ABCfree 18. januar 2017 Prijavi Deli 18. januar 2017 ABCja nisem vidla. Pa zakaj za vraha fliknete fotke tko hitro dol s foruma? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.pngNI nobena dala lupčka,pa sem hitr popihal:) Ni blo tolk hitro,kake 2dni,3 je kr blo gor.Vsaj moje. 2 Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. januar 2017 Prijavi Deli 24. januar 2017 še vedno ne vidim fotk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 27. januar 2017 Prijavi Deli 27. januar 2017 še vedno ne vidim fotk. Tud jst ne:) Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 1. julij 2018 Prijavi Deli 1. julij 2018 by the way, nisem tako zmešana kot to kar berem svojega za nazaj...oz ne smem bit... kar je precejšnje breme. noben ne ve, da sem tak "zanimiv ptič" mogoče bi mi pasalo, malo na balin, eh eh 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.