Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 marsa, joj koko hudo gledaš. Kao tiger ki me bo napau Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>še ena moja Mystica, kake lep okice! So mal mojim podobne, sam pr men je ena čudna mešanca kr mal na turkiz vlečejo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mystica, kake lep okice! So mal mojim podobne, sam pr men je ena čudna mešanca kr mal na turkiz vlečejo! to je marsa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Helow ! Končno spet doma...in seveda sem se vrnil, kot obljubljeno s kolajno ( Bron ) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Bravo, Santos! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 pa ne da si žalosten ej mali čestitke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 bi lahko bilo boljš. Ampak bravo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 boljš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Bravo! ej, a un na levi (srevbrna) ti je brat al kwa?? ---------Helow ! Končno spet doma...in seveda sem se vrnil, kot obljubljeno s kolajno ( Bron ) ! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bravo, Santos! Thanks ! <{POST_SNAPBACK}>pa ne da si žalosten ej mali čestitke V bistvu mal sem bil žalosten, ker tisti v sredini (svetovni prvak) me je zmagal na točke...a jaz, žal sem imel prebavne motnje, krče in sem bil po desetkrat na dan v wc-ju in to deset dni me je matralo, tako rekoč do zadnjega dne svetovnega prv. ! :xx!: Kljuub temu sem zadovoljen z rezultatom...in, če bi bil 100% z energijo...bi premagal tud tega prvaka...!Bo za naslednjič...nič hudega ! <{POST_SNAPBACK}>bi lahko bilo boljš. Ampak bravo Se strinjam steboj ! <{POST_SNAPBACK}>Bravo! ej, a un na levi (srevbrna) ti je brat al kwa?? ---------Tisti na levi je Francoz, sem upal, da ga bom srečal v finalu...žal, ni bilo tako...ga je maročan skenslal, tako kot mene...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 jupiiiii santos! čestitke!!! bravo! super!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Helow ! Končno spet doma...in seveda sem se vrnil, kot obljubljeno s kolajno ( Bron ) ! Ooooo, bravo, čestitam santos.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jupiiiii santos! čestitke!!! bravo! super!!! Thanks ! <{POST_SNAPBACK}>Ooooo, bravo, čestitam santos.... Thanks ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ..no, jaz se tudi pridruzujem cestitkam.. ..bravo, Santos!!!! Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 santos Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Santos Mysti, ful cortek Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam poletje in vse kar spada zraven! <{POST_SNAPBACK}>Meni so všeč črnobele! Conti...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>..no, jaz se tudi pridruzujem cestitkam.. ..bravo, Santos!!!! Thanks! <{POST_SNAPBACK}> **Santos, čestitke! Thanks! <{POST_SNAPBACK}>santos Thanks! <{POST_SNAPBACK}>Santos Mysti, ful cortek Thanks! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 santos! Iiiiii nova slika od Misty In to nasmejana! Luskano, luskano, luskano! Kdo je na triplovi ikoni!?!?!??!???!?!?!?! x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 mistiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Hja sej misti in marsa sta luškani ampak tokrat.... vsa pohvala gre santosu bravo care.... legenda stari... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Helow ! Končno spet doma...in seveda sem se vrnil, kot obljubljeno s kolajno ( Bron ) ! O, Santos, dobrodosel, CESTITKE!!! x!x (*eh zakaj cemersnot, tolk zalosztno gledas tamle na fotki, kot bi kepo pozrl, v resnici je pa sport in saj nisi izvis s kakim 4. mestom, ampak imas lepo bron. Saj najbrz ste vsi ful dobri pol, ce gre tako v nulo.Mega, se lohk hvalimo s tabo! <{POST_SNAPBACK}>marsa, joj koko hudo gledaš. Kao tiger ki me bo napau Behy, hudo tole!!! V resnici pa sploh ne gledam hudo (*tako gledam vedno, ko gledam v svetlobo, tud na oni fotki, ki je ikona, ki so sam oci, no tam gledam v sonce v bistvu, tu pa v luc, ker nisem hotla flasha in kakih rdecih oci).... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 O Santos welcome back in vse čestitke Pa bron je ja super, tak da se ne obremenjevat preveč. Mi lunatki smo ponosni nate O Mysti, lepotička Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 BRAVO SANTOS Tisti, ki ti je srebrno speljal more bit ziher pa un "je t'aime-ovc" Frenchy Mysti full pašejo očalca in pomoje ne pašejo kar vsakemu Aja joj ja pa Marsa tebi tut full, nisem še pokomentirala tiste predprejšnje slikce Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Vsi ste luštkani , aja, Santos ql Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.