Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Lili Mai tu si že kaj brskala (Ujusansa)? Če ni nič gor mi napiši, pa lahko povprašam (poznam par ljudi tam).

Sicer pa - jaz bi tuuudi x8Dx plažo in pesek in sonce :wOOt:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Deli na socialnih omrežjih

xDDx :palec:

Super fotka in fajn ti gre srfanje.

Baje zdaj organizirajo srfarko potovanje po Portugalski, veš kaj o tem?? x:)x

Ti ja zdele ga pičijo 22 ga x:px pa me fuuuuuuuuuul vleeeeeeeeeče, sam k mam tolk enga dela za narest zdele te dni.Eh mejbi pa vskočim na horuk do takrat če bojo mel kakšen plac še :8):

Tole je men čist pisan na kožo :8):

Lili Mai tu si že kaj brskala (Ujusansa)? Če ni nič gor mi napiši, pa lahko povprašam (poznam par ljudi tam).

Sicer pa - jaz bi tuuudi x8Dx plažo in pesek in sonce :wOOt:

Ja prjav se na en termin nasledno poletje za Španijo-Zarautz.Majo kamp tm celo poletje in šopajo termine/skupine.Dost jih tut ostane pol še en termin x8Dx

Čist študentska scena na izi pa žuri.Tut organizirajo kakšne večere, pelejo v mest ga žurat itd.Oki doki na 2 x:Xx Teli od ujusanse so RES tapravi

Spiš v šotorih kuhaš pa si sam, kar ni problem ker je en tak šotor namenjen temu so eni gorilniki pa pač z folkom ki ste si bol bliz kuhaš makarone na tisoč in en način,jajca itd.

Uuuups sem falila x:Ix poznam par ljudi od tule: Tribu uni ta prvi so mi pa očitno "padli v uho" kje na netu xnckrivx

Ja prjav se na en termin nasledno poletje za Španijo-Zarautz.Majo kamp tm celo poletje in šopajo termine/skupine.Dost jih tut ostane pol še en termin x8Dx

Čist študentska scena na izi pa žuri.Tut organizirajo kakšne večere, pelejo v mest ga žurat itd.Oki doki na 2 x:Xx Teli od ujusanse so RES tapravi

Spiš v šotorih kuhaš pa si sam, kar ni problem ker je en tak šotor namenjen temu so eni gorilniki pa pač z folkom ki ste si bol bliz kuhaš makarone na tisoč in en način,jajca itd.

Hmmm mene bolj mika kak Maroko recimo :2src: bi bilo za probat x^x Bere se pa fino tole :wOOt:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Hmmm mene bolj mika kak Maroko recimo :2src: bi bilo za probat x^x Bere se pa fino tole :wOOt:

Tut to majo, sam je treba počakat na termin-kdaj bo, tako kot je zdele tale Portugal.

Zej loh se odločiš za uno drugo agencijo majo mensezdi mal več dogajanja v Maroku.

Sam jest osebno ne muvam stran od Ujusanse x:px

Mačka, sam noge so (zobotr.), ne ta ni z morja, zmanjkalo mi je baterije natančno ko sem hotla morda še mal delfina ujet (kao, morda bo še sedmič skočil tam nekje)... torej še pred Suskom, sem pa pozabla polnilc doma. x:o)x x:Dx

Frenda me pa izsiljuje (k je ona pol še nekaj fotk nardila), dokler ji ne pošljem vseh *x fajlov*, da ne dobim nobene fotke. x:o)x :sori:

(ker sem tisočkrat kej fotkala, pa niso bli pravi sajzi, niso ble gud svetlobe itd. xDDx, pa še vem da bi komplicirala pa jih hočem mal 'obdelat' [na grobo] predno pošljem... pol se pa tega nabere)...

Mystica, suhljata? x:o)x

ma ne, v resnici sem skoraj debela, morš prav pogledat, na konc mi noge čist stanjša [nek efekt nehoten], tolk suhih spet nimam... x:o)x x:Dx

Ampak se mi je zazdelo kul, k je bla ta silhuetka, jaz pa že dolg nisem bla tolk suha in fit pa to... pa sem fotknila... pa kaj. xDDx

Nisem pa 'suhljata' v glavnem. :o|o:

kot rečeno, je popačil mal vse, sam men je blo pa všeč in sem dala gor.

zlo mal mam svojih fotk tud, k se ne maram slikat (in skoraj nikjer si nisem všeč).

