Marsa 27. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2012 pih, kera postavčka!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. junij 2012 Prijavi Deli 27. junij 2012 uh, kdo je pa tale miška? tko ene 20, 21 let stara? a to tvoja mnogo mlajša sestrica? a mi jo predstaviš? krasna si, Mysti, res krasna! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. junij 2012 Prijavi Deli 27. junij 2012 Mysti,lušna ful! 1 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. junij 2012 Prijavi Deli 27. junij 2012 krasna si, Mysti, res krasna! Mysti,lušna ful! Res je. Jaz sem bil enkrat z Mystico na pijači, pa so me pri izhodu iz gostilne vsi spraševali: "A je to tvoja sestra dvojčica ?! A je to tvoja sestra dvojčica ?!" 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. junij 2012 Prijavi Deli 27. junij 2012 O HUDO!!! :2src: bejba ... karkol že delaš s sabo .. al karkol že delajo s tabo svaka čast! 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2012 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. junij 2012 Prijavi Deli 27. junij 2012 Mysti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 27. junij 2012 Prijavi Deli 27. junij 2012 ma ... jst se bom zgeda tud začela ztanimat za ženske ***noro dobra si ... "predjamska deklica" 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2012 O, pih! Si pa fejst dec! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. junij 2012 Prijavi Deli 29. junij 2012 opa goldhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif , si pa red dec in polhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 30. junij 2012 Prijavi Deli 30. junij 2012 Jp Gold Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Popular Post Brezo 8. julij 2012 Popular Post Prijavi Deli 8. julij 2012 Evo mene i mog rođaka...sva bila že malo pod "vplivom sončnih žarkov" in vročine...še dobro, da meni ni bilo treba nosit suknjiča...potem bi šele bila žeja... 17 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2012 Brezo, tak si kot en fantek, tak mal pobalinski! (pa tud židane volje pa to ) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Popular Post Marsa 9. julij 2012 Avtor Popular Post Prijavi Deli 9. julij 2012 evo pa še dve moji včerajšnji... 19 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 Fajn zgledaš, Marsa Tko, na izi, zrelaksirana .. pa zelenje okol .. pašeš 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2012 O tenx! Ja, malo sem (bila) utrujena, ampak kul. sej pravim, mi je pasalo to okolje (zadaj je pa reka, samo se je ne vidi ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 Brezo, a boš ti kdaj odrasel, al boš vedno tak navihan črnogorac? kul si Marsa, sorry, ne vidim te, sem nekje zgubil mikroskop, da bi te našel na teh mikrofotkah res pa nekaj lepega seva ven iz njih, verjetno kaj od tebe 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 Bravo Marsa, tako se držimo naši letniki no letnice Brezo pa res tak nagajiv hudomušen Crnogorac. Faca 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2012 Tenx Mystica in Cashy! hehe, mikroskopske.. kaj čem plac porabljat... ja Silvija, čist kul smo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 Marsa, sam wau lohk rečm...full dobr zgledaš, res, postavo maš pa tut čist hudo, k taprava športnica:palec: 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2012 o! tenx! bom rajš kar tih. (no sam tole pa res moram rečt: športnica!!! taka bolj ČG ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 Evo mene i mog rođaka...sva bila že malo pod "vplivom sončnih žarkov" in vročine...še dobro, da meni ni bilo treba nosit suknjiča...potem bi šele bila žeja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif... kako luštna slikca... Brezo in lička rdeča http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif ... ti prav paše mal barve.... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_wink.gif 2 Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2012 tenx! Ma niti ni svetlejša... zdej je bolj enotna... na narastku je svetljša, na koncih pa temnejša (ker so bile prej pobeljene od sonca)...je še najbolj okoli moje naravne sicer, tale medena. zdej ko bo še sonce svoje naredilo, bo pa še mal svetlejša, v bistvu se še ni čist dobr barva razvila.(pa zdej mam itak spet 'šavje', ne več ravnih, ker me je včeraj dež namočil) Ja Brezotu se že po očeh vidi, da mu ful dogaja! Ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2012 O! (čeprav meni si brez tudi okej ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 Meni tudi:))kar za vženit Sem tam par plusov stisnila - Marsa -pa kaj ti se nič ne staraš? Že leta si ista:)) ful dobro zgledaš. Res. 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.