Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 kolko pa je sploh seal star? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 a ne mors kliknt na sajtek osebni clana, ce te to zanima? :|||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 a ma napisano? čaki glem pogledat ok 1983, 2005 - 1983 je.......22..22 let si samo star Jaz bi ti dal 30 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 tkojst sm svoje fotke skinu dolnej jih she UNA pa bo mir zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Oladi, sinko.Saj se ne vrti celi svet okoli tebe...jebenti, vsak post ki ga napises omenjas sebe pa ne vem kaj...pa neko obrekovanje...pa zamere...pa ne vem kaj vse.Pa kdo ti kaj hoce.Nehaj mesati pa pogrevati. Tu so se zvoncki, pa trobentice pa...svet je velik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oladi, sinko.Saj se ne vrti celi svet okoli tebe...jebenti, vsak post ki ga napises omenjas sebe pa ne vem kaj...pa neko obrekovanje...pa zamere...pa ne vem kaj vse.Pa kdo ti kaj hoce.Nehaj mesati pa pogrevati. Tu so se zvoncki, pa trobentice pa...svet je velik bemude ji nisi ti tut sorodna dusha ratu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Ni prava tema, pa bom vseeno napisal. En klinc me briga, kaj imas s kom in zakaj.Vse kar razumem iz tvojih zadnjih postov, pa je namigovanje in mesanje. Sicer pa vsak dela kar zeli.Tudi ti. Ce zelis. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Pa pustte človeka, da piše kar hoče.Vsak ma svoje probleme... kdo pa smo mi da se bomo postavljali na eno ali pa drugo stran.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa pustte človeka, da piše kar hoče.Vsak ma svoje probleme... kdo pa smo mi da se bomo postavljali na eno ali pa drugo stran.... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oladi, sinko.Saj se ne vrti celi svet okoli tebe...jebenti, vsak post ki ga napises omenjas sebe pa ne vem kaj...pa neko obrekovanje...pa zamere...pa ne vem kaj vse.Pa kdo ti kaj hoce.Nehaj mesati pa pogrevati. Tu so se zvoncki, pa trobentice pa...svet je velik Pa morem pa morem še jast neki prpomnit.... Jebemnit kaj se pa ti neki pizdiš tle naokol > pa vsak lahko dela prav karkoli si zaželi >zdej stvar je sam v tem kako si ti to stvar vzameš zdej če si tak kot ti da vse zares vzameš pa da neki .... pol je tko :xx!: če pa ostane samo pri besedah pol pa ! Jast osebno se dostkrat nasmejim Zlomkovim izjavam tko da men je ti srce moje pa kakor hočeš al :xx!: al al pa !No hard feelings! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No hard feelings! :xx!: filingi so zmeri hard zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 ni nujno... odvisno od silovitosti dozivljanja posameznika. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni nujno... odvisno od silovitosti dozivljanja posameznika. to mash pa chist prou eni so chustveni invalidi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> to mash pa chist prou eni so chustveni invalidi zlomk Uuuu, na žalost je velik takih.... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuuu, na žalost je velik takih.... :xx!: ampak....she vech je pa sorodnih dush zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ampak....she vech je pa sorodnih dush zlomk no no nič se sedaj pritoževati Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no no nič se sedaj pritoževati kwa pa ti na dveh koncih...bejzh nazaj na chvek zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na tej sliki ful nežno deluješ. Aakhut, no in kje je sedaj ta fotka Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> kwa pa ti na dveh koncih...bejzh nazaj na chvek zlomk zlomka teb - jaz vohunim za tabo ti mi pa pred nosom brišeš pa kar se tiče na dveh koncih - kdo se oglaša Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zlomka teb - jaz vohunim za tabo ti mi pa pred nosom brišeš pa kar se tiče na dveh koncih - kdo se oglaša tole na dveh koncih mal spominja na unga k so mu rekl, de je brez moralepa je reku de kwa...de on ma clo dve zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no in kje je sedaj ta fotka Use je dol pobral.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no in kje je sedaj ta fotka <{POST_SNAPBACK}>Use je dol pobral.... jo dam nazaj? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> jo dam nazaj? zlomk Ja, dej ne! Zakva si sploh dol vzel?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, dej ne! Zakva si sploh dol vzel?? pa sej ne vem pravzaprav o keri fotki je govorak sm itzaq na vseh lushtkan zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 That`s the spirit! Vse gor vrž! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.