**aja! :D

frendin komentar na to fotko je bil da kolk super fotka sicer (k sem ji jo poslala), sam da sem 'kostko'. xDDx

Pol sem pa jaz rekla, a tko, sam a ni boljš k špehko? x:o)x

Pa sva umrli od smeha po telefonu. x:Dx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

OK, pol pa hvala x:Xx (ker res tud jaz ne znam sprejemat [komplimentov pa tega]). x:)x

jst s kapco. tega se ne vidi vsak dan x:o)x

Ful si luštna s temi dolgimi svetlimi, še bolj kot ko sva se vidli ko si imela krajše oranžne; si zdaj bolj *ženskasta*. xDDx :palec: x8Dx

Suhaaa južna x:Dx x:px

x:Dx x:Dx

To prav tud moja mat (pa da sem kot... hm, osownk al nekaj tacga, sploh mi ne zna razložit kaj bi to blo)

za svoja leta

Hvala. Keep the spirit! :madpro: x:o)x x:Dx

... miss piggy ...

Žal ko smo stari 20 let, ne štekamo a ma nč. x:o)x x:Dx

če še jaz zdaj ne štekam 0!

Gledam svoje fotke od svojga 42' al pa kej pa ugotavljam, da na fotkah kjer sem se zdela sebi groza od groze, v bistvu sploh nisem tolk spet grozna.

Sva se s frendo režali, da k bom 80, se mi bo zdel da sem super luštna na kaki k sem si zdaj ful grda. x:o)x x:Dx xokx

skoraj debela, je rekla x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

xsmx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jst s kapco. tega se ne vidi vsak dan x:o)x

kaj maš to majco od laškega piva al si navijačica olimpije x?x

ma, dobr zgledaš x:)x

marsa tut :palec:

je res debela. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x:Dx x:Dx Ne, niti laško niti olimpija, ampak kar Metal Camp x:Dx

hvala x:)x

sej sem vidu ono smrt tam, sam ni blo jasn, da je lahka metalc napravlen v zeleno majco in fluroscentno rumeno kapo. x:Dx

metal kamp. tale forum postaja diverzantski.

mogoče še bo kaj iz nas. x:)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Marsa, ful me spominjaš na enega hudega duha, ki se je enim prikazoval v hiši :O: no, saj se jim še zdaj, pa so pretrmasti, da bi se izselili x:o)x

Drugače pa res postavca 1AAA x8Dx

Mysti pa tud huda bejba, pa še metalka povrhu. Prav za poročit! x:px

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Marsa, ful me spominjaš na enega hudega duha, ki se je enim prikazoval v hiši :O: no, saj se jim še zdaj, pa so pretrmasti, da bi se izselili x:o)x

Hudo!

(a to je [tud] kompliment? :8): da vem kako hendlat :vragec: x:o)x x:Dx x;)x)

((postavca?? mah... ni pene, lohk bi blo boljš [recimo še kej bokov], sam nimaš kej... kar je, je... x:)x))

Picasso

Medklic: meni ni pametno omenjat poroke. x:Dx

zvizzzz x:o)x

men jo je pa treba: poroka al pa nč! x^x

x:px

Picasso

Pih, Valkira, sem pozabla da si vmes že x cajta blond pa z dolgimi - teb tud paše, pa hudo postavo maš. :palec:

Picasso

... packe na dekliščini x:Dx

..cestitam... nisan ja bio vedo, da si ujagana opet... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Medklic: meni ni pametno omenjat poroke. x:Dx

zvizzzz x:o)x

Aja, ti bolj "po moško" obravnavaš take zadeve x8Dx

Marsa, če ti je všeč strašit folk, pol je to kompliment, ja x:o)x Pa nisem čist zihr, da te izvajanje buuuuu-haaaa najbolj veseli :vio:

Cashy, pravzaprav niti ne (so mi ljubši drugačni komplimenti pa bl mi je všeč če ipak mal drugačen vtis naredim kot strašenje, ne glede na to kolk mi je al pa ni do delanja vtisa xDDx).

Picasso

Valkira, pa res fajna, taka igriva energija seva ven iz te dekliščine. Ste se res fajn imele :palec: x8Dx

ste pa res packe, še 3-letni otroci imajo manj nereda v svoji sobi, kot ve :vragec: x:o)x

Cashy, pravzaprav niti ne (so mi ljubši drugačni komplimenti pa bl mi je všeč če ipak mal drugačen vtis naredim kot strašenje, ne glede na to kolk mi je al pa ni do delanja vtisa xDDx).

tole si pa tako zakomplicirano napisala, da sem ga komaj pokapirou :inocent: x:Ix

Ne. Samo nisem tradicionalna. Zame to ni po moško, če mi pač ni do poroke.

Valkira :palec: Fajn slikca, sploh ta druga xcivx

aja, jest sem pa mislil, da je tipično moško, da če ženska omeni poroko, da naredijo zvizzzz x:o)x

tole si pa tako zakomplicirano napisala, da sem ga komaj pokapirou :inocent: x:Ix

verjamem; complication is my second name. :D ;)

Picasso

a dej samsič nooo... ni bla moja x:o)x

...a pol še kr furaš safr?...merkej de se ti nau spet junfr zarastu... x;)x

BTW: a batman je OK?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...