Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

zdej pa jo imam v velikosti 22.2k od možnih 100k, če bo šlo ker mi z 97,7 ni bo pa spet ful majhna xrolleyesx

pa še zdej mi v predogledu napiše: Skupni prostor, potreben za shranitev vseh datotek, presega tvoje omejitve. Zmanjšaj število ali velikost datotek in poskusi znova

Potem pa nič vendar manjše fotke pa res ne morem dat gor.!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Fokica! :palec: x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

še uno ta drugo sem jz njemu poslala... k sem lih ob dveh zaklučla službo... zdele pa šibam na predavanje...

aja! šit! kok sm trapasta. fokica fuuuuul si lušna... tak cukrčk :inlove: :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Cigancica , ja se mi vid da si takrat še tud obrvi nisem tanjšala, a ne. xDDx

Pr fotkanju sem pa vedno čist sproščena kr je tud mami fotograf in me ona fotka v lastnem studiu. :att: xredx

Tukaj ena na tajski masaži...oz. tukaj sem bil pri kolegu, kjer sem spoznal eno žensko (kiropraktik), dela z njenim sinom in možem !

Tipica obvlada ! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Conti,

saj tista bi bila v drugem forumu (nude)...!! x:Dx :vragec: x;)x

Kljub temu...don't worry, saj ne bi rabla povečave, če bi bilo tisto, kar si ti mislila...! :vragec: x:Dx x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...