Michelle 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Zlomk, kul barva las Pa luskano dete imas v objemu Misty, to to to! Kjut in v crnem!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 oooo mistiiiiibejbika Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Joj zdej mi je še črna barva en mal všeč kjut misti Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 Ful lustna, Mystica, pa vedno v tem lepem zelenem okolju (in v lepi crni barvi, ki ti ful pase). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 To sem pa jaz... v zelo mladih letih PS: Pojma nima, ce se bo to sploh videlo, prvic poskusam kaksno slikco sem pokazat... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Bravo jz! Uspelo mi je! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiii kak srchy!!!!!!!!!!!!! Mega! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>iiiiiiiiiiiiiiiiii kak srchy!!!!!!!!!!!!! Mega! hihi, se sama sem si vsech Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 jasno, ce si ful dbest! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>*marsa, ona čupa divje oranžna malo nazaj (verjetno za hec ali kaj objvaljena) - kakšna megastična barva ne smrtno resno sem to objavila, pac umetniska fotka (kao ). rada se mal pohecam, saj al pa ce je faca pac... al pa petelin. <{POST_SNAPBACK}>Marsika, huda čupa,sploh pa barva! Kak smo sramežlivi,a zmer tko? Zakaj sramezljivi? Saj zato sem pa fotkat se hotla nujno (chupa - nekaj mi je vode zmanjkal, pa na pol umite lase, pa brisaco na glavo, dol brisaco, total cupa, v zacetku cist skrauzlana, no pol je pa tole nastal, pa mi je bilo prav skoda, da ne bi te cupe ovekovecila, pol sem se pa sam s kontrasti igrala, ker saj vidis po ocalih, da je dost realna barva... tko, rada se mal hecam).Aja mislis ker ni face?Mah ja, to je pa neptun na asc. Pa se tko je naneslo, da ko sem kontraste shopala, nenadoma ni bilo vec face, pa se mi je posreceno zdelo, da je ratal, brez da bi si ZA TO prizadevala posebej. <{POST_SNAPBACK}>mačona, zate sem bila pa 100 %, da si lev. Dobr opazujes, macona je res TUDI zelo levja. <{POST_SNAPBACK}> Pol pa nisi brala postov Ti pa tud. <{POST_SNAPBACK}>Bolj ko poudarjas, da nisi devica, pa se probas izmuznit, bolj pravzaprav si. haha, <{POST_SNAPBACK}> hehe....nocojshnje dogajanje .... (foto by ONIX ):Lusten! Ti spet ves 'in', punca pa lustna, saj okus mas pa dober. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 A das 1 krog!? -----------Jaz na našem vrtu. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 a vrta? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ....waaaaa .... ful luštni vsi... ..to... pa jaz... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 I Kristalka, tko te je lepo videti vedno, si vse bolj odrasla in vse lepsa! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Kristalči... Marsa me je prehitela! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 hvala..... .. hm.. tu smo se z bendom slikali za šolski časopis... hm.. sej mam ful slikc..pa se tak freaky režim na enih... še dobro da niso šle v objavo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Kristy, ful sweet Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ja, po vrtu --------a vrta? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 aaaaaaa kristaloslava!! kwa stolk lustna!! a hocs, da se zalubm vate al kaj!?? ---------....waaaaa .... ful luštni vsi... ..to... pa jaz... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kristaloslava!! (kwa kopiras! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 marsoslavase uno sn dol flikno, ker jst ne prenesm tko vse vibre dobr kt ti!! ves kake vsse energije folk posilja tkole k te vidi.... sej ne da bi vedu, ampak.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 a v ril lajfu mas ruto cez faco? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 a od tebe misls?? Ja, pa ne!! k sm se sam spomno, zt k sem jas po imenu ........slav pa jst to ze dovg govorim... pras mojo ... --------- (kwa kopiras! ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 ja saj, ves kok cajta ze mene poznas, ne rabim sprasevat 'tvoje'.Saj ko sva se prvic slisala v lajfu po telefonu, si okol padel, ker sem se oglasila: 'Yo!' Torej se vcas morda podobno hecava. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ja. k sm vlukno pado ------a v ril lajfu mas ruto cez faco? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.