Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Najprej si daj ruto s face, pa bos pol tud lazje iz lukne najdu. x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To je pa cist RES!!

Mas pa res dober spomin!! :O: :palec: :palec: :vio:

Sej sva virtualno zarascena x:Dx x:Dx :vio:

-------

ja saj, ves kok cajta ze mene poznas, ne rabim sprasevat 'tvoje'.

Saj ko sva se prvic slisala v lajfu po telefonu, si okol padel, ker sem se oglasila: 'Yo!' xDDx

Torej se vcas morda podobno hecava.

sva povezana, sam ne mi z 'zarascena', blazota!! :OO!:

se tko grozno slis.

Oprost. :8):

zakaj pa sam kdaj pa kdaj, saj sem skoz fajn? :vragec: x:Dx :madpro:

In ali res dvomis v moj spomin, ali naj mi bo zalitev, a ces da ti vse naprej zmecem tlele, da bos verjel? :P :P :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Fajn. Vse tole. Da si uletel, joj jasno da se spomnim, se hecas??? :eek:

Pa kvizi pa vse, da ne govorim o skorpijonih, vedno, povsod. x:o)x

Tebi je bilo namenjeno da se pojavis, NUJNO je bilo in... neizogibno tudi...

prava pot, nekak - glej zdej... :palec:

Znas tko videt ti tud? V tej razdalji?

A ni nad? x^x

...

Zdaj mors dat pa kaksno fotko. ;) :P

Picasso

saj sem hotla napisat oz. ze imela napisano, s cim pa, pa sem zbrisala, ker kaj se mene tice to, firbec vmesantski. x:o)x x:px

Picasso

Ej, sam res, Kristalka, zrasla si v hudo bejbo x:Xx x:)x prej si bla pa huda pupa

Mystica, ful mate lep vrt, pa dobra bejba si x:Xx

Ej, free, prvic te vidm od bliz v obraz, zgleda, da sm spregledala fotke...Lustn si ful...s tem delfinom pa sploh...fotka za na plakat v dnevni sobi x:Xx x:)x x;)x

Marsa, una fotka, ko si zavita v brisaco je pa men tooook lepa. Ker lep otrok! Pa se crno- bela.. :2src: x:Xx

Ej, Aakhut, hudo bejbo si uhaklu x;)x Lustna sta! Lepa fotka ful... x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, una fotka, ko si zavita v brisaco je pa me tooook lepa. Ker lep otrok! Pa se crno- bela.. :2src:  x:Xx

O! x:Ix kaj si nasla, sla tolk nazaj gledat!! :eek:

Thanx ej! x:Xx

ja, nekak, je res kar kul fotka v bistvu, pa tolk sem bila jezna ker so me slikal, se dobr da so me. x:o)x x;)x

Picasso

Pupa x:)x :2src:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Huda tale zadnja Nino res ne vem kdo je na njej sam ti nisi x:Dx x:px

Hehehehe sej že dolg kake slikce nismo gor vrgli :vragec: :party:

:onfire:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...