Guest Hekate 14. oktober 2012 Prijavi Deli 14. oktober 2012 Ja, sej moja mama (oče v resnici sploh ni gledal na uro...), je meni rekla približno. Verjetno, če se ne ukvarjaš z astrologijo, ne veš, da čas rojevanja ne šteje, ampak le ko odrežejo popkovino. Takrat pa ne verjamem, da je gledala na uro. Zapomnila si je približno uro, ko so bili popadki, pol se pa itak skoncentriraš na drugo...Čas pa takrat teče. Veliko pa pomaga, kot sem rekla, če pogledaš malce kakšne so astrološke pozicije staršev in bratov. Vidiš lahko neka ponavljajoča se Znamenja. Vsi imamo neko podedovano astrološko karto. Na splošno pa mi red ni tako blizu, zato se v ascendentu Devica v bistvu nisem nikoli videla. Veliko prej v Tehtnici: ''nerazločno'' govorjenje, ko se branim ali neka neodločnost, ko moram vse nekam pretehtat in metabolizirat, pol ko pa se odločim ni skoraj poti nazaj, itd...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gifMoja najbolša prijateljica je bila Tehtnica (sicer zelo škorpijonovska, kar gre z roko v roki z mojim Vodnim Soncem in Plutonom v prvi), pa moja bivša fanta, eden ascendent Tehtnica, drugi Sonce v Ovnu. Imam pa prav tako Marsa v tem Zemeljsem znamenju, tako da so prisotne močno tudi te poteze. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2012 Prijavi Deli 14. oktober 2012 Veliko pa pomaga, kot sem rekla, če pogledaš malce kakšne so astrološke pozicije staršev in bratov. Vidiš lahko neka ponavljajoča se Znamenja. Vsi imamo neko podedovano astrološko karto. res je, tudi pri nas imamo vse tri (mama, sestra in jaz) jupiter v ovnu, mama in jaz pa tudi veneri v konjunkciji (v Biku, kjer ima ona tudi sonce), mama in sestra pa sta po ascendentu Devici. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rakec z podznakom rak 1. januar 2013 Prijavi Deli 1. januar 2013 Sem rak rojen 28.6.1994. 6.30in bi rad prosil če mi nekdo prosim razloži kaj sem jst v podznaku. In ljubezensko bi tudi rad nekaj povedel: Ne razumem ženske zakaj smo isti,jst si želim punco ki ve kaj je varnost in zaupanje,raki nosimo v svojem srcu ljubezensko morje ki ga skrbno branim,probavam ponuja svojo ljubezensko roko in ga zavračajo vedno naletim na tako osebo.Nobena noče imeti raka (((( vsako noč gledam lunoprosim kjnjej kdaj mi bo dala partnerja ki mi bo ponujal to kar si želim varnost in zaupanje da z nekom živim in ispolnjuje svoje notranje želje.Veliko prosim od deklet ??? niti podrazno ne! Zakaj nobena noče pogledat v moje srce in kaj jst nosim,da nisem vsako noč ljubezensko sanjač in skos poslušam take ljubezenske pesmi. Konc koncu bo treba prosit za ljubezen ne pa da bi me kira uslišala! Lp Zdravko Valentin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. marec 2013 Prijavi Deli 15. marec 2013 Sem rak rojen 28.6.1994. 6.30in bi rad prosil če mi nekdo prosim razloži kaj sem jst v podznaku. Po ASC si 20.54 raka, torej rak na kvadrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Plavec 11. maj 2013 Prijavi Deli 11. maj 2013 Pozdravljeni! Na ta forum pišem prvič. Zanima me, če mi lahko kdo razloži, komentira, kako bi naj šla s partnerjem skupaj? JAZ: rakica ascedent: bik, luna v tehtnici, venera: dvojček mars: tehtnica (rojena, 08.07.1982, ob cca. 00.30 - nekje med 00.20. in 00.30) ON: tehtnica ascedent: tehtnica luna v kozorogu venera: škorpijon mars: tehtnica (rojen 18.10.1987 ob 6.27). Upam, da sem prav izračunala ascedent, luno, venero, mars. Kako to gre skup, če sploh gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 13. maj 2013 Prijavi Deli 13. maj 2013 Kje ste, astrologi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png ? Sicer pa - ali s partnerjem ne vesta, kako gresta skupaj? Vaju kaj posebej zanima, imata kakšne probleme? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 13. maj 2013 Prijavi Deli 13. maj 2013 Kje ste, astrologi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png ? Mogoče so po dopustih, al pa se jim ne da. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Plavec 20. maj 2013 Prijavi Deli 20. maj 2013 Pa oboje. Ne veva kako greva skupaj, v bistvu to bolj mene zanima. Pa tudi probleme imava.Zgleda, da res nobenega ni, ki bi mi to malo dešifriral, razložil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.