Skoči na vsebino

Zakaj imajo ženske boljši sex, kot moški !

santos

Recommended Posts

Moški seks je kot hitra hrana, ženski pa kot sladokuščeva večerja, trdijo strokovnjaki, ki pravijo, da je mati narava ženskam v zibelko podarila veliko več tistega, kar jim sladi ure pod odejo, le da tega marsikdaj niti ne znajo odkriti. Veliko žensk sploh ne ve, kakšnih občutkov je sposobno njihovo telo. Za dober seks sta še vedno potrebna dva in le redko kateri moški sploh sluti, kakšne sile spijo v njegovi partnerici.

Ženske je namreč narava opremila s kar nekaj prednostmi v primerjavi z močnejšim spolom, saj pri ljubezenskih sposobnostih prekašajo moške. Ženski orgazem traja precej dlje kot moški in krivulja vzburjenosti po njem precej počasneje pada. Ameriški znanstveniki so izmerili, da povprečni moški vrhunec užitka traja 12,2 sekunde, preračunano na vse življenje so moški v opoju sladostrastja 9,3 ure. Pri ženskah pa lahko posamični orgazem traja tudi do 107 sekund. Ženske lahko večkrat zaporedoma priplezajo do erotičnega vrhunca, za moške je po ejakulaciji zgodba vsaj za nekaj časa končana. Ženske imajo več erogenih con kot moški in občutljivost kože za erotične dotike je pri njih precej bolj izrazita. Zato dojemajo vse dotike bolj intenzivno kot njihov partner.

Ženske lahko vedno...

Ženske se lahko ljubijo vedno in tudi pogosteje kot moški. Pravzaprav je nežnejši spol vedno pripravljen na seks, moški so pri posteljni telovadbi odvisni od erekcije. Ker je pri ženskah desna polovica možganov, ki je odgovorna za čustva, bolj razvita kot pri moških, je ženski seks bolj emocionalen od moškega. To pomeni, da ženske erotične dogodivščine občutijo bistveno močneje in bolj celostno kot moški, zato se jim zdi seks, če res ni popolnoma zanič, kar hitro dovolj dober. Ženski seks je tako največkrat spolnost užitkarja, je nežen, tankočuten in emocionalen. Toda le pod pogojem, da ji družbo pod odejo dela partner, ki bo znal vse te prednosti, ki jih je narava podarila ženski, tudi prebuditi.

Kaj koristi narava, če...

Tudi najboljše predpostavke namreč ne koristijo prav dosti, če ne vemo, kje začeti z njimi. Kajti večina žensk se lahko seksualno razvije le ob partnerju, pri katerem se dobro počutijo tako telesno kot tudi duševno. Ravno tu pa se največkrat zatakne, saj so razlike med spoloma pri doživljanju erotike zelo velike. Za moške je seks mnogokrat podoben športu hiter in z veliko moči. To pri ženskah naleti na dober odziv le v času ovulacije, v vseh drugih obdobjih pa si predstavnice nežnega spola želijo predvsem nežnosti in tankočutnosti.

Kaj pravi statistika

Moški orgazem traja 12,2 sekunde,

ženski orgazem lahko traja do 107 sekund,

le 20 odstotkov žensk se ni še nikoli pretvarjalo, da so doživele orgazem,

50 odstotkov moških verjame, da prepoznajo zaigran orgazem,

77 odstotkov žensk je prepričanih, da moški ne vedo, če zaigrajo orgazem,

25 odstotkov žensk pozna mentalni orgazem, do katerega pride brez telesnega stika,

150 do 200 kalorij porabi telo pri spolnem aktu, ob orgazmu še nekaj več,

ženska potrebuje povprečno 13 minut do orgazma,

moški so v sedmih nebesih že po približno 2,5 minute.

Alo, das vas čujem ! x:Dx :2src:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Santos - predvidevam, da je ta članek pisala kakšna ženska.

x:Dx

Hja, nikoli ne bom trdil 100%, da mi je bol kul ko mi pride kot njej, a dejstvo je, da četudi mi pride hitro, na športen način (kot je napisano) - je to zame........ ker mi je pomembna akcija............ mislim, da moški ne rabijo imeti podstrešje uštimano, da nam pride, ženske pa............. in kak fuk je to, če se pretvarja??? In vprašu bi, zakaj se pretvarja??? In zakaj sploh fuka z nekom, ki jo očitno ne pripravi do seksa??? Ne poznam moškega, ki bi fuku iz koristi, žensk pa........... tako, da o nekih globokih doživljanjih jaz ne bi govoru.... vsak pri sebi pa že ve, zakaj fuka, kako fuka in kako doživlja orgazem, če ga - upam, da krasno......sicer pa, četudi ta članek res drži, je to dobro, saj v večini primerov je ženska pofukana s strani moških - torej??? x:Dx x:Dx x;)x x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Santos - predvidevam, da je ta članek pisala kakšna ženska.

