Osamljena 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Maja. sem samo pogledala "tvojo" Pio. No tudi Maja je lepo ime...čebelica Maja Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 bua, to je iz happy shopa, ker sem namazana z oljem in oblekla to gor, pomeni, da se dejansko ne izplača kupovati v versaceju. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 bua, to je iz happy shopa, ker sem namazana z oljem in oblekla to gor, pomeni, da se dejansko ne izplača kupovati v versaceju.Lepe tačke In ti si tista, ki se stalno nekaj pritožuješ nad svojo postavo? Pih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 nedosegljivi cilji kterim podlegajo današnje najstnice.... na začetku me je bilo tako sram, ker sem bolj močna, da se nisem hotla slikat cela... da ne bi vsi zvedli.... se trudimo... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 športne postave so najlepše, sploh pa take z lepimi oblinami. nimajo suhice takega čarma. ma meni se zdi, Ky, da ti paše taka postava. celotna pojava - sočna, fitkana, lepa pač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 še preveč... pa moje ljubavi v raju. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Kylly ful si lušna, v živo pa še tolk bolj, že k te mam vsake tolko priliko videt. Sončkasta Vila ti itak, pa Svečka tut, čeprav je slikca zdej zginla. Ma...vse ste lušne, pa sončkaste, pa tko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 juhu Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 nedosegljivi cilji kterim podlegajo današnje najstnice.... na začetku me je bilo tako sram, ker sem bolj močna, da se nisem hotla slikat cela... da ne bi vsi zvedli.... se trudimo...bjutika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 ane, same fatalčice smo. jah, kaj češ, je treba dobro o sebi govorit. jebeš revije in ideale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 oja...predvsem same zase prave fatalke...ampak bjutike...vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 http://www.shrani.si/f/T/wy/2SYjEfye/20062009167.jpg evo še ena moja fotka Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Žalostna Zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 just laugh your ass off Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Vila hude fotke!!Kolk megapixlov?JE vidt,da je dobr fleš....No sej maš kr lepe mišice,kljub suhcani postavi,tko nekak kot jest.Važn da so lepa bedrca pr ženski. Kyllah...zakaj ta botox?Ne razumem...Briđit Bardot? Raj bi te mel(i) polno,naravno in bolj tebe....Vzem se mal v roke.Osamljena zakaj berglje? Fiuuu....spat!Madona mulci! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 pogrešam kužke. ni bottox, kurac palac ne vem kako to pojasnit. pravilnost obraza in kurac palac.zdaj je še oteklina in če lahko vse na tv, lahko tudi jaz sprobam nekaj "extremnega" Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 oh, no. i lost my upper lip... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Verjetno sem bla bolj tečna kot žalostna, ker mi berglje gredo že pošteno na živce.Gleženj sem si zvinila pri nogometu....ni bilo prvič, zadnjič pa verjento tudi ne. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 ne vem kaj mi je...prej me je zeblo ko sto hudičev...zdaj pa mi je kr vroče postalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 skoda, da so tako male slicice Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 skoda, da so tako male slicice cajt bi bil...da greva na lov...pol pa kaki pir prek stisneva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Dje Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Vikend vožnja po italijanskih Dolomitih Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Vikend vožnja po italijanskih Dolomitih od dons naprej bom blendou usem mopedom, ča boš slučajn kdo od njih ti Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 od dons naprej bom blendou usem mopedom, ča boš slučajn kdo od njih ti ponavad mam rdečo čelado, tko da lahk za ene 70% zmanjšaš blendanje lahk jih pa (o)paziš, ja, kar vse Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.