,....Na prvi si pa bolj muško,res,ampak ok,je vredu.Dost na poti. Hir aj kam,hir aj go. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 Yes dragi neznanec s foruma, ... tudi ti si nekoč imel lasje... tko kot g furaš Zakaj pa si prišel na forum? Lp pozdravček... 50 eurčkov lup lup ćebulu Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 He he.Ok no.... Mogoče sem prišel,da bi videl tvojo čebulo? Hec...ne vem....mal pridem prečekirat.....it's no hard feelings.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Diana ma pa dobre joške Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 ja, joške... sam neki druzga nima......cajta Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 ja, joške... sam neki druzga nima......cajta Verjetn da odvisn za kjerga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 ne delaj si iluzij. in si raje predstavljaj, da si njen...fotoaparat. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 :sor Kaj šele bo iz mene.! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 na počitnicah. mislim da vidite vse kar se da videt. vroče, vroče... tisto črno na levi je moj muški. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 na počitnicah. mislim da vidite vse kar se da videt. vroče, vroče... tisto črno na levi je moj muški. Pa kaj je to Vogršček??? Sej ni sploh več vode tm. A s ti Kyllah kaj skuhala, al kako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.