free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 fajn k niso stekarji cist pri glavi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Ja pa res.... kdaj bomo videli kuhinjo? Pa kopalnico? Pa vrt? Pa teraso? Pa sosede? Najboljše frende? Shrambo?? A shrambo maš? Vse hočm videt. Ni treba vsega takoj. Ti si kar čas vzem. ....men se pa zdi daj bla kajla si mislila da glumim gljivu pa si dobila po .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Kaj se sprenevedaš gospodična? Kake razloge? Če bi jih res imela, potem sploh ne bi dajala gor fotk.Na puvem! Razlogi so (da grejo hitro dol), to je to Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Hmmm.... zdej pa nazaj delat. Bo bolj ja x:Dx Na puvem! Razlogi so (da grejo hitro dol), to je to ...dej dej kva se šparate---al boš pol pr 70 slike gor dajala k ne boš več aktualna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Indy, dej še posteljnino mal bolj na rdeče oranžno prebarvaj men tele bele tko bolnišniško delujejo ... http://www.odeja.si/products/111/55/nostalgia-dvojna-posteljnina-rdece-bela(ma letos nimajo tako dobrih, jaz am hudo lepo oranžno z vzorcem čipke .. ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Indy, dej še posteljnino mal bolj na rdeče oranžno prebarvaj men tele bele tko bolnišniško delujejo ... http://www.odeja.si/products/111/55/nostalgia-dvojna-posteljnina-rdece-bela(ma letos nimajo tako dobrih, jaz am hudo lepo oranžno z vzorcem čipke .. ) U živo je drgač modra in NI tko bolniška k tle ----oranžna je v pralnem stroju, no sicer pa ti loh kako svileno živo rdečo prineseš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Ja pa res.... kdaj bomo videli kuhinjo? Pa kopalnico? Pa vrt? Pa teraso? Pa sosede? Najboljše frende? Shrambo?? A shrambo maš? Vse hočm videt. Ni treba vsega takoj. Ti si kar čas vzem. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 kaj pa delas sploh? pa slike se tut ne spomin tvoje Hmmm.... zdej pa nazaj delat. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Ok. Ti že veš Sam zdej, ko si ti spalnico dal gor, jih ziher nekaj časa ne bosta limale tukaj.Indirektno povabilo pa take Drugač pa Indy fajn zgledaš, pa spalnica tud hahhhaha indy RED room vabi drgač pa tnx ....nč grem ležat v RED room Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Hja saj! Pa še o nekih svilenih, rdečih prevlekah si pisal! Mislim, sam napiš še, da jih imaš tud v črnem lateksu pa te dam na ignor x:Dx x:Dx nimam, sam pr men je vse možn nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 Hja saj! Pa še o nekih svilenih, rdečih prevlekah si pisal! Mislim, sam napiš še, da jih imaš tud v črnem lateksu pa te dam na ignor x:Dx kaj pa je narobe z rdečo posteljnino al pa črnim lateksom? Sej nima cirkularke zraven x:Dx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 kaj pa je narobe z rdečo posteljnino al pa črnim lateksom? Sej nima cirkularke zraven x:Dx Pa biče,loparje pa ketne mam v omari x:Dx ....spenk me, pull my hair x:Dx x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 loparje pa kaj ti tenis špilaš v spalnici x:Dx ketne maš pa verjetn še od parkeljnov Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 ketne maš pa verjetn še od parkeljnov Ne, nimam zimskih gum pa jih nucam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2010 Avtor Prijavi Deli 16. december 2010 če mam kroglast avatar, še ne pomen, da sem sama hehe, ja, v bistvu morš bit pol taka čokata pa ene peruti morš met pa tak. Sam tisto odebeljeno je pa "here we go again" ne moreš iz svoje kože Čist preveč samokritična! Meni je ta fotka ful dobra - 5 gramov gor ali dol maš prav! () Frenda je recimo rekla, da sem tle super fajn, 'k nisem tolk suha'... (*thanx za fidbeke ) eh ja, 6 ur. k ste tolk pogumni, vas predalgam precedniku za odlikovanje za pogum (namest ertla) (mim grede: si pokasirala za nadaljne poste vse moje možne plusiče)ah sej bo še kakšna prilka, mimgrede: *plusi* se na 24 ur osvežujejo. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 Vse x:Dx tis dlih za v samostan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 Hahaha V samostan pa ne bo šlo. Sej ti se tud nisi čisto zjasnil zgoraj, a zdaj naj pa jaz direkt pišem svoje fantazije? Ccccccc x:Dx hehe treba je pridet v RED room Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 hude uce mas , k volcica iz gozda severnega pola al pa kanade, al pa aljaske, al pa ... ziher so zelene zanimiv bi blo, ce bi mel take iz prihodnosti tole sm sicer že enkrat dala, ma mi je pač edina ok sm hotela dat še kakšno iz otroštva, pa ne najdem zdej. pa jutr. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 vids zdej, ribe so takoj navalile Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Mački, leeeeepaaaaaa Lili je pa res ista no Free, tebe pa sploh ne bi spoznala... no ok zdej bi te, če bi se spet kje na kakem busu srečala.. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Vau Mačka luštna ful! Fotka je pa tudi ful dobra, taka umetniška Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Mačka, fajna fotka, super punca imaš čisto ta prav nick Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2010 Avtor Prijavi Deli 17. december 2010 Wow Mačka, totalno huda!!! Ful sexy, posebna, vse, wuhuhu! (jaz sem menda eno drugo vidla, ta je res mega, tud fotka je ful lepa, umetniška, prima no, sami superlativi! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2010 Avtor Prijavi Deli 17. december 2010 nisem prej opazla Na tej slikci je vse hudo. Prava mala manekenka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Mačka http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.