Guest sstane 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem pa mislila, da je cist jasno, jasno, da to nisem jaz. Pa se ena 'moja'. Si bila na prani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa naj še kdo reče da sem suh hihi suh si Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa naj še kdo reče da sem suh hihidebel si (v primerjavi z 'marsinimi fotkami' anoreksičnimi)... pa lepe plave okice imaš *marsa, ona čupa divje oranžna malo nazaj (verjetno za hec ali kaj objvaljena) - kakšna megastična barva Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, ne povem vrba. Marsika, huda čupa,sploh pa barva! <{POST_SNAPBACK}>Bl nova... Kak smo sramežlivi,a zmer tko? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>suh si se strinjam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ninči, desna polovica obraza mi je bol všeč, ker je vse bolj "polno", čutno... ma, kul si, nič se ne obremenjuj s kompleksi, ziher te majo punce rade. Pa tudi če niso glih Škorpice. Pa na Dvojčice pališ, če se ne motim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ninči, desna polovica obraza mi je bol všeč, ker je vse bolj "polno", čutno... ma, kul si, nič se ne obremenjuj s kompleksi, ziher te majo punce rade. Pa tudi če niso glih Škorpice. Pa na Dvojčice pališ, če se ne motim?a ti si dvojčica? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Noup, sem Devica, podznak Strelec, Luna, Venera, Mars v Levu , imam močan Jupiter, Sonce in Merkur, kar se tudi občuti močno. Zadnje čase mi močno sekata ven Lev in Strelec. Ne, nisem tipična virgo, skoraj same dobre lastnosti sem pobrala od virgo. Daj, Behy, ti še nič nisi razkril, se mi zdi, da si mogoče Strelec, nekje sem enkrta nekaj zasledila. Daj, malo napiši položaje planetkov in hiš. Ja sem strelček No jaz sem nestalen, pozitiven pa ogenj je moj element Moja hiša je jupiter...še kaj morm povedat? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Pol pa nisi brala postov, ko se macona sprav kritizirat... Se spomnem unga, ko smo neki sebe kritizirale in je take socne pisala. Hrbet prenizek al rit prenizko...pa enkrat neki o nosu... Levinja bi rekla: jz sm lepa... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj je kul. Strelci so kul, dobro se razumem z njimi. ah potem se bova super štekala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah potem se bova super štekala Saj se že zdaj štekava. Ti si meni tak simpatičen in smešen. Rada berem tvoje poste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Če si upam. Kako naj Kozorog razume Leva, če sta čisto nasprotje. Ni panike, se pač ne štekaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Hehe.... jaz pa poznam enega tipa, ki je devica/strelec/lev.... pa je čisto drugačen od tebe.... Je precej bolj tipična devica kot kaj drugega. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ja, saj pravim, Jupiter na Ascendentu - še bolj poudarja Strelčeve lastnosti, Sonce na MC-ju - Lev, Sonce celo v 9. hiši, v isti hiši v znamenju Leva še Mars in Venera, pa Luna. Več kot očitno, da nisem pretirano Devica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mislim, da je samokritičnost pozitivna lastnost, če izhaja iz želje po samoopazovanju in ne iz zakompleksanosti. Vseeno, če imam neke hibe, saj jih drugi ne opazijo, zdim se jim simpatična in seksi, to je važno. Če pa sama sebe kritiziram, to ne delam iz občutkov gnusa ali kaj takega. In ja, jaz sem Lev. Mystica, čisto nič se nisi motila. Samo po čem si sklepala, me pa zanima. Sej nism rekla, da je kej narobe s tem... Je pa tud to tvoja lastnost, vsaj kokr jz berem tvoje poste, da ce ti pa kdo drug kej rece (pa ce kritizira al pa ne)- v jok pa na drevo... S tistim postom nism nc slabga misla... Bolj ko poudarjas, da nisi devica, pa se probas izmuznit, bolj pravzaprav si. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ja, kritike pa ne prenesem. Nič se ne probam izmuzniti, samo poznam ene par hudih Devic, jaz pa nisem taka. Saj je kul, nisem mislila, da me napadaš, malo pa si me že provocirala, se mi zdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj se že zdaj štekava. Ti si meni tak simpatičen in smešen. Rada berem tvoje poste. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, kritike pa ne prenesem. Nič se ne probam izmuzniti, samo poznam ene par hudih Devic, jaz pa nisem taka. Saj je kul, nisem mislila, da me napadaš, malo pa si me že provocirala, se mi zdi. Em, niti ne. Sm precej dobrohotno mislila. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če si upam. Kako naj Kozorog razume Leva, če sta čisto nasprotje. Ni panike, se pač ne štekaš. Moja mama je kozorog fotr pa lev Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 hehe....nocojshnje dogajanje .... (foto by ONIX ): Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 hihi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ampak je pa zanimvo, da se štekam s strelci, ki je ravno tako ognjeno znamenje. Strelec je druga zgodba, ni tako nakičan - no tudi je, ampak ne navzven. Mogoče to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Em, niti ne. Sm precej dobrohotno mislila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Po moje se zdej mal razkazuje...kt en petelinček Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po moje se zdej mal razkazuje...kt en petelinček Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.