Samson23 20. oktober 2010 Prijavi Deli 20. oktober 2010 ... merkam neki druzga Batman je že cel dec... 2 razred... skor pubertetnik ... a de nau dihtunga šla????? ...drugorazredni batman??? phf... a ga nisi mogla še za kakšn let v prvem razredu zadržat al kaj - a ni res prov nič po tebi... aja, še komentar na fotko: vse zgledate precej opite, ti pa poleg tega tudi zelo dobro!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 Medklic: meni ni pametno omenjat poroke. zvizzzz Ej Mysti, a bi se ti poročila? (sej ne z mano,..sam tak na splošno vprašam. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 Marsa ... Mysti ... Valkira http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif oj, mladosti moja http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sing.gif ... kam oodšla si, kje si http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2010 (ma daj nehaj s takimi Jeti, k jaz sem pa najrosneje mlada al kaj ) hehe Objemček... Mystica, zdej maš rekord; boš lohk rekla, en me je pa kr za poroko baral, pa sam fotko s kapco je vidu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2010 aneda, očitno je nekaj na tej kapci ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 x:Dx hehe, težka bo ... ne Uh, NE sem dobil! Še dobr, da sem na splošno vprašal. x:Dx 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2010 objemček, ma ga ni junaka, kateremu bi zdaj rekla JA za poroko x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 objemček, ma ga ni junaka, kateremu bi zdaj rekla JA za poroko tko ... za tolažbo How many roads must a man walk down...? bom moral pa kako drugo internetno gospo najt. ccc. x:Dx 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2010 How many roads must a man walk down...? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 Many Woman too, not just a man hehe, tole sem se pa nasmejal! x:Dx x:Dx a ni tisti "man" mišljeno za človeka nasploh...in potem tvoj komentarček izpade kot: tudi ženske, ne samo človek se mi je vedno zdelo, da obstajajo ljudje in ženske Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 če ženska reče NE, je to njeno nezavedno DA. tisto, kar je tako grozno, da bi bilo doumljivo, je raje potlačeno. in tu je odgovor kot na dlani... DA, kot ženska nisem popolna in se zato hočem poročiti. seveda je to iluzija in to ne drži, ampak sej tut mystica ni avtistka in je lepo prevzela človeško kulturo - vsaj kolikor kaže komunikacija na tem forumu. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 x:Dx Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 ... packe na dekliščini http://www.shrani.si/f/2g/51/2KtKairO/dekliscina1.jpg Hm, kva pa tmle dildo flaška dela x:Dx Drgač pa Valkič ---super bejba si z tega kota hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 Johna Connorja pa ne boš najdu v Lj. Izgleda, da si se teleportiral na napačen konec sveta drugač pa kul fotka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 meh, of frendice so boljše ratale, sam vseen ..ko je že nek naval na temo 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 Aliana, še ena bejba za poročit tale frizura je pa že čist "odrasla", taka zrela in hkrati zelo fajn Res pa je, da te take nisem navajen...sej po mojem te še sploh nisem videl, odkar nimaš več očal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 name='Aliana' date='22. oktober 2010, 20:37' timestamp='1287772635' meh, of frendice so boljše ratale, sam vseen ..ko je že nek naval na temo Luštna! Ena moja... tako na hitro ko je že ravno tak dan Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 iz tega kota... sej zato pa samo ta kot uporabljam Kensei - good looking guy Ja če te pa dooolg nism vidu z normalne pozicije ...ne sej drgač belivam da si čist gut bejba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 Luštna! Ena moja... tako na hitro ko je že ravno tak dan vilinčica mlada pupa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 Luštna! Ena moja... tako na hitro ko je že ravno tak dan luškana ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 Hvala Indy mlada pupa Videz vara se zelo hitro bližam tretji dekadi Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 kje kdo kaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 Kaj strašiš narod ob tej zgodnji uri 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. oktober 2010 Prijavi Deli 23. oktober 2010 o punce, veste kaj vse ste zamdile. Vilinčica je tuk lušna......tuk, tuuuk, tuuuuuuuk temu se reče "shiza očesa". xrainbox Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.