Samson23 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 No zdaj pocasi tut zame prhaja cas ko treba poiskat prvo tako redno sluzbo :xx!: :xx!: :xx!: , tam 1X avgusta bom pocas zacel malo iskati... pa me zanima, ce je karta solarnega povratka kaj obeta... in ce obeta, kaj obeta... odlocam se namrec med dvema smerema, ki sta mi obe precej blizu... prva so poslovne finance, borzna analitika, bolj mednarodna orientacija, druga pa oglasevanje... pa me zanima, ce bi kdo ki ima kaj praxe s podrocja solarnih povratkov mal pokomentiral karto mojega letosnjega solarnega povratka in opredelil smernice.... Hvala. http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?nhor=1&...ng=e&gm=a1&ast= Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Jaz si tega ne znam prav dobr razlagat... sam natalni saturn na solarnem MC-ju... pa solarni saturn v 8. v konjunkciji z natalnim vladarjem osme, sonce v konj. z vrhom 8. in v opoziciji s plutonom... ali bom letos umrl ali pa tale karta kaze na delo v financah...??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 CITAT (Samson23 @ 13. Jul 2005 ob 15:16[snapback) pa me zanima, ce bi kdo ki ima kaj praxe s podrocja solarnih povratkov mal pokomentiral karto mojega letosnjega solarnega povratka in opredelil smernice.... Hvala. http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?nhor=1&...ng=e&gm=a1&ast= kako pa prideš na astro.com do tega, da ti naredi solarne povratke? A je treba to plačat ali paše pod free? *Si malo vohljal še za Aiwo in Todiko, smo opazili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz si tega ne znam prav dobr razlagat... sam natalni saturn na solarnem MC-ju... pa solarni saturn v 8. v konjunkciji z natalnim vladarjem osme, sonce v konj. z vrhom 8. in v opoziciji s plutonom... ali bom letos umrl ali pa tale karta kaze na delo v financah...??? Solarni povratek pravzaprav edini pokazatelj dogodkov, je pa kljub vsemu zanimiv in niti ne tako enostaven za razlago.Ne vem, zakaj ti je prišla smrt na misel...Saturn ne prinaša smrti... Popazi raje na Plutona, ki ga imaš v solarni prvi hiši, pove pa, da bo leto polno finančnih sprememb, od kar nekaj denarja do čisto brez denarja.V sončnem povratku za to leto imaš Asc. Strelca, to je hkrati tvoja 1. hiša, kar pomeni, da bo leto zelo pomembno. Vedno ko vzhaja natalna 1.hiša, je to leto posebnih dogodkov in velja mu posvetiti malo več pozornosti. Še dobro, da ni Asc. Škorpijona, potem bi bil precej bolj onemogočen. Vladar Jupiter je v 10.hiši in res bi se moral pozabavati s kariero, morda ne bi bilo neumno poslovati s tujino, kar mislim da se bo zgodilo, razen, če boš študiral.Solarni MC in planeti (v kombinaciji seveda) morda res kažejo na smrt nekoga, ki bi bil povezan s teboj – denar in dediščine... vendar mislim, da gre za neke finančne neuspehe ali težave.Pa seveda, v ljubezni tudi malo popazi. Z obema. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 *Si malo vohljal še za Aiwo in Todiko, smo opazili To je se od taX ko smo imeli astrosolo tam... jah eni pac ne znajo sami no3 vnesti in prlimati sm chartov... Za privat pa solar fire uporabljam! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Popazi raje na Plutona, ki ga imaš v solarni prvi hiši, pove pa, da bo leto polno finančnih sprememb, od kar nekaj denarja do čisto brez denarja. Ha, a je nujen tak vrstni red ali je mozen tut obraten??Ker prva dva mesca tega leta(junij, julij) sem cisto brez prihodkov, ker sem si vzel pocitnice... je mozno, da bo potem kar nekaj denarja?? Kateri pa so potencialni indikatorji smrti(lastne) v solarju? ------------------------------------------------------------------------------------------@Primavera:Za solani povratek na www.astro.com izberi najprej extended chart selection potem pa se natal+solar return chart with houses pa je...zastonj, zastonj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Hm, napiši tele napotke v nemščini, da vem, kaj kliknit... Astrologije se učim sama in to počasi, a kaj za boga je solarni povratek mi še zdaj ni jasno? Tranzite razumem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, napiši tele napotke v nemščini, da vem, kaj kliknit... Astrologije se učim sama in to počasi, a kaj za boga je solarni povratek mi še zdaj ni jasno? Tranzite razumem. Če se učiš sama, potem mej kar precej volje in moto, vse ob svojem času, najmanj se naučiš, če čakaš, da ti bo vse en drug povedal. Ti kar lepo počas v breg. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 kako pa prideš na astro.com do tega, da ti naredi solarne povratke? A je treba to plačat ali paše pod free? Solarni povratki in tudi druge opcije so čist free. Pazi samo, da ne sprintaš vse možne karte in se potem lahko izgubiš v njih. Najbolj pomembno je, da sprintaš natalno z solarjem in tranziti. To ti zaenkrat pove dovolj. Lahko pogledaš tudi kje imaš progresirano luno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.