nataly 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Katja -tebe pa nisem pričakovala takšne -nisi bila včasih nekam bolj nežna videti..aha si bila. (vidim zdajle po komentarjih..) ampak si pa luštna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 Tnx Nat sej mam še celo morje takih, kjer sem pupikasta in nežna, čist rakovsko ribja.. sam to itak ni nč novga, pa to ste že vidli. Sej sem še vedno ista več al manj. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 Sem prebral ena od tvojih zadnjic, in sem takoj prišibal da vidim tvojo rit in evo..Začni pisat s strešico madona Tak kot ima Zaphod Beeblebrox dve glavi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 Sem prebral ena od tvojih zadnjic, in sem takoj prišibal da vidim tvojo rit in evo..Začni pisat s strešico madona Jst sem tud hotu videt to čudo od ritk , pol pa bunda. Jebenti bundo. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2010 x:Dx Kar mislite si! Da bi tu z nago ritjo se nastavljala, pol pa se bila zignorirana. Nat, hvala! () Michelle, thanx za barvo (in itak mam zdej drugo ) in zdej sem tud se ene 1/2x debelejsa. Z 'nagacena' pa nisem mislila debela, pac pa nabutana, komaj sem se premikala, pa se mi zdi da se to na fotki vidi... morda ker jakna cist premajhna pol zgleda.. Noge imam pa vedno suhe. sem pa totalno slabe, ker sem tolk oskubljena. Maram kratke in jih imam vedno, ce se pa izjemoma odlocim, da bi imela malo daljse, da me pa iz te dolzine oskubijo na 5 cm sem pa jezna.Sej mam dve fotki (od zadnjic z zura) pa mi na misel ne pride da bi ju dala gor (:xx!: ). Nikakor suha, prav debela (res! ) grozna! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 Ma lepi ste vsi Posebni na znotraj in zunaj. Upam,dabo poletje prineslo kej več fotk lunatikov.Tud tistih,ki se še niso pokazali.Ker eni so itak že preveč Pač....sej forum prenese vse....Vprašanje je sam kdo si več upa... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 ej , Masrič ... dej ... hit vrž gor fotko z novo frizuro in barvo las ... da bo mir pa sej nis sam ti oskubljena ... sama mam tud še kar zimsko kapo na glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 par dni nazaj sem bila na celjskem sejmu tole morate videti ... orhideja velikanka in še ena mini, za mojo dušo ups ... mal sem falila temo .... nč hudga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 fiška katja....yeeeessssss....lepa ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 lepa zihr tole morate videti ... orhideja velikanka Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 WOW, kakšna lepa velikanka tale je pa že v letih (glede na št. stebel). Prava krasotica Men so bele orhideje najlepše (od orhidej). Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2010 Pa res, Jeti! (ceprav men je tamala bolj osec ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 WOW, kakšna lepa velikanka tale je pa že v letih (glede na št. stebel). Prava krasotica Men so bele orhideje najlepše (od orhidej). žal ni bilo v bližini nikogar, da bi povedal koliko je stara Pa res, Jeti! (ceprav men je tamala bolj osec ) saj je meni tudi ... upam, da jo bom pravilno negovala, da mi ne pride preč ... nimam ravno občutka za cvetoče lončnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2010 jaz tud ne. aha to si prav ti dobila, sem (narobe) razumela, da si jih samo fotkala.upam da ti bosta lepo uspevali. xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 velikanko sem samo poslikala ... ni bila naprodaj ... minico sem si pa kupila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2010 aha, sej glih prav. treba najprej mini obvladat, da lohk pol velikanko. a sebe zraven pa ne das, skrtica? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 ne danes ... kdaj drugič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2010 OK, kaj nam pol preostane drugega, kot potrpezljivo cakati. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 Aha -jaz tudi boleham za boleznijo orhidej. Imam jih ...hm..enih deset se mi zdi. In razen bambusovke - bele -kupil mi jo kandidat za zeta - vse cvetijo - ta pa je že odcvetela.V bistvu se z orhidejami čisto štekam - ne rabijo dosti vode, ko pa jo dobijo jo dobijo v izobilju -zjutraj jim nalijem, zvečer se spomnim in odlijem pol pa deset do štirinajst dni mir. Vsake toliko jim povem, kako lepe in krasne so in za vsako imam zgodbo..prvo jo dobil gospodič od moje mame in jo prehladil..in potem sem naslednjo dobila jaz..pa eno sem si kupila, pa spet so mi jih naši nanosili. V glavnem -jaz jih potipam po listu - pol vem v kakšnem stanju so. (ali rabijo vodo ali ne) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 saj je meni tudi ... upam, da jo bom pravilno negovala, da mi ne pride preč ... nimam ravno občutka za cvetoče lončnice Aha -jaz tudi boleham za boleznijo orhidej. Imam jih ...hm..enih deset se mi zdi. In razen bambusovke - bele -kupil mi jo kandidat za zeta - vse cvetijo - ta pa je že odcvetela.V bistvu se z orhidejami čisto štekam - ne rabijo dosti vode, ko pa jo dobijo jo dobijo v izobilju -zjutraj jim nalijem, zvečer se spomnim in odlijem pol pa deset do štirinajst dni mir. Vsake toliko jim povem, kako lepe in krasne so in za vsako imam zgodbo..prvo jo dobil gospodič od moje mame in jo prehladil..in potem sem naslednjo dobila jaz..pa eno sem si kupila, pa spet so mi jih naši nanosili. V glavnem -jaz jih potipam po listu - pol vem v kakšnem stanju so. (ali rabijo vodo ali ne)točno tko jaz jih sicer zalivam vsak teden - ampak zelo varčno (malo drugačen način zalivanja kot Nat, ampak njen je bolj discipliniran). Važno je, da jih ne učiš plavat Če nisi ziher, dvigni lonček in poglej ali je na notr. strani lončka kaj zarošeno - če je, ima vlage dovolj (tole velja za phalenopsis-e). Jaz nič ne gnojim, se pa vsak dan "pogovarjam z njimi vsaj 2x - za dobro jutro in za nasvidenje - pa da so krasotičke jim vsakič rečem. hehe Nat, jaz jih tut za liste šlatam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 Nat ... Cookie ... hvala za nasvete o negi leta se že poznajo ... a počutim se še vedno mlado ... zdej pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 sam Jeti, ti na vsaki fotki mlajša zgledaš al si pa frizerja zamenjala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 a res ... ja ... hvala ... čakaj, da se še pobarvam, sfriziram, malo popeglam gube in nadenem bojne barve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 Nat ... Cookie ... hvala za nasvete o negi leta se že poznajo ... a počutim se še vedno mlado ... zdej pa Kera lula Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 U Jeti, sem se te predstavljala tako sivolaso gospo s trajno (a nisi imela v avatarju ene take slikce?) ti pa kot roža. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.