Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Katja -tebe pa nisem pričakovala takšne -nisi bila včasih nekam bolj nežna videti..

aha si bila. (vidim zdajle po komentarjih..)

ampak si pa luštna x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sem prebral ena od tvojih zadnjic, in sem takoj prišibal da vidim tvojo rit in evo..

Začni pisat s strešico madona :vragec:

Jst sem tud hotu videt to čudo od ritk x:px , pol pa bunda. :eek:

Jebenti bundo. :o|o:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

x:Dx x:Dx

Kar mislite si! x;)x

Da bi tu z nago ritjo se nastavljala, pol pa se bila zignorirana. x:Ox x;)x

Nat, hvala! :kiss: (x;)x)

Michelle, thanx za barvo (in itak mam zdej drugo x:o)x) in zdej sem tud se ene 1/2x debelejsa. xDDx

Z 'nagacena' pa nisem mislila debela, pac pa nabutana, komaj sem se premikala, pa se mi zdi da se to na fotki vidi... morda ker jakna cist premajhna pol zgleda.. Noge imam pa vedno suhe. x:o)x

sem pa totalno slabe, ker sem tolk oskubljena. :o|o: Maram kratke in jih imam vedno, ce se pa izjemoma odlocim, da bi imela malo daljse, da me pa iz te dolzine oskubijo na 5 cm sem pa jezna.

Sej mam dve fotki (od zadnjic z zura) pa mi na misel ne pride da bi ju dala gor (:xx!: xrolleyesx). Nikakor suha, prav debela (res! xyesx) grozna!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma lepi ste vsi x:)x Posebni na znotraj in zunaj. x:Dx

Upam,dabo poletje prineslo kej več fotk lunatikov.Tud tistih,ki se še niso pokazali.Ker eni so itak že preveč x:Dx

Pač....sej forum prenese vse....Vprašanje je sam kdo si več upa...

Darling,stand by me

Guest Jeti

ej , Masrič ... dej ... hit vrž gor fotko z novo frizuro in barvo las ... da bo mir x^x

pa sej nis sam ti oskubljena :ermm: ... sama mam tud še kar zimsko kapo na glavi x:Dx

Guest Jeti

par dni nazaj sem bila na celjskem sejmu x^x

tole morate videti ... orhideja velikanka :wOOt:

in še ena mini, za mojo dušo x^x

ups ... mal sem falila temo x:Dx .... nč hudga x:px

WOW, kakšna lepa velikanka :2src: :palec:

tale je pa že v letih (glede na št. stebel). Prava krasotica xsrcx Men so bele orhideje najlepše (od orhidej).

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest Jeti
WOW, kakšna lepa velikanka :2src: :palec:

tale je pa že v letih (glede na št. stebel). Prava krasotica xsrcx Men so bele orhideje najlepše (od orhidej).

žal ni bilo v bližini nikogar, da bi povedal koliko je stara xnckrivx

Pa res, Jeti! x^x

(ceprav men je tamala bolj osec :vio:)

saj je meni tudi xloveyx ... upam, da jo bom pravilno negovala, da mi ne pride preč ... nimam ravno občutka za cvetoče lončnice

jaz tud ne. :o|o: :V:

aha to si prav ti dobila, sem (narobe) razumela, da si jih samo fotkala.

upam da ti bosta lepo uspevali. xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aha, sej glih prav. x:o)x x;)x

treba najprej mini obvladat, da lohk pol velikanko. x:px

a sebe zraven pa ne das, skrtica? x:px

Picasso

Aha -jaz tudi boleham za boleznijo orhidej. Imam jih ...hm..enih deset se mi zdi. In razen bambusovke - bele -kupil mi jo kandidat za zeta - vse cvetijo - ta pa je že odcvetela.

V bistvu se z orhidejami čisto štekam - ne rabijo dosti vode, ko pa jo dobijo jo dobijo v izobilju -zjutraj jim nalijem, zvečer se spomnim in odlijem pol pa deset do štirinajst dni mir. Vsake toliko jim povem, kako lepe in krasne so in za vsako imam zgodbo..prvo jo dobil gospodič od moje mame in jo prehladil..in potem sem naslednjo dobila jaz..pa eno sem si kupila, pa spet so mi jih naši nanosili. V glavnem -jaz jih potipam po listu - pol vem v kakšnem stanju so. (ali rabijo vodo ali ne)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

saj je meni tudi xloveyx ... upam, da jo bom pravilno negovala, da mi ne pride preč ... nimam ravno občutka za cvetoče lončnice

Aha -jaz tudi boleham za boleznijo orhidej. Imam jih ...hm..enih deset se mi zdi. In razen bambusovke - bele -kupil mi jo kandidat za zeta - vse cvetijo - ta pa je že odcvetela.

V bistvu se z orhidejami čisto štekam - ne rabijo dosti vode, ko pa jo dobijo jo dobijo v izobilju -zjutraj jim nalijem, zvečer se spomnim in odlijem pol pa deset do štirinajst dni mir. Vsake toliko jim povem, kako lepe in krasne so in za vsako imam zgodbo..prvo jo dobil gospodič od moje mame in jo prehladil..in potem sem naslednjo dobila jaz..pa eno sem si kupila, pa spet so mi jih naši nanosili. V glavnem -jaz jih potipam po listu - pol vem v kakšnem stanju so. (ali rabijo vodo ali ne)

točno tko :palec:

jaz jih sicer zalivam vsak teden - ampak zelo varčno (malo drugačen način zalivanja kot Nat, ampak njen je bolj discipliniran). Važno je, da jih ne učiš plavat x:o)x Če nisi ziher, dvigni lonček in poglej ali je na notr. strani lončka kaj zarošeno - če je, ima vlage dovolj (tole velja za phalenopsis-e). Jaz nič ne gnojim, se pa vsak dan "pogovarjam z njimi vsaj 2x - za dobro jutro in za nasvidenje - pa da so krasotičke jim vsakič rečem.

hehe Nat, jaz jih tut za liste šlatam x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest Jeti

Nat ... Cookie ... hvala za nasvete o negi x:px

leta se že poznajo ... a počutim se še vedno mlado x:o)x ... zdej pa

:eek: sam Jeti, ti na vsaki fotki mlajša zgledaš x:px :palec:

al si pa frizerja zamenjala x:Ix x;)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest Jeti
a res ... ja ... hvala x:px ... čakaj, da se še pobarvam, sfriziram, malo popeglam gube in nadenem bojne barve :P

U Jeti, sem se te predstavljala tako sivolaso gospo s trajno (a nisi imela v avatarju ene take slikce?) :flowers: ti pa kot roža.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...