Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vau :2src: še ena z manekensko postavo x;)x :palec: Lepa!

Iz kje pa so te fotke Ruby?

Tnx Vilinčica. Iz meje med Egiptom in Sudanom. Zgoraj je Šalatin, kjer je južnoegiptovski trg kamel, spodaj pa ena divja plaža s čudovito mangrovio, v bistvu že v Sudanu.

Deli na socialnih omrežjih

Tu grem proti čudovitemu drevesu.

http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/SAM_1549.jpg

To pa je mangrovia v vsej svoji lepoti, v bistvu na povratniku, 20 stopinj severno od ekvatorja

http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/SAM_1616.jpg

V bistvu so to še neokrnjeni kraji, ni nobenega turizma (še tam).

Koralni greben je še nedotaknjen, sem se ljupčkala vsak dan z enim takim črnim ribjim lepotcem, je imel oranžno mašno okoli repa :2src:

Upajmo, da ne bodo vso zadevo še tako kmalu spremenili v Sharm el Seikh in podobno kriminalno skrunjene kraje :V:

Hudo kolk lep plac :vio: x8Dx za spocit orenk.

Kak se ti je zdel v Sudanu? Se je videl vpliv vojne takrat?

Tnx Vilinčica. Iz meje med Egiptom in Sudanom. Zgoraj je Šalatin, kjer je južnoegiptovski trg kamel, spodaj pa ena divja plaža s čudovito mangrovio, v bistvu že v Sudanu.

Opa :wOOt: Rubka herself xpartyx

kake čvrste, elegantne nogice, kaka šekšy izklesana postavca, madonca xhypnox

ja, ja, drevo, al mangrovia - sej je ok, pa vodica, plažica in tko, sam Rubka - Rubka je pa najboljša x^x :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Iz meje med Egiptom in Sudanom. Zgoraj je Šalatin, kjer je južnoegiptovski trg kamel, spodaj pa ena divja plaža s čudovito mangrovio, v bistvu že v Sudanu.

ah, sem ze mislil, da te je tvoja boljsa polovica za kamele hotela manjat...koliko je pa kaj tecaj na kamelji borzi, kolikor mi je znano za svetlolaske precej visok, a ne? x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

belci afriko že od nekdaj izkoriščamo. dotično v sudanu američani podkupujejo kratkoumne lokalne bojevnike, medtem ko kitajci najemajo poceni arabsko vojaško silo. oboji so pripravljen ubijat za pest riža. motivacija so seveda naravna bogastva. nastrada navaden folk. tko, da če mene vprašate, če bi afričani vzeli skalp vsakemu drugemu blecu, ki pride na kontinent, bi bla to čist pravična medsebojna trgovina. ampak oni so tudi samo ljudje... in upanje na boljši jutri je večkrat močnejše kot razočaranjem nad neznosnim trenutnim stanjem. zato nas še vedno sprejemajo odprtih rok.

xrainbowx

• Lajkam 2
  • Buuuu 1

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Zob za zob skor nkol ni bila pametna resitev. Ze taksno razmisljanje je (vsaj zame) absurdno, saj nacin ne daje modrega vzgleda in tako nic pametenga ne uci, temve samo poglablja clovesko bedo in nazadovanje dviga zavesti.

verjetno stvar nekultivirane energije.

zdej sva dva proti dva x:Dx

ja lej... nekateri se hodjo dol slikat, nekateri pa mal težimo. tko pač je... x:)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ce ne bi ti pisu, jst ne bi mogu (tebi) odgovarjat. tko da me cist veseli. zato pa smo na forumu. je eden od namenov foruma, I gues. :palec:

zdej sva dva proti dva x:Dx

ja lej... nekateri se hodjo dol slikat, nekateri pa mal težimo. tko pač je... x:)x

xrainbowx

Opa :wOOt: Rubka herself xpartyx

kake čvrste, elegantne nogice, kaka šekšy izklesana postavca, madonca xhypnox

ja, ja, drevo, al mangrovia - sej je ok, pa vodica, plažica in tko, sam Rubka - Rubka je pa najboljša x^x :palec:

Hvala lepa Cookična moja xsrcx . Tek - trikrat na teden 40 minut je recept za tako postavo, po vsakem laufu 10 min intenzivnega strechinga in zmerne večerje. In nikoli preskočit obroka.Res. x:)x

Une jabolčne krhlje za male lakote med dnevom imam pa po tvojem nasvetu kar vedno s seboj v borši x^x

Ruby :2src:

do takole hude postavce pa ne moreš samo s tekom, pa če je 3x dnevno...tole mora biti tudi v genih xcivx no, saj tudi je, če se spomnim fotke z mamico x:)x

čeprav tek pomaga, ja x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hihi Ruby, U go girl :2src: :palec:

Tek je super, ja :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...