Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Francozi majo tud čist zmešano tipkovnico. To poznajo bolj administratorke, ko morjo na slepo tud kaj prav napisat Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Behy---tudi to sem jaz, imam več lookov Dianca hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti imaš ful lepe oči in ustnice, stokrat lepši kot ta tip! tnx, Aja pa tista slika ko si mela črne pramene, ti tudi bolj paše na avatarju <{POST_SNAPBACK}>Sej tud to, da se ob vsakem mojem neotesanem, al pa maloumnem ali whatever komentarju moja faca pokaže, tud po moje ne paše vsakomur Ah, ti maš pač ql, faco proti nekaterim <{POST_SNAPBACK}> behy nima teh problemov. a misliš? <{POST_SNAPBACK}>oh ni sile, ves kaj mormo vse gledat, milf! al pa na tvju, ko ti govori en ki ga videt ne mors, pa ga mros, ce ces dobit to info pac. recimo. torej, ce me hoces brat, me mros se gledat. itaq Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 ja itak, ker mene ne mors skenslat (ker sem pac admin). :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 danes - v vetru, sončku, sama s svojimi mislimi...na mojem najljubšem mestu, kjer imam občutek, da daleč okrog mene ni ničesar... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 superca, simpaticen profilcek. Kdo te je pa pol fotkal, ce si bla sama? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 sama s telefončkom, samo ne maram gledat v objektiv... z desno roko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 Kok mas dolgo!! pa nepremicno, cist ne trznes, nobenga nagiba, pih! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Marsa, telefonček je slab, zato tko izgleda ja roke imam pa mirne ampak me je zagrabilo da fotknem, ker sem se počutila tko umirjena, brez bluza v sebi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 selenči pa valda da te ne morm skenlsat, pa ne zato ker si admin ampak ker maš zmeri prav Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak me je zagrabilo da fotknem, ker sem se počutila tko umirjena, brez bluza v sebi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa valda da te ne morm skenlsat, pa ne zato ker si admin ampak ker maš zmeri prav Heej, to mi je pa vsec, da si tako zrel, se posebej, ker ti zadnjic nisem ustregla tamle nekaj pa bila hladna in uredniska, saj se spomnis, pa sem mislila, da se bos morda kej mulchkal nazaj. No to je pa res fajn, ze sproti ko si tu, opazim napredek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ah pa ne, jaz se ne vedem kao otrok Jah če ne morš pač ne morš, nisi ti kriva Fajn bot Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 ne resno mislim... v bistvu ni bilo cist da ne morem... ampak ne bi bilo prav.No, pac presenetil si me, saj ne da bi mislila, da nisi ok, sam... saj ves... ti ne mores gledat in videt iz moje perspektive, zato me cudi tvoja sirina - tega se kaksen starejsi, zrelejsi in tak ne bi stekal kot si ti...Pol nimas kakih zamer oz. sprejmes, da nimas prav, a si pa upas povedat svoje mnenje. To je ok.Pa tud spostujes avtoritete (to je ok, pomeni tudi da si dovolj samozavesten, ker velikokrat se slednjim najbolj upirajo ravno tisti, ki je nimajo dovolj, ker se jim 'trapast zdi'). Bos se ok. saj ninota sem 'za vrat dobila', ko je bil pa 16. ves kwa je moril. (tedaj se ni bilo foruma, se chata ne, pa so maili padali skoz v inbox) cesa vsega ni po 5x dnevno spraseval...Ampak je bil ok, pa se mi je recimo se kar dal ukvarjat... sem videla nekaksen potencial..no in ocitno se nisem zmotila - saj to je bilo, halooo, pred 4, 5 leti!!! In sproti lahko opazujem njegovo rast in vse...Lusten. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ql to a za tako odraslega me imaš? fajn to ja velikokrat sprejeme da mam prav, sej pa nisem trma Mene so fajn vzgajal Lepo da maš take misli o meni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 ne odraslega. pac pa... imajo, ja, nekateri tole modrost, cist svojo, ze od malega... tud moj sin jo ima... nekaj je vzgoja (in okolje)... nekaj so zvezde... nekaj je pac.. so geni... nekaj si pa samo TI.In pravi in popolni ti pa je skupek vsega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 tvoja rast pa je ziher super Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 verjemi ziher je ql, ampak si premalo gor da bi jaz vido Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 Tvoja zrelost je OK, Diana, rast pa se je mal ustavila, ob tem, da je prej kar polno rasla...nekako se se rada pasesh mal v enih filmih svojih, ki jih v bistvu ne jemljes vec za svoje, sam se ti sam se mal pase valjat v njih.Oprosti, kaj me pa sprasujes. 'kdor isce resnico, jo mora znati prenesti' (kitajski) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 sprašuje te kako se je duhovno razvila:D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 vcasih sem omenjala to pri njenih postih, najbrz odtod vprasanjce- Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj ninota sem 'za vrat dobila', ko je bil pa 16. ves kwa je moril. (tedaj se ni bilo foruma, se chata ne, pa so maili padali skoz v inbox) cesa vsega ni po 5x dnevno spraseval...Ampak je bil ok, pa se mi je recimo se kar dal ukvarjat... sem videla nekaksen potencial..no in ocitno se nisem zmotila - saj to je bilo, halooo, pred 4, 5 leti!!! In sproti lahko opazujem njegovo rast in vse...Lusten. ya tist so bli časi hihi k nisem meu kaj delat pa sem mal moril Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ja sej jaz pa sem bogemu ninotu težil s temi kartami Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 no dA Bo se kaksna fotka... saj ta je ze bila... sam saj ni vazno... tam vmes bogvekje. pa mal... takega... bolj mal drugacnega vzdusja... pa konc koncev obozujem zeleno, pa ce ne gre drugac, sem pa vsaj v taksnem okolju. To je lani poleti, pred morjem (torej nekak recimo.. konec julija 04) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.