Ruby72 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Vsem prav lepa hvala za komplimente... Športnica sem pa postala . Ampak s tridesetimi. Prej sem bila res en les.Sedaj pa je šport del mene in tudi lifestyle. Zelo priporočam vsem 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Spomin na poletje http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/SAM_1526-1.jpghttp://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/SAM_1628.jpg 8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 O pih! kakšne nogce, kakšna postavčka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Vau še ena z manekensko postavo Lepa! Iz kje pa so te fotke Ruby? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 O pih! kakšne nogce, kakšna postavčka! Tnx A veš, da ko sem bila najstnica, sem jokala mami, da zakaaaaaj imam takoooo dolge nogeeee??!!? www.vseobsvojemčasu.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Vau še ena z manekensko postavo Lepa! Iz kje pa so te fotke Ruby?Tnx Vilinčica. Iz meje med Egiptom in Sudanom. Zgoraj je Šalatin, kjer je južnoegiptovski trg kamel, spodaj pa ena divja plaža s čudovito mangrovio, v bistvu že v Sudanu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Fenomenalno... sploh una ta druga pokrajina je prav za se preslikat tja 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Tu grem proti čudovitemu drevesu.http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/SAM_1549.jpg To pa je mangrovia v vsej svoji lepoti, v bistvu na povratniku, 20 stopinj severno od ekvatorjahttp://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/SAM_1616.jpg 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Čudovito drevo! ... pa ja Ruby, nice pic! (ne morem drugače komentirat, če pa nič ne vidim. Razen drevesa ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 V bistvu so to še neokrnjeni kraji, ni nobenega turizma (še tam).Koralni greben je še nedotaknjen, sem se ljupčkala vsak dan z enim takim črnim ribjim lepotcem, je imel oranžno mašno okoli repa Upajmo, da ne bodo vso zadevo še tako kmalu spremenili v Sharm el Seikh in podobno kriminalno skrunjene kraje 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Bodi tako! ... lepo je videti Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Pa pravijo da ni nebes na Zemlji povsod so, samo najt in videt jih moraš ja... naj tako ostane... 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Hudo kolk lep plac za spocit orenk. Kak se ti je zdel v Sudanu? Se je videl vpliv vojne takrat? Tnx Vilinčica. Iz meje med Egiptom in Sudanom. Zgoraj je Šalatin, kjer je južnoegiptovski trg kamel, spodaj pa ena divja plaža s čudovito mangrovio, v bistvu že v Sudanu. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Opa Rubka herself kake čvrste, elegantne nogice, kaka šekšy izklesana postavca, madonca ja, ja, drevo, al mangrovia - sej je ok, pa vodica, plažica in tko, sam Rubka - Rubka je pa najboljša Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Iz meje med Egiptom in Sudanom. Zgoraj je Šalatin, kjer je južnoegiptovski trg kamel, spodaj pa ena divja plaža s čudovito mangrovio, v bistvu že v Sudanu. ah, sem ze mislil, da te je tvoja boljsa polovica za kamele hotela manjat...koliko je pa kaj tecaj na kamelji borzi, kolikor mi je znano za svetlolaske precej visok, a ne? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 belci afriko že od nekdaj izkoriščamo. dotično v sudanu američani podkupujejo kratkoumne lokalne bojevnike, medtem ko kitajci najemajo poceni arabsko vojaško silo. oboji so pripravljen ubijat za pest riža. motivacija so seveda naravna bogastva. nastrada navaden folk. tko, da če mene vprašate, če bi afričani vzeli skalp vsakemu drugemu blecu, ki pride na kontinent, bi bla to čist pravična medsebojna trgovina. ampak oni so tudi samo ljudje... in upanje na boljši jutri je večkrat močnejše kot razočaranjem nad neznosnim trenutnim stanjem. zato nas še vedno sprejemajo odprtih rok. 2 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Zob za zob skor nkol ni bila pametna resitev. Ze taksno razmisljanje je (vsaj zame) absurdno, saj nacin ne daje modrega vzgleda in tako nic pametenga ne uci, temve samo poglablja clovesko bedo in nazadovanje dviga zavesti.verjetno stvar nekultivirane energije. 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 zdej sva dva proti dva ja lej... nekateri se hodjo dol slikat, nekateri pa mal težimo. tko pač je... 2 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 ce ne bi ti pisu, jst ne bi mogu (tebi) odgovarjat. tko da me cist veseli. zato pa smo na forumu. je eden od namenov foruma, I gues. zdej sva dva proti dva ja lej... nekateri se hodjo dol slikat, nekateri pa mal težimo. tko pač je... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Opa Rubka herself kake čvrste, elegantne nogice, kaka šekšy izklesana postavca, madonca ja, ja, drevo, al mangrovia - sej je ok, pa vodica, plažica in tko, sam Rubka - Rubka je pa najboljša Hvala lepa Cookična moja . Tek - trikrat na teden 40 minut je recept za tako postavo, po vsakem laufu 10 min intenzivnega strechinga in zmerne večerje. In nikoli preskočit obroka.Res. Une jabolčne krhlje za male lakote med dnevom imam pa po tvojem nasvetu kar vedno s seboj v borši 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2011 (ribja posla - nogce pa to ) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Ruby http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Ruby do takole hude postavce pa ne moreš samo s tekom, pa če je 3x dnevno...tole mora biti tudi v genih no, saj tudi je, če se spomnim fotke z mamico čeprav tek pomaga, ja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 hihi Ruby, U go girl Tek je super, ja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.