El Nino 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ti pa si res ženska v pravem pomenu besede! mačka na spet je že vse povedano hja no palce lahk še zmer držim gor hjaja črnobela je pa taka nice prijazna Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kao - na drugih pa ni! na drugih je bolj lepa, cedna... itd. ipd.tu je pa prav lustna v faco...lusten in lep zame ni enako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 conti (j.s.j.p.ž.v.) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ohja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 hihi nisem lih tega videl js ampak kaj pa vem... tebi tud ne uide a ... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 zaspanckan Nino, luskan. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Contesa, hudo črnobela mi je and - tko nežno bitje...ElNino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino en pobož, s takimi vodnimi očkami zreš v svet, bi te najraje stisnila k sebi in pocrkljala js že vem zakaj mam take očke hihi ja ja crkljat me ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 tehtnice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Diančka ojštra ko peper Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> trenutno razpoloženje je pač takšno...če me "prime" lahko vsakemu rečem: rada te imam in to res mislim. Ah pol sem pa tud js tehtnica.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> misliš sladka kot med??? naravna in hmmm... "za druge" namene ustvarjena...) Sej to sm mislil Si za namazat ja Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 oh nino, zgledaš k majhen deček Prej ti je tist avatar dosti boljše pasal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>polizat... pa še marsikaj kar se konča na ...at Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 isto vprašanje bi lahko postavil tebi Ma ne vem, samo meni se zdi ta tip kaj ga imam kr fleten, taki bi jst rad bil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>isto vprašanje bi lahko postavil tebi Ma ne vem, samo meni se zdi ta tip kaj ga imam kr fleten, taki bi jst rad bil Behi, zakaj pa nebi rad bil ti ti? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 milf ne vem, enostano ni za moj avatar. Ta tip (ki sploh ne znam kdo je ) pač predstavlja mene - tako se jaz počutim Pa če pa vsi mate svoje fotke, meni to ni IN Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ja no, večina jih ima Mah sej je fajn to da je pač nimaš Kokr komu paše Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 imas prav, Behy, tvoja ikona pac... (ceprav si ti tud men bolj kul kot pa tale) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Sej s tem, da imaš ikonco s portretom nekoga drugega ni nič narobe, sam bit nekaj (v resničnem življenju) kar nisi ali se trudit bit nekdo ki nisi, je čista potrata časa in energije (dobro, recimo stil frizure ipd... je O.K., pa še to mora bit v nekih mejah). Sebe poznaš najbolje in samo tako se lahko izpopolnjuješ in si originalen, vse ostalo so le kopije in plagiati, brez vrednosti. Behi, ti pa si kul. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>imas prav, Behy, tvoja ikona pac... (ceprav si ti tud men bolj kul kot pa tale)vseeno, mah moja glava se ne spravi v tak majhne okvirček Mam full veliko glavo - pa še pomanjšat mi ne gre Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Joj milfi, sej bi meu tako frizuro - res bi jo. sej grem počasi, se spravljam Mah sej ni samo to, pa znam da bi moral bit zadovoljen sam s sabo takšen kot sem, ampak jaz bi rad bil podoben mojmu avatarju Behi, ti si qlSej si ti tudi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Sej tud to, da se ob vsakem mojem neotesanem, al pa maloumnem ali whatever komentarju moja faca pokaže, tud po moje ne paše vsakomur Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 oh ni sile, ves kaj mormo vse gledat, milf! al pa na tvju, ko ti govori en ki ga videt ne mors, pa ga mros, ce ces dobit to info pac. recimo. torej, ce me hoces brat, me mros se gledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 kok so trapast postavljene crke na tipkovnici, cist nelogicno, zamenjano je p in r in m in r. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.