Larsy 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Uuuuuu... akcija!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>.....SAM DA JE TRENJE Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 MARSA PA MI BI LOHK KAK BEND NARDIL................PA POL NA LUNA ŽURIH TRENAL..........BOBNAR.......JE ITAK TUT NA........ LUNI.......PA EL NINO........PA TI NA BAJSU........POJEJO PA ITAK USI .......ČE NE PREJ.PA POL ........PO PARIH PERIH..........GARANT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...POJEJO PA ITAK USI ... Komot, na kaksnem partyju naredimo session! Bas mam, frsterker tud (*pravzaprav sem ravno danes pomislila, da grem ponju, celo napisala to v ..mislim da.. napovedi, pa zrbisala, ker nima zveze - no a jo nenadoma ima )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>MA JA CIGANČICA ...........................TI SAM REČ....................JST NISM PROU NČ ZBIRČEN............SAM DA JE TRENJE buahaha trenje bi ti,ha?ja,to postaja se zanimivo tule,sam kaj ko pol preidemo lahko se na temo" dol sem jo dal "al pa "ni mi hotel dat",pol pa se skocmo na temo "varanje".sam ta tvoj pas.....hud hud.al sem pa jst danes v formi za Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>MARSA PA MI BI LOHK KAK BEND NARDIL................PA POL NA LUNA ŽURIH TRENAL..........BOBNAR.......JE ITAK TUT NA........ LUNI.......PA EL NINO........PA TI NA BAJSU........POJEJO PA ITAK USI .......ČE NE PREJ.PA POL ........PO PARIH PERIH..........GARANT a didjiridu tud pride v postev v vasem bendu na luninih zurih.se se ucim ,ampak bi ze kej skup spravli... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 HHHHHHHMMMMMMMM............KJE SI ŽE REKLA DA SE DOBIVA???HEHEHEHE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 MATR.......DIDJIRIDU................PO ZNAŠ PA FUL DOBR VLEČT.......UPS ..........SM MISLU ..............PIHAT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>HHHHHHHMMMMMMMM............KJE SI ŽE REKLA DA SE DOBIVA???HEHEHEHE am m mmmmm mislim da bo najboljs v tvojih sanjah al pa v mojih.mmmmm bo sopala dans domisljija,ha? p.s. sam ne nobenmu povedat Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> am m mmmmm mislim da bo najboljs v tvojih sanjah al pa v mojih.mmmmm bo sopala dans domisljija,ha? p.s. sam ne nobenmu povedat DOMIŠLIJSKA by FLEGMA DA BI SE TAKO RAZVNELA ..........DA B SE GOR NA TIČA VROČGA FSELA DA NASTANE NOU ŽIVLENJE.......VSEGA KRIVO JE LE TRENJE........ ŠOPALA BI DOMIŠLIJA....... DA B SE TEKOČINA........ Z MENE U TEBE ZLILA.......... ZDEJ K SVA SE ŽE ZADOVOLJILA ...........BI SI PA ŠE ENO ĐOLO ZVILA.... JO SKUPI POKADILA..............PO PA VSE SKUP PONOVILA....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>DOMIŠLIJSKA by FLEGMADA BI SE TAKO RAZVNELA ..........DA B SE GOR NA TIČA VROČGA FSELA DA NASTANE NOU ŽIVLENJE.......VSEGA KRIVO JE LE TRENJE........ ŠOPALA BI DOMIŠLIJA....... DA B SE TEKOČINA........ Z MENE U TEBE ZLILA.......... ZDEJ K SVA SE ŽE ZADOVOLJILA ...........BI SI PA ŠE ENO ĐOLO ZVILA.... JO SKUPI POKADILA..............PO PA VSE SKUP PONOVILA....... to mi deli Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 bravohttp://www.smeski.com/razni/glasba/club.gifhttp://www.smeski.com/razni/glasba/party42.gif Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 ludo i nezaboravno pa pol ko bi ze enga tretjega pokadila bi ti lahko (ker bi postala oba mal lacna valda) jst po celem telesu posula koscke eksoticnega sadja in kos za kosckom pocasi jedla s tebe..uuuuu in pol spet jovo na novo,uuuu....noro Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 IIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAA................ PA NE POZAB NA NUTELO............PO PA..... PIHA PIHA..........NA MOJ DIRIDJIDU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>IIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAA................ PA NE POZAB NA NUTELO............PO PA..... PIHA PIHA..........NA MOJ DIRIDJIDU ja ,ampak pocasi pocasi,da bi ze skori izbruhnu kot vulkan pol pa sopaj miki. p.s.mam eno lepo slikco substance za djolco,sam ne vem ce jo lahko dam tle gor,da me ne bo marsa kregala... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 MA NE BO...........SEJ MARSA JE COOL....... NŠ ČLOUK TI SAM PIČI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 pa kje si zdej flegma? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>MA NE BO...........SEJ MARSA JE NAŠ ČLOUK evo,zaogica za naju. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 U TVOJIH MISLIH...............ŠE VEDNO.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>U TVOJIH MISLIH...............ŠE VEDNO.......... to itak Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 a si res su obrnt enga al kaj,in to brez mene. jssst tuuud! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 SEJ MISLIM NATE............MOČNO...........IJAAAAAAHHHHHHH........ ŠTRC....... ŠTRC........ŠTRRRRC.....ŠTRC.............ŠTRC Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>SEJ MISLIM NATE............MOČNO...........IJAAAAAAHHHHHHH........ ŠTRC....... ŠTRC........ŠTRRRRC.....ŠTRC.............ŠTRC o,si ze nazaj. no,se malo pa koncam delat,tko da nama ostane fantazija do jutri,jutri pa lahko nadaljujemo s fantazijami.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 hehe jeah jeah kako sta lahk mene spustila :D vechurna vroča debata Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.