Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Thanx, kul, ja, mal za spremembico... 'skoz tiste hlace' - je rekla zadnjic frendica, pa 'da mam da skoz minice nosim'. :)

Mystica, joj, a ne, kaksna sem, ne morem iz svoje koze, je ta bela zadaj, pa je silhueta, pa izpade da mam... no ja... saj ni vazno... x:o)x

Triple, thanx, x:Xx, a tko, da mi pase temna, frendica pa pravi da sem pusta v temni in da moram met zhive barve...

No fajn slisat se od kakega tipa tole... x:Xx x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pih - sam prezhite al kaj, ce kdo nabaci fotko in kot da me se niste videl, komaj cakate da glih mene vidte... x:Dx xrolleyesx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sm za nazaj mal fotke gledala....sami lušni, face, pa tk posrečeni...

je fajn mal videt kk gdo zgleda, bereš poste od enga pa si ustvariš eno sliko kak bi po tvoje naj zgledov....pol te pa preseneti.....vidiš da si ful mim useko..

najbl me je akhut vrgu.....sm misla da je kak malinovc k same kozle strela....pol :palec: pa tole....kul

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Sm za nazaj mal fotke gledala....sami lušni, face, pa tk posrečeni...

je fajn mal videt kk gdo zgleda, bereš poste od enga pa si ustvariš eno sliko kak bi po tvoje naj zgledov....pol te pa preseneti.....vidiš da si ful mim useko..

najbl me je akhut vrgu.....sm misla da je kak malinovc k same kozle strela....pol  :palec: pa tole....kul

a ne, saj smo res kar face... xDDx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>imamo sokolje oko. vse preskeniramo  :8):  x:Dx  x;)x

To pa to, se najbolj sokolov pa je tale uch pri svojih fotkicah, a ne? ;) :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>malo žensko pri teh letih nima take postvce

haha, Behy, a ves kaj si povedal sploh! :D

Mislim da ne to, kar si hotel. :P

Postavca? xDDx No ja... thanx (mal mam... x:o)x :vragec: x:Dx)

Picasso

Čauči, jaz sem pa čist nova v tem forumu. Sm hotla že neki poslat pa sem že neki za j... x:Dx x:Dx

V glavnem kaj naj naredim da lahk vidm vse fotke. Vsi ste pohvalili Todiko s kačo jaz pa jo sploh ne vidm. : :sori: o|o:

Da pa vidte kdo sploh sm vam pošljem še mojo fotko ( razn če ne bom kej znala )

Čao x8Dx

O, fajn, lustna (kolikor lohk vidim na temle centimentru :8): x;)x).

x:Xx :vio: :palec:

In dobrodosla, sevedke! :vio: :palec:

Picasso

Ja, paše to tole, Marsa...kiklca! :palec: Ženske b mal večkrat mogle nost kiklce (vključno z mano), pa kr ne znese...

Temna barva skor vsaki paše, k tak bl elegantn al pa skrivnostn, sexi vtis pusti...na splošno ti pa res bl žive pašejo, k si taka energična bejba videt/brat. x;)x

O, wow, hvala ti, pismu, lusten je tole poslusat, brat... x:Ix :8):

ja, a ne, zive farbe bolj... xyesx

Pa crte blazno maram... x:)x

* ja, kiklce, sem ravno napisala frendici replaj zadnjic, kam minice - a za na fitnes, na trznico, tamle spodaj v trgovino ko grem al kam?

Jasno da mi je ful bolj simple kavbojke oblect.

Pa se dobr se pocutim.

No a v minici se tud, v bistvu, sam vedno si nataknem stumfe al kaj tacga, sem se odvadila oblekce nosit - vcas pa sam to, ko me je frend nekoc videl v kavbojkah, ni mogel verjet ("TI v kavbojkah?"), sam minice sem nosila, oblekce od kakih starih mam mojih frendov, tipckov itd.

No pol sem pa ratala bobnarka, pa ni bila vec... hm, 'prakticna' minica. x;)x x:Dx

Picasso

Čauči, jaz sem pa čist nova v tem forumu. Sm hotla že neki poslat pa sem že neki za j... x:Dx x:Dx

V glavnem kaj naj naredim da lahk vidm vse fotke. Vsi ste pohvalili Todiko s kačo jaz pa jo sploh ne vidm. : :sori: o|o:

Da pa vidte kdo sploh sm vam pošljem še mojo fotko ( razn če ne bom kej znala )

Čao x8Dx

x:Dx ...Fokica, v naslednjem postu boš verjetn še sam mickena črna pikica.... x:o)x Luštna bejba :2src: , kolk se na oni večji fotki vid.... x:)x :palec: :palec:

Uh, si me prehitela... x:Ix

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pa še ena moja po dolgem času, jaz zadaj, spredaj alpinistični inštruktor Aleš, slikano nad kočo na Okrešlju proti Savinjskemu sedlu, v soboto, tačaj zimske tehnike v okvirju alpinistične šole. V bistvu je edina iz te serije, upam, da me je še kdo drug "ujel".

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...