Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Liaaaaaaaaaaaaa :2src: x:px xsrcx Kul :palec: , pa ninotov koment mi je ful všeč.... x:)x :palec:

Ti pršepnem neki.....jst pa tebe poznam. x:)x x;)x Sam na videz, mogoč sva se kdaj kje zunaj uzput kako rekla, to ne vem ziher, sam na videz te pa skor ziher poznam....če nis komu tolk podobna.... Trililitralala......kdo bi si mislu..... x:o)x

x:Xx lii x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>pa ninotov koment mi je ful všeč....

če nis komu tolk podobna

ne pa res je taka pogledaš rečeš... mhm, pogledaš šenkrat pa rečeš mmmhmmmm pa še kr mal gledaš pa ne morš naprej pa znana se zdi :D hihi

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sam je res :palec: x:)x Pa taka gajstna na dobrohoten nacin x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Diana pa prava macka :vio: :palec: x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x:Dx :vragec: x:Dx to sta jih vidva že tolko vidla, da se vama je vse pobrkalo..ajd ne rečem...moglo bi, da bi se z Mickom kje vidla , Maribor je mali, sam Ajdovščna me pa še peš ni vidla x:Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  :vragec:  x:Dx to sta jih vidva že tolko vidla, da se vama je vse pobrkalo..ajd ne rečem...moglo bi, da bi se z Mickom kje vidla , Maribor je mali, sam Ajdovščna me pa še peš ni vidla x:Dx

Hihi, še te kar gledam......in res se mi zdi, da te poznam......Mah....kam si hodla včasih ven v mb? Če mi to poveš, bom siguren al te poznam al ne.... x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Misliš rečt..............na selu je lepše.  x;)x  x:)x  :palec:

:palec:

to ja :P selo je lepš, al pa vsaj obrobje mesta kakorkol :P hm sam pr nas pa res tlele na vasi uh :D morem mal pofotkat ;) sebe v divjini :P x:Dx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>x8Dx  :palec:  :palec:

Dbest santos, postavcka, okolje, kot vedno! 1 A. :palec:

:inocent: sam, da je postavca...? Okolje pa itak 1A ! x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Sam res, Santos, pa kok se maš ti fajn!!! :2src:  x:px  xDDx  x^x  :palec:  :palec:

Včasih tud men dogaja...ni pa zmeraj tako....! x:px x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>hm, pa je res lep tale Santos :2src:

Huh...thanks ! :8): :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>:palec: Santos.

Lia le pogumno x^x  :palec: :palec:

x:o)x x^x

<{POST_SNAPBACK}> pa še enaaa..............pepsi

Kristalka,

Nice punca...fotogenična

<{POST_SNAPBACK}>Lia pravi da ima Free eno bolj frišno :palec:

Še ena moja: :madpro: xzobkox

x:px :vragec: x:Dx

Lia,

čudovita punca ! x;)x x:px

Nino,

ti pa imaš zelo lepa učka...! :inocent: x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

To pa je Bon,

kolega, skupaj sva trenirala oz. jaz sem v njegovem kempu treniral ! x:)x

Tukaj pa spuščava ptičke, (ne vem kjere vrste so...), ena vrsta rituala preden vstopiš v tempelj...!

Prej bi rekel biznis za domačine...moreš plačat, če jih hočeš spustit iz kletke....in valjda jaz sem jih kupil tri, kar pomeni trideset ptičk. x:Dx x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...