Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaaa...lubčkat in šepetat nežno - kako zeloooo si najlepši, najpametnejši, najbolj privlačen in najbolj seksi od vseeeh...kak pop tvjevski sanjski moški pih - El Nino x!x A je Di-ana kaka skrajšava od divja Ana? Kako pa kaj tvoja lubezen A008? Oddaje Sanjski moški seveda nisem gledal na POF-TV, ampak očitno so z oddajo zadeli v živo pr nekaterih bejbah, hehe Drkač pa se dam tudi sam rad polubčkat, pobožat, pocrkljat, čeprav nisem sranjski moški.Vidim, da je gor nova kolekcija slik, pomlad na veliko tolče ven, nekaterim cvetejo celo lasje Torej, Piko, najd kako novo fotko! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://cokolada.net/lunin_net/images/goh_srecanje_1.jpg (skor tak k na avatarju) pa zmer neki muvam na slikah Pa d'noujo sam bodibilderaši gor. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>... v vetru ... sama s svojimi mislimi ... najljubšem mestu ... daleč okrog mene ni ničesar...K sreči sem bral nekaj komentov na tole slikco, pa sem jo šel iskat.3x hura.Veter lahko prinaša toliko dobrega in odnese toliko slabega, podobno kot voda.S svojimi misli nisi nikdar sam. Treba je zapustiti še svoje misli. Pusti jih vetru, da jih odnese in ti prinese nove.Ko daleč okoli tebe ni nikogar, šele lahko začutiš veliko drugih reči. Po sliki menim, da v sebi vse to že veš, le ven iz tebe bo še enkrat prišlo. Kot bi bila zavest nekje zunaj nas, tisti vrh ledene gore, ki kuka ven. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Žal ni videti trebušne muskulature, pa tudi drugih atributov ni kaj videti.Morda se vidi notranje zadovoljstvo.Prijatelj ga je v četrtek videl in zato naredil tole fotko.Pri najvišji slovenski kapelici. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 lepo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Free , sem mislila, da si mlajši. Simpatico. Piko, nice, same lepe fotke objavljaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 aha fotka od freejčka.. nice. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Free , sem mislila, da si mlajši. Simpatico. haha, ce sklepas po infotu na osebni strani, je res presenetljiva pol ta fotka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Piko, fajn fotke Pa.....pusti Mukije naj se šopirijo k pavi mal .........se te gre vun tud za naše oke, dokler se tud mujcike Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Piko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Žal ni videti trebušne muskulature, pa tudi drugih atributov ni kaj videti.Morda se vidi notranje zadovoljstvo.Prijatelj ga je v četrtek videl in zato naredil tole fotko.Pri najvišji slovenski kapelici. Piko kul fotka, samo pazi (!!!) ko vstaneš Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 x:Dx (glej ga Milfa, kaj ma zadnje cajte dobre ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> x:Dx (glej ga Milfa, kaj ma zadnje cajte dobre )Se pozna, da sem dobre volje, a ne? Pomlad je tu, pa me razganja Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 ja, res, si se mal odluscil od zalosti pa tko... si pravi rak, dolg cajta rabis... najprej si tam v sanje uletel, pol te dolg ni blo, potem si imel zalostno situacijo, zdaj si pa mal zazivel. pa mas cist racji humor ves. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, res, si se mal odluscil od zalosti pa tko... si pravi rak, dolg cajta rabis... najprej si tam v sanje uletel, pol te dolg ni blo, potem si imel zalostno situacijo, zdaj si pa mal zazivel. pa mas cist racji humor ves. Ja, sej je bil že čas, rakci pač delamo vse temeljito (meni se zdi vsaj), tak, a mora bit vse pošlihtano, da greš naprej. Jz pravim, raki postanemo pravi majstri, ko nas nič ne žuli Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 ja, to se prav vidi. *me veseli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Piko kul fotka, samo pazi (!!!) ko vstaneš Marsa pravi: "glej ga Milfa, kaj ma zadnje cajte dobre" Jaz pa dodajam, bi moral biti tam. Ko sem se vsedel, sem zelo pazil... potem sem odložil rokavice zaradi telefončka, zapihljal je vetrič, rokavice so poletele, jadrno sem se obrnil za njimi... in bet od zvonca je trknil z mojo betico. Žal zvon veliko lepše zveni kot glava. Tako da vam garantiram, da se nisem butnil, ko sem vstajal!Ampak po bitki so vsi generali.... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 hahah, kul fotka kje pa sta se slikali?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 O, super!!!!!!!!!! Sta fajn skupaj, lustni! a to sedita al kako? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Hihihi, fajn sta Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 fotografije so fotke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tihareka in jaz pred nekaj minutami! Nice! Me se zdita kar nekam podobni, (pa tudi podobne volje, podobnega razpoloženja ...) Skor se mi ne da več komentirat, pa sem k sreči šel še malo med fotke.Vsekakor vse prav lepo pozdravljam, čas je da se malo več ukvarjam s seboj in manj z drugimi, "delati na sebi" kot bi kdo pametno pripomnil pa rokco podstavil.Se vidimo, ko se in se beremo, ko se. Piko na J Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 bitte. vilkomen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> dankeAli se prou napiše RITI? Zdej pa res grem, če sem že rekel. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.