Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 zdej pa jo imam v velikosti 22.2k od možnih 100k, če bo šlo ker mi z 97,7 ni bo pa spet ful majhna pa še zdej mi v predogledu napiše: Skupni prostor, potreben za shranitev vseh datotek, presega tvoje omejitve. Zmanjšaj število ali velikost datotek in poskusi znova Potem pa nič vendar manjše fotke pa res ne morem dat gor.! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kolk prostora imate pa vi ostali ?ali kej doplačujete poseben paket, ker imam slikce vse izpraznjene pa je prostora 100k. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 pravkar sem odprla fotko od tinal pa jo ima v velikosti 306,8k. kok je to mogoče men jo pa z 22,2k ne odpre.Da popizdiš! x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hehehehhee.... se čist razjezila....sej ti pravim pošli fotko komu pa jo da namest tebe gor. moje emajl je itaq gor Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 aiwa, komu pa jo naj pošljem, ko pa nimam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 sam res.Čakamo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ja posl mi, pa bo, ce cs.sicer pa itak je fajn, da se sama naucis Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kwa nimas?? a zdej bos rekla, da nimas e-mail naslova!? no, ja, dogaja ane. ------aiwa, komu pa jo naj pošljem, ko pa nimam Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 drgač pa sem že poslala jo aiwa tko da tud jaz čakam ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 evo: lusna punca! (slika je izpred 5 let) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 No končno, samo, se je splačalo. Cute girl Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 zdej pa sem poslala še free eno svojo fotko izpred 5 let, ko sem hodla v fotografsko srednjo šolo. Počakimo pa bo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Fokica! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 to pa je to če si v službi in morš delat, pol me pa free prehiti s fotko.Pa nc zato se enkrat hvala ti free x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 še uno ta drugo sem jz njemu poslala... k sem lih ob dveh zaklučla službo... zdele pa šibam na predavanje... aja! šit! kok sm trapasta. fokica fuuuuul si lušna... tak cukrčk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Fokica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Fokica,končno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kul fotke ... Lia ena gimnazijska ... jaz in moj prjatu Marko Brecelj u,glej ga breclja,je bil se mladenic tu.. mateja,ti s pa tud simpaticna punca,ja... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 fokica lepo zgledas,tako naravna,naravna lepota...... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Fokica Pa še na umetnostno šolo si hodila, svaka ti čast Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Cigancica , ja se mi vid da si takrat še tud obrvi nisem tanjšala, a ne. Pr fotkanju sem pa vedno čist sproščena kr je tud mami fotograf in me ona fotka v lastnem studiu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Tukaj ena na tajski masaži...oz. tukaj sem bil pri kolegu, kjer sem spoznal eno žensko (kiropraktik), dela z njenim sinom in možem !Tipica obvlada ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Conti,saj tista bi bila v drugem forumu (nude)...!! Kljub temu...don't worry, saj ne bi rabla povečave, če bi bilo tisto, kar si ti mislila...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 o lio zamudla..skoda... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hm, kako pa veš kaj sem mislila! Instinkt...6 čut ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.