Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 ma res kaj si sel dol jemat, joj... pac fotke tudi belezijo trenutke, saj so bili, saj jih ne rabis negirat, sam ne pac jih vlect in nategvat,..saj so bli lepi, saj so bili (tud) tvoji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma res kaj si sel dol jemat, joj... pac fotke tudi belezijo trenutke, saj so bili, saj jih ne rabis negirat, sam ne pac jih vlect in nategvat,..saj so bli lepi, saj so bili (tud) tvoji. kdo je kle "vleku" pa kajpa kdo koga "nategval".....je tut vprashanje zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 glej ga! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> kdo je kle "vleku" pa kajpa kdo koga "nategval".....je tut vprashanje zlomk Zlomk MIR! Pa hit slike nazaj gor! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ok1: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 2: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 3: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 4: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 haha, prvi dve sta totalni zblojadi, a so dobre fotke! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 5: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 No, pridn Zlomk! Vidš, da nč ni bolel! Fotke so 1A!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 6: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 tkoto je toostalo pa kej gleda zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Morm kej v šterko pridt pogledat kva dogaja........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Morm kej v šterko pridt pogledat kva dogaja........ ne vem, kje si do zdej hodila dons techno party zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne vem, kje si do zdej hodila dons techno party zlomk he he.... Dans nau šlo... grem srhljivko gledat! :OO!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he.... Dans nau šlo... grem srhljivko gledat! :OO!: pol pa nedelja zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 No pa še ena moja fotka, mal starejša sicer.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 nice kle je sej kej prjet zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> đizs, tle s pa čist eni podobna. upam, da samo vizuelno kwa, kdo, zakwa???????????nč kriva Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>vem ti si iz Lj, kajne? Itak si druga, sam na tej sliki ... šit no, res si podobna eni z Obale. dvojniki, dvojniki..... aha..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 aakhut, men si med bl zanimivimi tipi tle gor (sam zadnje čase zbujaš izmenično in samaritanko v meni, in nč o tega mi ni všeč! dej se mal zberi, no... če ne se bom morala js) tinal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 vau tinal, luštna kje to na morju? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 O, Tina, kul, evo s tole barvo las si mi najbolj svec, podobna je oni eni, ko si imela pa dala gor v barvanje las. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 no tle pa sem jast v naši kuhinji za novo leto Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.