Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

berem LNF, pa ne morem da ne bi ;)

Dober tek¨!! xcheersx xDDx

ta bel je bil dober :vio:

ta rdeč ... predelan x:o)x ... pa še bolj x:Ix

:palec: uzivaj, stara!! x^x (privosc!!! xyesx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest Jeti
x:)x Jeti si sama piha-viha krilo.. x:Dx

si bla na počitnicah :8):

xyesx ... ne pomnim, da mi je bilo že kdaj tako vroče, kot ta večer :vio:

:palec: uzivaj, stara!! x^x (privosc!!! xyesx)

je že mimo ... vseeno hvala x;)x

skoda k je mimo. x:o)x x:)x

Ko je lustno, gre ful hitro.

no vsaka pikca pristnega uzitka se splaca. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Jeti
skoda k je mimo. x:o)x x:)x

Ko je lustno, gre ful hitro.

no vsaka pikca pristnega uzitka se splaca. x^x

letos je resnično minilo preveč hitro ... se je srečala stara družba iz zgodnjih 70-tih ... dobro smo ga zažurali x;)x

a od vina a od ...vremena xDDx

drugače pa fajn ... xDDx :palec:

od obojega :vio:

Sej vem, da je stvar okusa in da sem jaz Slovenceljn in debel, toda res si mal presuhcana :vragec:

bila ravno prejšnji teden na tistem splošnem zdravstvenem pregledu, da te spustijo v absolventa... gospa doktor rekla, da sem sicer nekaj suha, sam da mam vse telesne tekočine v najboljšem možnem stanju, tko da.. očitno mi nič ne manjka. xnckrivx

drugač pa ja, se strinjam, lahk bi mela 5 kil več, tud 10, sam če ne gre, ne gre.. nekak pa ne vidim smisla, da se s tem ukvarjam tolk, kot se tvoje slovenceljke in slovenceljni s tem, da morjo shujšat ;)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

sploh nisi 'presuhcena'.

si cisto cvrsta in ok. taka pac si, ne predstavljam si te s 5 kilcami vec (kamoli z desetimi), ce sem iskrena, na tvojo velikost in vse bi to bla kr ornk razlika in ne verjamem da bi si bla tolk podobna kot si si zdaj.

Si nekako... hm, *miniaturna*.... Drobckana. ne pa suhcena. suhcene si predstavljam koscene rokce itd., ti pa si tocn taka kot mors bit. x^x

Picasso

sploh nisi 'presuhcena'.

si cisto cvrsta in ok. taka pac si, ne predstavljam si te s 5 kilcami vec (kamoli z desetimi), ce sem iskrena, na tvojo velikost in vse bi to bla kr ornk razlika in ne verjamem da bi si bla tolk podobna kot si si zdaj.

Si nekako... hm, *miniaturna*.... Drobckana. ne pa suhcena. suhcene si predstavljam koscene rokce itd., ti pa si tocn taka kot mors bit. x^x

jp.. thanx x:)x

(tole je 57kg, trajal pa kaka 2 mesca, ko sem iz Madrida prišla.. napihnjena od drugačne prehrane in okolja, očitno..)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

no sej ni sile pravzaprav, sam bi postajala zabuhla in itak ti ledvice ne bi dobr prenasale, tko da ti kr sebe (se dalje) rajs poslus. xyesx x;)x

pa tud: halo!!! jaz mam 52 kil (kak teden nazaj sem se tehtala)??!! a ves! kile nic ne pomenijo oz. so lahko zelo zavajajoce... recimo 57 kil je zame zate ogromno (ce gledam iz svoje prespektive/svojih kil, pa me je xkrat vec kot tebe x:Dx x;)x)

Picasso

• 2 months later...

sem obljubila enkrat septembra, da bom dala fotko gor...

No ta je s tistim psom na Krki (k mi je razgrizel rokav majice xDDx)

((ta druga je pa zlo slaba, nejasna, pa jo vseen dajem, glih zato - ker se me ne vid x:o)x x;)x))

Krka_pes_Marsa.jpg

Krka_pes_Marsa2.jpg

Picasso

:8): :vio:

Hecna, ne, Macka? sej je fajn, bolj kot ena zalost. x:px

A ne, Michelle? x8Dx sploh pa s temle, k sva mela res dbest kemijo (k sicer nisem tolk pasja x:px)

O, Mystica, thanx! x8Dx

(ma ne, to je ta kana... sej sem je po pravici povedano ze sita - *rdece* - sej zdej ni vec, se je mal sprala pa precej mam ze narastka - sam blond je prevec ibung... sem se ze hotla iz inata na rjavo (:eek: x:o)x), sam je pa ipak prepusta na meni... pol pa nimam vec izbire... na crno se pa ne bi vec, sem se eno obdobje, pa mam dost)

Picasso

o super, sva mal zamenjali (glih kaj tacga sem imela v mislih - ker itak ce bi se 'na blond', ne bi blo blond - tko kot tud pr teb ni x:o)x - pac zarad pigmenta).

Fajn! :palec:

Picasso

ja seveda, ti se tolk tezje, k si se precej bl rdeca (js nism tolk, sam pigment mi seka).

Mas pa dolge lase ze!

Picasso

o lej ga Bushija! x8Dx x;)x

(k nam glih [sam] tega kazes)

si pa kar suhec!

((pa podobno sobo mas kot jaz - pa prav tko tud precej prazno xDDx))

Picasso

• 3 weeks later...

sonček biu... x:)x

http://www.shrani.si/t/1d/EI/4Hz63Njt/10102009010-001.jpg

pa še ena mal manj umetniška...(obraza se ne vid zarad fleša...) x:Dx

http://www.shrani.si/t/2x/UP/1O7M0Ir4/28102009.jpg

...vesolje med zvezde nevidne črte riše, povezuje ljudi ki jih več ni, vsaka zvezda poje svojo zgodbo, zgodba o ljubezni sva jaz in ti...

• 2 months later...

Evo prov en lep pozdrav z mojega potepanja po Tajski xDDx Tukej je ena slikca z plejsa kjer so snemali film The Beach

Danes gremo domov v Slo....jao xrolleyesx

http://img534.imageshack.us/img534/5961/img3662.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...