x:Dx

Hja, nikoli ne bom trdil 100%, da mi je bol kul ko mi pride kot njej, a dejstvo je, da četudi mi pride hitro, na športen način (kot je napisano) - je to zame........ ker mi je pomembna akcija............ mislim, da moški ne rabijo imeti podstrešje uštimano, da nam pride, ženske pa............. in kak fuk je to, če se pretvarja??? In vprašu bi, zakaj se pretvarja??? In zakaj sploh fuka z nekom, ki jo očitno ne pripravi do seksa??? Ne poznam moškega, ki bi fuku iz koristi, žensk pa........... tako, da o nekih globokih doživljanjih jaz ne bi govoru.... vsak pri sebi pa že ve, zakaj fuka, kako fuka in kako doživlja orgazem, če ga - upam, da krasno......sicer pa, četudi ta članek res drži, je to dobro, saj v večini primerov je ženska pofukana s strani moških - torej??? x:Dx  x:Dx  x;)x  x:o)x

ja tale komentar je stilsko res čist drgačn od tistga, ki ga je ženska pisala... x:Dx x:Dx x:Dx xrolleyesx Kaj maš ti z ženskam take instant in slabe izkušnje? Pa stroji tud nismo.. da bi nam kr blo do.. tud če se 5 minut nazaj verbalno "spičiš" sej men ni, ko bi mu glavo odšraufala!!!!!!! x:px x:Dx x;)x

Mushi

Ah Mushi - ne gre za instant - gre za to, da večina moških jemlje seks drugače kot ženske. Morda ga res doživljate bolj intenzivno, ne vem - super če ga, :palec: pač gre za to, da sem prepričan, da moški lahko večkrat in to tudi z žensko, ki je ne ljubi, ne sanja o njej, ji ne sadi rožce - skratka mu dol visi zanjo............ x:Dx ......

mushi - a ni tko, da sex vse pogliha??? x:Dx x;)x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Sem slišala, da je nekako takole:

Če te srbi uho pa si mal z mezincem požokaš vanj...

komu je lepše ušesu al mezincu? x;)x

rikica - upam, da ni primerjave med ušesno repo in tvojimi vaginalnimi sokovi???????????? x:Dx x;)x x;)x

vprašanje je, kako bi se tvoj ušes počutil, če bi nekdo vanj dal ornk kol in ne mezinc???? x:Dx x:Dx x;)x x:Xx

neeeeeeeeeee...... :vragec: x:Dx vse pa ne pogliha, pravzaprav nč, no pr men lahk rečem. Tud da me ljubi, v tistem trenutku nč ne reši, ko pol rečem, zakaj mi pa zdle to praviš, ko sem jezna.. :inocent:

prvo je pa verjetno pogosteje pr vas, kot pr nas.. da seksate s ktero, ko vam one dol visi zanjo.. pa to ženske tud počno.. sam tko, verjetno bi kaka statistika razmerje kr fajn prikazala med spoloma, da verjetno moški še v večini pr tem.. xnckrivx

ahahahha... smisel za humor.. x:Dx

Mushi

Kar se mene tiče, ta članek drži in ga ni napisala ženska, ampak izvira iz <delo.si> ! x;)x

Gelede tega članka pa večina drži...kar se pa tiče žensk, je res...saj večina se pretvarja, žal ker večina moških ne znajo...saj ni v tem, da si ti strasten jebač, ki dela vseh vrst poz...pa kaj ti jaz vem...!! x:px

Gre se za to, da ženksa ima določene točke, ki jo z nežnim dotikmo trikrat bolj uzburja, kot sam sex...! :2src: :8):

V glavenm, ko sexaš...je predvsem pomembno, kako se jo dotikaš in kje...ostalo pa je odvisno od samega moškega, kolko časa bo zdržal..., ker če mene uprašaš...jaz z določenimi ženskami se komot zaprem v stanovanje za cel teden in sexava do amena...! x:Dx x;)x

So pa ene ženske, ko ne začutim pravega filinga...in se preprosto ne posvečam kaj preveč...saj ni iskrice...pa lahko je ne vem kako lepa itn. enastavno me mine v hipu. :inocent:

In v tem primeru sem jaz tisti, ki zaigram orgazem, tako da ne bo pomote...so tud moški, ki znajo igrat...! x:Dx x^x

