Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
Ninči, desna polovica obraza mi je bol všeč, ker je vse bolj "polno", čutno... ma, kul si, nič se ne obremenjuj s kompleksi, ziher te majo punce rade. Pa tudi če niso glih Škorpice. x:Dx Pa na Dvojčice pališ, če se ne motim?
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ninči, desna polovica obraza mi je bol všeč, ker je vse bolj "polno", čutno... ma, kul si, nič se ne obremenjuj s kompleksi, ziher te majo punce rade. Pa tudi če niso glih Škorpice. x:Dx Pa na Dvojčice pališ, če se ne motim?

a ti si dvojčica?

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Noup, sem Devica, podznak Strelec, Luna, Venera, Mars v Levu x8Dx, imam močan Jupiter, Sonce in Merkur, kar se tudi občuti močno. Zadnje čase mi močno sekata ven Lev in Strelec. Ne, nisem tipična virgo, skoraj same dobre lastnosti sem pobrala od virgo.

Daj, Behy, ti še nič nisi razkril, se mi zdi, da si mogoče Strelec, nekje sem enkrta nekaj zasledila. Daj, malo napiši položaje planetkov in hiš. :irs:  x;)x

Ja sem strelček x:Dx x;)x

No jaz sem nestalen, pozitiven pa ogenj je moj element x:Dx Moja hiša je jupiter...še kaj morm povedat?

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

x:Dx x:Dx

Pol pa nisi brala postov, ko se macona sprav kritizirat...

Se spomnem unga, ko smo neki sebe kritizirale in je take socne pisala. Hrbet prenizek al rit prenizko...pa enkrat neki o nosu... x:Dx x:Dx

Levinja bi rekla: jz sm lepa... :vio:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Guest mačona
Če si upam. x;)x x^x x8Dx Kako naj Kozorog razume Leva, če sta čisto nasprotje. Ni panike, se pač ne štekaš. :palec:

Guest mačona
Ja, saj pravim, Jupiter na Ascendentu - še bolj poudarja Strelčeve lastnosti, Sonce na MC-ju - Lev, Sonce celo v 9. hiši, v isti hiši v znamenju Leva še Mars in Venera, pa Luna. Več kot očitno, da nisem pretirano Devica.

<{POST_SNAPBACK}>Jaz mislim, da je samokritičnost pozitivna lastnost, če izhaja iz želje po samoopazovanju in ne iz zakompleksanosti. Vseeno, če imam neke hibe, saj jih drugi ne opazijo, zdim se jim simpatična in seksi, to je važno. Če pa sama sebe kritiziram, to ne delam iz občutkov gnusa ali kaj takega.

In ja, jaz sem Lev. Mystica, čisto nič se nisi motila. xyesx  :palec: Samo po čem si sklepala, me pa zanima. :irs:

Sej nism rekla, da je kej narobe s tem... Je pa tud to tvoja lastnost, vsaj kokr jz berem tvoje poste, da ce ti pa kdo drug kej rece (pa ce kritizira al pa ne)- v jok pa na drevo... :o|o:

S tistim postom nism nc slabga misla... xrolleyesx

Bolj ko poudarjas, da nisi devica, pa se probas izmuznit, bolj pravzaprav si. :inocent:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Guest mačona
:inocent: Ja, kritike pa ne prenesem. Nič se ne probam izmuzniti, samo poznam ene par hudih Devic, jaz pa nisem taka. Saj je kul, nisem mislila, da me napadaš, malo pa si me že provocirala, se mi zdi. x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: Ja, kritike pa ne prenesem. Nič se ne probam izmuzniti, samo poznam ene par hudih Devic, jaz pa nisem taka. Saj je kul, nisem mislila, da me napadaš, malo pa si me že provocirala, se mi zdi. x:Dx  :palec:

Em, niti ne. Sm precej dobrohotno mislila. x;)x

Dear Human,

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>Ampak je pa zanimvo, da se štekam s strelci, ki je ravno tako ognjeno znamenje.

xscratchx

Strelec je druga zgodba, ni tako nakičan - no tudi je, ampak ne navzven. Mogoče to. x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...