Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 al pa tu ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ej ne gre pa ne gre. Kirga zanima naj mi napiše na e.mail: info@fotoatelje-sojc.si pa dobi fotko lepote Rimskih Toplic in fotko z vrha Zdravilišča Rimskih Toplic v normalni velikosti .Čao,čao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Tale je pa morska takale crkotina sm bla...še mal pa bi začelo smrdet od mene Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 waw!!! bravoooo pa kok huda fotka. res je d bestična Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ooooo .. --------- Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ha hah haha a prouzaprou zakaj pa ne!! sejs zmer mal drgacna! ce je dolgcajt v nas, bomo tut dolgacjt zunaj sebe vidl!! tko da 0 bat, ti kr fliki fotke gor, k so cist cool!! se ve!!! -----------Pih - sam prezhite al kaj, ce kdo nabaci fotko in kot da me se niste videl, komaj cakate da glih mene vidte... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 malinovc sm mislu das 1 radenska...al pa: sm mislu da je 1 donat ----------..sm misla da je kak malinovc k same kozle strela....pol pa tole....kul Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Kaj bi dala da bi se zdejle lahk tko zleknala k ti Todika, vendar na sončeku tak pa sm v službi med nekaj steni. Ob vami mi pa hitreje šiht mine. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ---------Čauči, jaz sem pa čist nova v tem forumu. Sm hotla že neki poslat pa sem že neki za j... V glavnem kaj naj naredim da lahk vidm vse fotke. Vsi ste pohvalili Todiko s kačo jaz pa jo sploh ne vidm. : o|o: Da pa vidte kdo sploh sm vam pošljem še mojo fotko ( razn če ne bom kej znala ) Čao Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ja. ---------ja, a ne, zive farbe bolj... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 iii ribica katja full si cotkana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 a jo posvetlim? k svetla dost lepsa -----------Marsa, pismu si huda no! Pih! Fokica, sicer se bolj slabo vidi..... ampak lušno lušno, pa je to tvoje oko v ikonci? Fuuul mi je všeč! O Rachek, tebe pa že dolgo nisem vidla..... Tale je pa moja s tortožerk... lih včeraj Nino poslal.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 oslji, ti povecam fotko, ce cs. ---------ej kok naj spravim gor fotko, da bo imela ikono za klik povečave?Madona, res sem še čist nova sam se tolažim da slab začetek ne more biti slabši oziroma za slabim pride tudi dobro.! x!x Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 kt sm ze napisu:dolgcajt je v nas, ce ga vidimo izven sebe.ni vazn kaj nosis, temvec kako nosis!! tis pa itak full lusna! -----------Joj Fokica, kok si srček! Če daš v originalu tko majhno slikco, potem je ne moremo nič povečat.... če daš večjo, pa lahko.........lih ugotavljam, kok sem dolgočasna..... kok mam rada ta šal.... (na vsaki fotki z njim, pismu ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 tis pa samokriticna zlo a? pataka faj fotka je ja! ------------Tale je pa morska takale crkotina sm bla...še mal pa bi začelo smrdet od mene Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>tis pa samokriticna zlo a? pataka faj fotka je ja! ------------ Zaka ? če je pa res..... sm zgnila skor na tistmu ležalniku Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 wau lepe slikice. Fiši, zelo luštna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ooooo dianči maš novo ikonco Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale je pa morska takale crkotina sm bla...Ejjj, hudo!!!!!!!!!!!!! Quel fotka, ena boljsih!!!!!!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Fokica,luštna beyba Ribca Katja, še zmer si cukr ,Todika, dobra morska fotka(sem se spomnu na moj dopust u Egiptu! Diana, še mal pa ti bo kej vn padl, mal paz ne, da nou prehud pohujšanje tle gor! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ah to takoj opaziš. Navajen sem bil na tissto tvojo roza barvo, danes pa mi je manjkala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah to takoj opaziš. Navajen sem bil na tissto tvojo roza barvo, danes pa mi je manjkala Dons pa sam erbegi vn sekajo, čeprov so sam čb! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dons pa sam erbegi vn sekajo, čeprov so sam čb! mah ti zgleda da boš vedno enak :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vem zakaj bi bilo saj podiram samo klišeje Mene bi tud, brez problema! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>v originalu je veliko roza barve plus en rožnat "popek" aaahhhhaaa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.