Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 hehe jaz pa bi imel tvojo frizuro Maš tako super razkuštrano - lih tako kot bi jo jaz meu samo jo ne morm dobit skup Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ubijala bi za takšne nogema kaksne neumnosti!!!!!!!!!! debela mecha, na x, spichasta kolena, presuhe...noces imet mojih nog, ti mas svoje, ki tebi pasejo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 ja, barva pa to. ma daj no aakhut... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma kaksne neumnosti!!!!!!!!!! debela mecha, na x, spichasta kolena, presuhe...noces imet mojih nog, ti mas svoje, ki tebi pasejo. marsa, ne tvojih nog, takšne noge, ki še miniko prenesejo bi blo čsit ok mi pašejo, ma ja hehe baje mam dobro rit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 no vidis jaz pa je nimam, pa smo qvit. mislim, ne da nimam dobre, pac pa je nimam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 a lahko mal v čaje pokukaš ma ja sej počasi bom prišla na tisto željeno,s amo da so mi fitnes zaprli barabini...torej če razumem, je dobra, samo ni je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 nom nic rekla, da ne bom spet prekriticna.al se pa prevec hvalila, neskromno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 sej se razumeva jaz naprimer se raje v živo prikažem, kot pa na sliki grem jaz, da ne bodo rekli, da prec za računalnik papdem, ko domov pridem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 hehehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 aja ti si ista Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena moja fotka z ježe ..nice ..kje pa je potekala ta jezha?? ..neke palme vidim zadi Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Ja in!?? pa kwa pol ce pades. pac pades. kaksen drug pa na kej druzga pade pa je kt da je to kej slabga al kaj!? --------- sej se razumeva jaz naprimer se raje v živo prikažem, kot pa na sliki grem jaz, da ne bodo rekli, da prec za računalnik papdem, ko domov pridem... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> bom moral pach she na tale nachin.najponizhneje naprosham madam sonchno, da mi vrne barvo za lase iz prichujochih razlogov in filme...ostalo me ne briga...Na tej fotki s'pa prbit k kanta. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo bolj umetniška! Oooo Contesa, prava muca si!!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, hvala, Seal, fajn slisat! ... a si sou tok nazaj gledat al kaj! ampak a sam to si vidu, sem jih dala ful, kakih 5 ziher. (sem cist not nekaj padla v teh dneh).. Men si ti tud vsec na oftkah, tale zadnja je zlo fajn... s konjickom ... one bom sla pa tja pohvalit... *Vinjena? te pa nisem vidla... brez skrbi,sm js vse videl pa te še enkrat pohvalim,da maš dobro linijo glede na svoja leta ammmm vinjena? no še ena ko sm oboje,vinjen in zadet-pa ne vem od česa (ampak takih ko sm v čudnem stanju - solo nimam) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 ceden pa si. za svoja leta... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ceden pa si. za svoja leta... ja pa sej to je kompliment(za svoja leta) verjetno, ko si bila mlajša je bila linija še boljša p.s. thx Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 Ma ni bila, sem bila bolj buckasta, pravzaprav zdaj morda boljs zgledam, kar se linije tice seveda.Noge sem pa zmeri imela dobre, ne glede na telovadbo ali ne. malenkost, jaz rada pohvalim, ce imam kaj za pohvalit, sam mal se pa tud rada pohecam, pa mal imam vcasih mroda celo 'neumesten' smisel za humor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>brez skrbi,sm js vse videl pa te še enkrat pohvalim,da maš dobro linijo glede na svoja leta ammmm vinjena? no še ena ko sm oboje,vinjen in zadet-pa ne vem od česa (ampak takih ko sm v čudnem stanju - solo nimam) Najs fotka, tud "z bejb" je luštkana (kaj je ista kot na prejšnji?) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najs fotka, tud "z bejb" je luštkana (kaj je ista kot na prejšnji?) thx Milf hunter je ista ja.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 conti a maš ti kšno z ježe? se mi kr mal sline cedijo da to vidim taka grofična more ful dobr na konju zgledat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Arabski žrebec? Bi morala videti celo fotko, da bi bila sigurna! Arabci so eni najboljših pasm,moj je bil popolnoma črn, z belo liso na čelu(Kan) moj arabski žrebec je pa mel dolgo grivo in je bil pikasto siv lepotec Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 v takih primerih (ce ne stekas komentarja) si 'pomagas' tud s tem, da pogledas uro oz. minuto objave, pa utegne bit pol kaj vec jasnega. In ker sva torej komentirali istocasno, je tako moj komentar bil namenjen contesi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.