Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 Najprej si daj ruto s face, pa bos pol tud lazje iz lukne najdu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 To je pa cist RES!!Mas pa res dober spomin!! Sej sva virtualno zarascena -------ja saj, ves kok cajta ze mene poznas, ne rabim sprasevat 'tvoje'.Saj ko sva se prvic slisala v lajfu po telefonu, si okol padel, ker sem se oglasila: 'Yo!' Torej se vcas morda podobno hecava. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ma ja, sej res ma kwa mam jst tebe rt ej .. kdaj pa kdaj -------Najprej si daj ruto s face, pa bos pol tud lazje iz lukne najdu. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 sva povezana, sam ne mi z 'zarascena', blazota!! :OO!:se tko grozno slis. Oprost. zakaj pa sam kdaj pa kdaj, saj sem skoz fajn? In ali res dvomis v moj spomin, ali naj mi bo zalitev, a ces da ti vse naprej zmecem tlele, da bos verjel? :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ja, pa ne midva zarascena, ampak midva na net... (sej je ze res mal grozn..) ti si ze skoz fajn, sam jest nism ma ne, sej nkol nisem dvomo, sam presenets pac, k se spomnis! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 Fajn. Vse tole. Da si uletel, joj jasno da se spomnim, se hecas??? Pa kvizi pa vse, da ne govorim o skorpijonih, vedno, povsod. Tebi je bilo namenjeno da se pojavis, NUJNO je bilo in... neizogibno tudi...prava pot, nekak - glej zdej... Znas tko videt ti tud? V tej razdalji?A ni nad? ...Zdaj mors dat pa kaksno fotko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Na: [/img] Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 free Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 free Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Uh free mam kar en crush Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 saj sem hotla napisat oz. ze imela napisano, s cim pa, pa sem zbrisala, ker kaj se mene tice to, firbec vmesantski. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 hihi, hwala..... Free Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 kritalči Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ej, sam res, Kristalka, zrasla si v hudo bejbo prej si bla pa huda pupa Mystica, ful mate lep vrt, pa dobra bejba si Ej, free, prvic te vidm od bliz v obraz, zgleda, da sm spregledala fotke...Lustn si ful...s tem delfinom pa sploh...fotka za na plakat v dnevni sobi Marsa, una fotka, ko si zavita v brisaco je pa men tooook lepa. Ker lep otrok! Pa se crno- bela.. Ej, Aakhut, hudo bejbo si uhaklu Lustna sta! Lepa fotka ful... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, una fotka, ko si zavita v brisaco je pa me tooook lepa. Ker lep otrok! Pa se crno- bela.. O! kaj si nasla, sla tolk nazaj gledat!! Thanx ej! ja, nekak, je res kar kul fotka v bistvu, pa tolk sem bila jezna ker so me slikal, se dobr da so me. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Pupa Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Uau, kakšno čudovito družbo imaš, Free matr, čas je, da neham gledat določene fotke, sicer lepo se imejte, vsi ste čudoviti in najlepši, še najbolj pa... hmmm njam, res, slurp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Aja misti, lepa obleka pa oseba ki je v njej je tudi za ham. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz na našem vrtu. Rožca u svojm naravnm okolju! <{POST_SNAPBACK}>....waaaaa .... ful luštni vsi... ..to... pa jaz... Ti si tud cukr,kva šele bo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Kwas tolk resna ----------odvisno s čim bi tisti krog naredu. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 dones zvečer Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Uh, tale danes zvečer je u ibr huda!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Huda tale zadnja Nino res ne vem kdo je na njej sam ti nisi Hehehehe sej že dolg kake slikce nismo gor vrgli Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.