Marsa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 O, Rachek, kok sem te vesela po dolgem cajtu!! Pa ful dobr zgledas, pa sploh je fajn fotka, okolje!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 kaj okolje...kakšen dečko za učke spočit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Marsa, pismu si huda no! Pih! Fokica, sicer se bolj slabo vidi..... ampak lušno lušno, pa je to tvoje oko v ikonci? Fuuul mi je všeč! O Rachek, tebe pa že dolgo nisem vidla..... Tale je pa moja s tortožerk... lih včeraj Nino poslal.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 hvala, hvala Mystica in Lia... A mi lahko kdo pomaga, da bi vidla Todiko s Kačo? Za boljše nadaljevanje vam pošiljam še eno fotko: Ja pa tudi oko v ikonci je moje. Če so premale slikce res ne morem pomagat, ker mi pri večjih kr napake javlja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ej kok naj spravim gor fotko, da bo imela ikono za klik povečave?Madona, res sem še čist nova sam se tolažim da slab začetek ne more biti slabši oziroma za slabim pride tudi dobro.! x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Joj Fokica, kok si srček! Če daš v originalu tko majhno slikco, potem je ne moremo nič povečat.... če daš večjo, pa lahko.... .....lih ugotavljam, kok sem dolgočasna..... kok mam rada ta šal.... (na vsaki fotki z njim, pismu ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 zakaj pa mi potem napiše ko hočem dat gor večjo,da je prišlo do napake in da je prevelika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Fokica živjo.... kakšno presenečenje, da je tu kdo iz Rimskih Toplic. Tudi jaz sem od tam, samo, da že nekaj časa živim v Ljubljani. A tu pa tem še večkrat pridem v Rimske. To je najlepši kraj, a ne? Pozdravi mi Rimske in Savinjo....pa se še vidimo, a ne?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala, hvala Mystica in Lia... A mi lahko kdo pomaga, da bi vidla Todiko s Kačo? Za boljše nadaljevanje vam pošiljam še eno fotko: Ja pa tudi oko v ikonci je moje. Če so premale slikce res ne morem pomagat, ker mi pri večjih kr napake javlja. Tdika je slike-ne glih namerno- zbrisala...bom probala nazaj gor dat.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O Rachek, tebe pa že dolgo nisem vidla..... Tale je pa moja s tortožerk... lih včeraj Nino poslal.... Jaz tebe tudi ne, sem bolj malo na LNF zadnje čase ... Drugače pa si luštna, kot vedno! Marsa, lia: hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 okej Tijanti. Vse pozdravim pa še kej večrat prid pa lahk tud kej na mojo stran ( na Globoko ). Res je lepo x!x Ja Todika, po komentarjih sodeč kok si fajn sploh se slikce ne bi smela prtaknit, da si ti to nebi zgodilo. Zdej jo pa že res komi čakam. Čao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 [Drugače pa si luštna, kot vedno! Kaj luštna...zmerom dobim asociacijo, ko Ribico vidim na uno Mlakarjevo pesem ..je bla k angel iz nebes Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Fokica hvala, a ne boš verjela, pa tudi drugi verjetno ne, da sem tudi jaz iz Globokega, saj je tam najlepše, ker sije sonce, na drugi strani ga je bolj malo... , razen poleti na bazenu... Še enkrat hvala in lep pozdravček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Tijanti, Ja pol ti pa kr povem da sem Maja Sojč pa se kej oglas. Sej ni nobena skrivnost, če me pa ne poznaš sm tista ko imajo doma foto in rastljinak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ja sedaj pa vem, mi smo bili malo nad železniško postajo.., če bom hodil kaj tam okrog, bom pa prišel kaj kupit...super....Lepo se ime! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ma ne morm dat fotke gor...kk mi je kej zadnjič ratal.....mi napiše pa je prevelka...pa sm jo zmanjšala na 80kb, manj mi je pa noče.....drugič Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 No a vidte tud Todiki nagaja.Jaz ne morem pa ne morem večje slikce gor prpopat. Kr probi še Todika, sej bo šlo. Tud jaz sem že danes skor obupala pa ne odneham.Ni kej sm pač vztrajna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Evo ttle mi je pa ratal nazaj spravit...jes......fokica zdej si še pa pitona zravn predstavlej pa bo.. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ja ni kej dobr zgledaš tud brez pitona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 kr sva se s Tijanti zaklepetala o lepoti Rimskih Toplic vam pošiljam še fotko: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ja vidm da je spet ful mala.Mislim, da sem ugotovila zakaj.Slikano mam namreč vse s full resolucijo slike in da jo lahko dam gor jo morem naprimer 3x bolj zmanjšat kot jo je zdejle Todika. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Marsa, huda ja. Noge lih prav! Fokica, sej bo Zgledas lustno Kako zanimivo, da je enim lepo, sam da je suho Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ej Fokica, super je, samo premajhna pa se skoraj nič ne vidi,,,jaz si vsaj predstavljam....če maš še kakšno ti bom prav hvaležen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Če bo kej večja, nevem a probati ni greh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 sam še vedno jo ne morem tko gor spravt da je ikona za povečat.Kmal prleti še ena.Upam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.