El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 MArsika Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 *Hm,,, tam sem dala (v nude!! pomotoma) eno svojo otrosko... no bolj.. hm, 'mladinsko' fotko...pa da nekak 'prenesem'... (saj ta je tud ze bila):jaz pri 15.i letih Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 to je naravno... ni kul prehitro napredovat, mors osvojit vsako fazo, torej to je ok, sam pac to sem opazila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>*Hm,,, tam sem dala (v nude!! pomotoma) eno svojo otrosko... no bolj.. hm, 'mladinsko' fotko...pa da nekak 'prenesem'... (saj ta je tud ze bila):jaz pri 15.i letih kera lepotička Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ma ja, tut ugotovljam ja.. no, jst sm tut se vedno... pa kdo drugi se tudi... --------to da se je rast ustavila, vem-čutim. ne maram sem v enem prehodnem obdobju-upam. Thx Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 http://cokolada.net/lunin_net/images/goh_srecanje_1.jpg (skor tak k na avatarju) pa zmer neki muvam na slikah Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 free(dom figther) hjaja tle si pa nice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ja, en bl simpa dečkov tu .......če sme moški moškega mal pokomentirat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://cokolada.net/lunin_net/images/goh_srecanje_1.jpg (skor tak k na avatarju) pa zmer neki muvam na slikah Ne morem da ne bi prisla pohvalt FUUUUUUUL HUDO SIMPTICEN super, eden izmed luskanejsih LP, T Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Oooo, Mich Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Uuu, Free!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, en bl simpa dečkov tu .......če sme moški moškega mal pokomentirat.... js sem tud lih mislil rečt ja da preveč se ne sme ampak če bi se smelo pa prec hihi no ampak sej bodo bejbike povedale svoje .. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ful dober styling Free, so bejbe sejvale, da ne boš slučajno snel tega obliža za ženske učke Moška krasota, prefinjeno zakrita pod črno majico....Da dela domišljija... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Selene in Free simpatična kot vedno in Marsa v naravnem elementu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 selene - v sožitju z naravo marsa - heh,nekam naughty mi zgledaš in deluješ free - simpatiko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Lej pa res, kok sem površna, sploh nisem videla Selene... Upam, da nisi huda, ko sem tkole samo Freeja vidla..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 aja...une moje fotke drgach izvirajo iz http://www.psilon-empire.com/ ...mam pa dovoljenje avrorja....ker jasno....ne katerim ni dalo da ne bi :xx!: ...sralci pach :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 pa she mal "delovnih" : Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 hihi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 free simpatičen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Free, zate sem pa VEDLA, kako zgledaš pa ne da bi te poznala tako toplo in sončno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Poplava slikic.... vsi se mi dopadete Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 He he, hvala za kompliments kok pase... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 res si lusten free na tej fotki. aakhut, cist presvican, a si glih ful norel?Fajn je, ce se mal nasmejckas kdaj. Jo, Contes, res v elemenut tamle, pa tam sem sploh vsa ribja nekam. me na eno tvojo mal spomni tale al kako ze... nekaj je bila ena povezava, al si ti tud kdaj eno podobno dala al nekaj tacga.. Seal, naughty, pa glih tle, ko vsa skromna in nedolzna? Nino, ribica pac, ne, zdaj pa tkole, taka grozna skorpija, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 ja, Contesa, nekaj vem da je bilo, no ce bos nasla, flikni gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.