kokotec 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Še ena od včeraj, na hitro Kdo pa je una Wajdowka tm zraven tebe? x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Ma... Korošica je, si slabu vidu Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Hmmm kdo se usaja... tisti, ki vedno fotka, a ne da gor nobene fotke sebe? Ja, čigava je pa ta prekrasna roka stran 324 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Kar sm reku sm reku. No pa še ena moja, k me je Kensej včeri posnel. Sam par minutk......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Ja, čigava je pa ta prekrasna roka stran 324Roka... vauuu čist dol padla ...firbec kot sem, sem seveda šla pogledat - na strani 324 ni nobene tvoje fotke Kar sm reku sm reku. No pa še ena moja, k me je Kensej včeri posnel. Sam par minutk......... Hahahaa za dol past tvoje tudi mislim da še nikoli nisem vidla -fotke namreč Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Roka... vauuu čist dol padla ...firbec kot sem, sem seveda šla pogledat - na strani 324 ni nobene tvoje fotke Pri meni je...no, pa tule, direkt. nism vedla, da sta parček.... nice A kokotec je Suzuki ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Pri meni je...no, pa tule, direkt.Aaaam vauuu khmmm no saj tole se spomnim, da sem že takrat vidla, ma sem očitno pozabla. Lušten ku... nevemkaj Hvala za link A kokotec je Suzuki ? Hehe Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 No kokotec, bom jaz eno tvojo objavil Ej, te mi sploh nisi poslal. Sploh nism vedu da si me slikal pr unmu drevesu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 kul, jst bi tut ; sam jst sm mislu da bom kokotca vidu, ne pa kombinezon No kokotec, bom jaz eno tvojo objavil Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 nism vedla, da sta parček.... nice Mačka nehi prbijat, k čene te zatožim Freeju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 phe, kr izvoli kukr da te bo poslušal. Ja vem...jeba.... ...k posluša sam tebe...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 itaq da macko, koga pa 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 itaq da macko, koga pa No sej....itaq da mačko....sam eto radoveden, pa če češ po pravici povedat....zakaj? K ti je všeč, k je brihtna, k ma smiselne odgovore al kaj tretjega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. november 2010 Prijavi Deli 8. november 2010 Me veseli da imas lepo mnenje o njej Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 8. november 2010 Prijavi Deli 8. november 2010 Me veseli da imas lepo mnenje o njej oki, ti je všeč.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2010 Avtor Prijavi Deli 8. november 2010 no v glavnem, fajn ste: kdorkoli in če sploh ste na fotki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 8. november 2010 Prijavi Deli 8. november 2010 Dirty talk x:Dx , ej, prou videt je, kako šimfate...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 8. november 2010 Prijavi Deli 8. november 2010 LOL kje si ravno šimfanje našel?Sej veš, da jaz pa nisem taka Vem, vem...... Sam tu na tej slikci pa ne vem lih...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 8. november 2010 Prijavi Deli 8. november 2010 branjevke x:Dx no končn je en pustu fotko gor dalj kot 5 sekund ---dobiš diplomo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2010 Avtor Prijavi Deli 9. november 2010 O, Lili Mai, končno da te vidimo nekoliko bolj od blizu (enkrat si dala eno miceno, milimetrsko, od daleč, kjer se ni skor nič videlo, sam to da morš bit lepotica)! Sklepam da si tadesna - čedna, zanimiva, gajstna. ... menda sem ti vedno pripisovala Tehtnico... pa si morda velikokrat Strelca omenjala, no tu na tej fotki se ti pa vidi (strelc). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2010 Avtor Prijavi Deli 9. november 2010 ma, skupek vsega živega... recimo pri tebi predel okoli oči, obrvi, pa tudi drža, postava sama (kolikor se je vidi - dovolj da lahko kej sklenem/o...) *a zdej si jo dala pa dol? (no ja, sej je bla rekordno časa gor ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 Kje in kdaj lahko to diplomo dvignem? Na občini jih izdajajo---loh ti pa jest kakšno lastoročno zrihtam hahhaahah ...lejo je že skinila fotko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 ... menda sem ti vedno pripisovala Tehtnico... pa si morda velikokrat Strelca omenjala, no tu na tej fotki se ti pa vidi (strelc). Eden je rekel: Če me pogledaš od zadaj, sem devica, če me pogledaš od spredaj sem strelec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 Ko sem bil še pračloveček...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2010 Avtor Prijavi Deli 9. november 2010 ... Ti si me npr. najprej označila skozi filing mojega pisanja, zdaj pa vidim, da znaš še pogledat. ...Ja, pač gledam tisto (in dobim sliko iz tistega), kar vidim. .................................. Fajn da kljub brzinskim kenslažam se ipak kake fotke tud pojavijo tu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.