Ti bom dal en čist preprosti primer. x:Ix

Naprimer, večina moških, ko se posvečajo zgornjem delu telesa ( melone )... x:Dx , se osredotočajo z jezikom na bradavičke... :2src: a poenta je v tem, da ženske bolj vzburja okol bradavičke, tam je naj bolj občutljiva točka...in tako tud se ji trikrat bolj mede...enostavno doživi...sedmi planet, naprej pa ne bom kaj preveč... ! :vragec: x:Dx x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>to lahko vsak. gre za to, da moški (splošno gledano) gleda bolj plitvo na spolnost, kot lepo piše v Santosovem prepisu, zenske pa to večkrat povezujejo s čustvi. Zakaj? zato ker je zensko telo narejeno tako, da spravi otroka na svet in to le enega na leto :inocent: . in zato ženska MORA izbrati najboljšega partnerja zase- naravna selekcija, podzavestno, nagonsko tistega ki ji bo dovolj kvalitetno pomagal vzgajati otroka. moški pa je ob tem le oplojevalec, in lahko naredi 100 otrok medtem, ko zenska le enega. zenska torej veze veliko tega na seks, moški pa le uzitek. x:)x

Bravo, tako je ! :palec:

Saj malo je moških, ki imajo ženskosti v sebi...in tega enostavno ne morejo dojet ! x;)x

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:  x:px  še ena vroča tema.  x;)x

To, da moški zaigra orgazem, priznam, prvič slišim. Do sedaj sem bila prepričana, da to skoraj ni mogoče (enkrat i je en frend prijavil, da lahko sexa z vsako - v štosu je rekel - pa z vrečko na glavi). Ok, vem nekaj novega ... x;)x

Očitno sem eden redkih primerov ! xg:Dx

Z vrečko na glavi, ta pa je res smešna...pol bi priporočal, da naj ga nabija v odprtino od stene...saj je isto !!

xg:Dx xg:Dx xg:Dx

Hehehe, kakšno vprašanje v naslovu teme....pa saj odgover je itak jasen.......ker smo moški boljši ljubimci kot ženske ljubimke :vragec: :vragec: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ah, sklepam po tem kako se ženske /večina, no xcivx / odzivajo name.... :inocent: x:Dx

Bil sam hec, vas vedno rad mal dražim.....tako ali pa drugače x:px :vragec: x:Dx

Preverit? Just do it. :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ejga, Free, ta zadeva se ne razvija v pravo smer. :xx!:

Al je pa sam priprava terena za prihodnje bitke. - Onli gad nous. :eek:

Ampak zaenkrat za nas dece dobro kaže.

Boljši smo :palec: !

(Sej to smo takintak vedel, ampak dober je da se to tut kjet zapiše ane? x;)x )

Dejva še vsak en pir. "HLADENGA, PROSIM!"

x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ejga, Free, ta zadeva se ne razvija v pravo smer.  :xx!:

Boljši smo  :palec: !

(Sej to smo takintak vedel, ampak dober je da se to tut kjet zapiše ane?  x;)x )

x:Dx  x:Dx

Men pa bi zdaj pasal en pir, morda si ga bom še privoščil HLADNEGA !? x:Dx

Jst bom kr 1 radlerja, k bi rad trezen ostal, da vidm kaj bo naprej x:Dx

pa ne preve mrzlega, ker mrzlo povecuje sluz v telesu (zasluzuje x:px ).. x:Dx

ampak, je pa fajn feeling, da lahko veselje delim se s teboj!! xokkx

---------

Ejga, Free, ta zadeva se ne razvija v pravo smer.  :xx!:

Boljši smo  :palec: !

(Sej to smo takintak vedel, ampak dober je da se to tut kjet zapiše ane?  x;)x )

x:Dx  x:Dx

So tut taksne k jim veckrat v parih minutah. :vio:

docim, ne poznam tipa, k mu 3x v istem casu :eek:

sicer pa je to z 'priti' men nekak brezveze :o|o:

ce ni prauga feelinga ze prej, je za tisto minutko skoda energy.

a ni boljsi obcutek malo pred 'priti', ki se vlece dolgo casa pri obeh ? x:px

potem pa ga nadgradis se na jutri, pa pojutrisnjem... in 1 del tebe je ze 2 dni prej zadovoljen za cez 3 dni x:Dx

Tko, da ej cist useen al si zenska al pa moski; ce obvladas strast sebi v prid, je mogoce to ze tantra, ki ce jo delas z partnerjem bo le to v korist obcutkov obeh.

kar pa se tice 'detajlov' dozivljanaj orgazma, pa se le ta navezuje na psihicno-fizicno stanje vsakega posameznika, ki pa vsekakor varira glede na uro, dan, teden, obdobje, ipd..

--------

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  Hehe je res kar je napisal Santos za tole temo. Ampak moškemu lahko pride 3x v enakem času, kot ženskam 1x. Zato glih ne vem kdo bolj uživa.  x;)x  x:Dx

Hell, kot hitra hrana... hm hm xnckrivx očitno sem ženska k hitra hrana mi sploh ni všeč.... :D nope ... pomoje ni razlik, any body any mind could be connected, pa to ... :D pol se pa seksa in lepo nam je do neskončnosti...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...