Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

lol, kako pa veš?? ja, bik sem....v kombinaciji z levom...najdbesten mix kar jih obstaja:D in ponosna sem na to...

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Porkafix Alan, ja po katerih sanjskih plažah se pa ti potepaš :2src: :2src:

jst bi tut :rolleyes:

ma si se malček spremenil od zadnje fotke - bolj resen, odrasel, taf deluješ :fiju:

si šele prišel na dopust, ne deluješ še total aklimatiziran :OoO:

please, pojej kak prawn v mojem imenu, pa poplakni ga z ananasovim sokom :yumy:

total fovš sm ti - se spomnim kak sva se midva z xsrcx imela fino na Tajskem x:px

p.s.

lepi zobje xokx

Moytsa, sej res čist bikovsko z levjo grivo zgledaš xokx

pa avatar maš tut taprav :shsh:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

O Aliana, pa si res drobižek (no sej to si itak)! :palec:

Zelo luštna, še posebej na drugi fotki!

O Moytsa, si se pa hitro opogumila in kar prec s faco uletela! x^x

je Free prav povedal, res se ti vid bik. xDDx

O Alan, blagorček, fantastika! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

haha, logično...bom dala še eno fotko gor...Mene tko vsi poznajo, tko da mi je vseeno, če me še kdo vidi....lol....tukaj pa vam pošiljam še dve prelepi fotki z mojo hčerko, ki je nastala letos marca....Komaj čakam naslednjega marca, da grem spet...ker mi je Alan gušte naredux;)x

http://img268.imageshack.us/img268/6831/auroville.jpg

http://img547.imageshack.us/img547/1796/1006827.jpg

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Ja je, ampak sin mi je še bolj, vsaj tako pravijo, po karakterju pa še posebnoxrolleyesx

http://img213.imageshack.us/img213/8382/1005501b.jpg

Luka in Sara

lol, pojma nimam...mogoče po videzu ,po obnašanju ziher ne, ker njena notranja trma v tako meri kot pri Lukcu še ni prišla nna površje:) mogoče malo, ampak sej veš kaj pravjo stari ljudeki: Jabolko ne pade daleč od drevesa, sva pa nonstop skupaj...Torej imaš očitno pravx:)x

Hvalax:)x

hehe, jaz sem hotla pa vprašat, če si ti v morju al kaj... xDDx x:px

Aja, ojo a sem tu objavila fotko? xredx w:Iw Se opravičujem.. sem imela 3 linke odprte in sem mislila da sem objavila drugje... :OoO:

Drugače pa če se okoli obrneš Marša me vidiš za fotoaparatom..

No se opravičujem.. pa objavljam drugo fotko :D

Kengurujčku v nosem pihneš pa ti pikne lupčka :)

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Nelson Mandela

...

... prikazno...

x:Dx x:o)x

lol, sploh mi ni blo nč jasno...

praviš pa menda fotko ki sem jo dala na profil (ki ni niti malo fukiš x;)x, nadvse stroga in rezervirana itd.), pa itak je stara, tko da se *kitim s starim perjem*.

sam nimam novih, k ... blabla.

evo: to je to, taka kot je, ne bi je ravno povečevala... x:o)x :inocent:

marsazamisljenazocali.jpg

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ooo Marsa na tej fotki si pa takooo resna - ko ena prfoksa, ki bi ji mulci z največjim veseljem nagajali x:px x;)x (ta najbolj resne smo najraje spravljali ob živce xangx :fiju: :frog: )

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...