Volk K.L. 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Pozdrav iz službe!!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Joj Vrba, kok nas hecaš!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Vrba, da te nebomo z vrbo po riti Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ko bi se kaj vidlo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Vrba, lep mucek Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ok ok.... vrbica... dejmo zdej kšno tapravo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 a res zajček? jz bi bla tud zajček... morm pa kikirikat... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 kje si dubla mojo sliko? a sem ti slučajno dovolila da me objavš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo te pa pretepa tam v kotu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 Vrba, kwa ga pa zdej tolk srackas? A ves na keri si mi najbolj vsec?Na tisti ko kukas iz skrniclja. cakaj se zdaj, dam se jaz kako svojo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 Volk, dbest, koncno da se te mal boljs vidi, kok si vitek nekam - a si shujsal al si sam vedno dajal ful oblecene, da se ni vidlo.Tu si mi fil vsec, pa mal drugacen si, mal bolj... kaj jaz vem, obcutljiv, poglobljen... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 uno k sem sama... hmm.. ma ok nej ti bo, pa dej. hehe k se lih učiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Volk, dbest, koncno da se te mal boljs vidi, kok si vitek nekam - a si shujsal al si sam vedno dajal ful oblecene, da se ni vidlo.Tu si mi fil vsec, pa mal drugacen si, mal bolj... kaj jaz vem, obcutljiv, poglobljen... V službi sem zmeraj takole oblečen ali pa če greem kam ven v restavracijo ipd. Drgač sem vedno v športno-vojaških oblačilih. Včasih sem bil k' dahauc 58kg. Zdaj jih imam vsaj 79kg. Ščitnica! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 Ful si fit in ceden, bolj kot v zacetku, ko si dajal fotke, al pa se te pac boljs vidi.me veseli! ps - scitnica?Zredil?Povecano al pomanjsano delovanje?Pa saj se ti nic ne vidi, nisi nic... 'ochesen'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ful si fit in ceden, bolj kot v zacetku, ko si dajal fotke, al pa se te pac boljs vidi.me veseli! ps - scitnica?Zredil?Povecano al pomanjsano delovanje?Pa saj se ti nic ne vidi, nisi nic... 'ochesen'.Ščitnica: najprej povečano, po zdravljenju pa pomanjšano delovanje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 ja kako? a ni to mal trapast? to pomeni da je se vedno neravnovesje (aja, v temo scitnica ne hodim, morda tam to opisujes podrobneje). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ja je trapasto, ampak povečano delovanje ščitnice se pozdravi v glavnem tako, da se obrne delovanje vščitnice v drugo skrajnost. Terapija z radiojodom je najbolj učinkovita. Operacije in razna zelišča niso imela tako radikalnih učinkov. Problem je da bolj ko je telo izpostavljeno za povečanim delovanjem tvega hude okvare v srcu, ledvicah, jetrih in žolču, sladkorna itd... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 No ce ze moram, evo ene moje mal starejse, ko sme bila mal bolj suha. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 kristus božji kaj se greste!!! hehehheehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja je trapasto, ampak povečano delovanje ščitnice se pozdravi v glavnem tako, da se obrne delovanje vščitnice v drugo skrajnost. Terapija z radiojodom je najbolj učinkovita. Operacije in razna zelišča niso imela tako radikalnih učinkov. Problem je da bolj ko je telo izpostavljeno za povečanim delovanjem tvega hude okvare v srcu, ledvicah, jetrih in žolču, sladkorna itd...Ke je ta tema o ščitnici????????? Moja mami bo morala v hospital zarad tega, neki narobe s ščitnico.........Grem, poiskat............. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ce ze moram, evo ene moje mal starejse, ko sme bila mal bolj suha. ma ka si okostnjak? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 hehe, ne povem vrba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Bl nova... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 a te je sram Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 luštne fotke Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.