coccinelle 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj je je vec, sam mam krevlaste noge pa na o. :|||| ;|||ja, pajade Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Damn marša... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 Thanx, kul, ja, mal za spremembico... 'skoz tiste hlace' - je rekla zadnjic frendica, pa 'da mam da skoz minice nosim'. Mystica, joj, a ne, kaksna sem, ne morem iz svoje koze, je ta bela zadaj, pa je silhueta, pa izpade da mam... no ja... saj ni vazno... Triple, thanx, , a tko, da mi pase temna, frendica pa pravi da sem pusta v temni in da moram met zhive barve...No fajn slisat se od kakega tipa tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 Pih - sam prezhite al kaj, ce kdo nabaci fotko in kot da me se niste videl, komaj cakate da glih mene vidte... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih - sam prezhite al kaj, ce kdo nabaci fotko in kot da me se niste videl, komaj cakate da glih mene vidte... Tebe je zmer lepo vidt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Sm za nazaj mal fotke gledala....sami lušni, face, pa tk posrečeni...je fajn mal videt kk gdo zgleda, bereš poste od enga pa si ustvariš eno sliko kak bi po tvoje naj zgledov....pol te pa preseneti.....vidiš da si ful mim useko..najbl me je akhut vrgu.....sm misla da je kak malinovc k same kozle strela....pol pa tole....kul Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tebe je zmer lepo vidt! Lisac... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm za nazaj mal fotke gledala....sami lušni, face, pa tk posrečeni...je fajn mal videt kk gdo zgleda, bereš poste od enga pa si ustvariš eno sliko kak bi po tvoje naj zgledov....pol te pa preseneti.....vidiš da si ful mim useko..najbl me je akhut vrgu.....sm misla da je kak malinovc k same kozle strela....pol pa tole....kula ne, saj smo res kar face... <{POST_SNAPBACK}>imamo sokolje oko. vse preskeniramo To pa to, se najbolj sokolov pa je tale uch pri svojih fotkicah, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 uuu marsa, tale je pa zelo lepa fotka. pa res postavca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 uuuuuuuuu marsek malo žensko pri teh letih nima take postvce obleka pa je itaq zakon Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>malo žensko pri teh letih nima take postvcehaha, Behy, a ves kaj si povedal sploh! Mislim da ne to, kar si hotel. Postavca? No ja... thanx (mal mam... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> malo žensko pri teh letih nima take postvce Ja tole bi pa res bil lahko stavek tedna.. Tko kot je rekel en nogometas.. "Sem zelo samokriticen, vcasih tudi do sebe!" Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 hahahahahhhahaa ne me smejatttt!!! hehehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Čauči, jaz sem pa čist nova v tem forumu. Sm hotla že neki poslat pa sem že neki za j... V glavnem kaj naj naredim da lahk vidm vse fotke. Vsi ste pohvalili Todiko s kačo jaz pa jo sploh ne vidm. : o|o: Da pa vidte kdo sploh sm vam pošljem še mojo fotko ( razn če ne bom kej znala ) Čao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 O, fajn, lustna (kolikor lohk vidim na temle centimentru ). In dobrodosla, sevedke! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ja, paše to tole, Marsa...kiklca! Ženske b mal večkrat mogle nost kiklce (vključno z mano), pa kr ne znese... Temna barva skor vsaki paše, k tak bl elegantn al pa skrivnostn, sexi vtis pusti...na splošno ti pa res bl žive pašejo, k si taka energična bejba videt/brat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 O, wow, hvala ti, pismu, lusten je tole poslusat, brat... ja, a ne, zive farbe bolj... Pa crte blazno maram... * ja, kiklce, sem ravno napisala frendici replaj zadnjic, kam minice - a za na fitnes, na trznico, tamle spodaj v trgovino ko grem al kam?Jasno da mi je ful bolj simple kavbojke oblect.Pa se dobr se pocutim.No a v minici se tud, v bistvu, sam vedno si nataknem stumfe al kaj tacga, sem se odvadila oblekce nosit - vcas pa sam to, ko me je frend nekoc videl v kavbojkah, ni mogel verjet ("TI v kavbojkah?"), sam minice sem nosila, oblekce od kakih starih mam mojih frendov, tipckov itd.No pol sem pa ratala bobnarka, pa ni bila vec... hm, 'prakticna' minica. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Čauči, jaz sem pa čist nova v tem forumu. Sm hotla že neki poslat pa sem že neki za j... V glavnem kaj naj naredim da lahk vidm vse fotke. Vsi ste pohvalili Todiko s kačo jaz pa jo sploh ne vidm. : o|o: Da pa vidte kdo sploh sm vam pošljem še mojo fotko ( razn če ne bom kej znala ) Čao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 no a vidte sem že neki zabluzla.Se opravičujem ker me morte še enkrat gledat v pomanjšani obliki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ...Fokica, v naslednjem postu boš verjetn še sam mickena črna pikica.... Luštna bejba , kolk se na oni večji fotki vid.... Uh, si me prehitela... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ne oziraj se na te zobate kokoške, k se tle režijo Fokica....ti kar pogumno..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Pa še ena moja po dolgem času, jaz zadaj, spredaj alpinistični inštruktor Aleš, slikano nad kočo na Okrešlju proti Savinjskemu sedlu, v soboto, tačaj zimske tehnike v okvirju alpinistične šole. V bistvu je edina iz te serije, upam, da me je še kdo drug "ujel". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.