El Nino 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Hm hja, zanima me kako pogosto menjate svoje "posebne" osebe, kako dolgo traja prebolevanje, kdaj poiščete kaj novega pa take podobnosti... mal me zanima kako to poteka pr "normalnih" ljudeh k opažam da se meni dogaja to "mal" bol hitro, pa me mal skrbi, ... preveč pa spet ne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 ...ti si faca...ne sekiri se... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Odvisno kako pogosto dobim. Ne morem menjat partnerja, če stalnega nimam. sem pa opazil, da se predvsem ženske hitro čustveno navežejo čemur sledi, da moškega nehote ali hote na sebe vežejo in mu kradejo njegovo energijo. Ostajam sam. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Hm... jaz sem bila vcasih taka...V bistvu ful egoisticno od mene - kot da imam sam jaz pravico do sirse izbire. Sem bila v gimnaziji vsak teden zaljubljena v drugega, pa sosolkam na wc-ju, ko smo kadile, pravim, joj, ta je pa res dbest, ono pravo, to je to...Pa me cez teden vprasajo - ti, kako pa kaj un? Ta in ta?In jaz - kdo A ja, oni, ah ne, zdaj je en drug, ki pa je res ono pravo. Pac. Tak tip cloveka.Taka koketa sem bila - saj ti si pa tud.Oven/tehtnica s sco. Logisch, v bistvu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm... jaz sem bila vcasih taka...V bistvu ful egoisticno od mene - kot da imam sam jaz pravico do sirse izbire. Sem bila v gimnaziji vsak teden zaljubljena v drugega, pa sosolkam na wc-ju, ko smo kadile, pravim, joj, ta je pa res dbest, ono pravo, to je to...Pa me cez teden vprasajo - ti, kako pa kaj un? Ta in ta?In jaz - kdo A ja, oni, ah ne, zdaj je en drug, ki pa je res ono pravo. Pac. Tak tip cloveka.Taka koketa sem bila - saj ti si pa tud.Oven/tehtnica s sco. Logisch, v bistvu. Saj ti si že od rojstva Marsa riba kajneda? Čudno, da si potem zdaj tako redkobesedna. Po moje bi mogla imeti glavno besedo pri teh, četudi zgodovinskih dogodivščinah. Ampak jo ravno nimaš. Škoda. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Eh, Nino, hitro zdaj menjavaj, ker potem... potem ... potem boš šestdeset let samo z isto žensko ... In niti ne pomišljaj na kaj drugega, ker te bo zadelo prekletstvo iz sosednje teme o varanju, da ne boš mogel niti dihat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 haha, Andres, kaj pa vem, kaj naj recem - v bistvu vsake tolk zelo gobcno nastopim kje...Sam o sexu pa teh zadevah se mi ni nikol dal kaj dost pregovarjat... No, v bistvu sem se sama kar dost igrala s tipi... zelo na moc sem sla... ja, kot otrok zelo, bolj ribja, a VEDNO energicna in sco... slednji je udaril s polno mocjo v puberteti. ps - pa noben naslov mi ni vsec... nikjer se ne najdem cist... Jaz se nad stvarmi ne naslajam. Ali jih imam, si jih vzamem, ali pa me ne zanimajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Zakaj nekdo pogosto menjava partnerje? hm, vzrokov je lahko več, .... pri sebi bi lahko rekel, da se enostavno prehitro zaženem v eno, še hitreje se ohladim. Enostavno mi ni več zanimivo - morda se istroši, ali pa tudi jaz - ne vem. Pa to ni samo pri ljudeh, tudi stvari se hitro naveličam............. jaz res občudujem ljudi, ki so zelo življenje z eno in isto osebo in jih niti enkrat ni zamikala kaka druga - jaz te moči nimam ...ali je to tako slabo??? Ne vem, meni je čisto ok, dokler lahko svobodno diham in mi nihče ne gleda pod prste, še manj pa teži - je super. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Hm,v zadnjem letu je pestro bilo,prej je bil itak 3 leta samo en tip,pol,ko sva pa z njim končala,pa kt da bi se mi utrgal...no ja...tolk hudo tud ni....sam v nobenega se nisem zaljubila...je blo vse bolj tko,easy come,easy go...in me nič ne mika,da bi se zdej v katerega ful zaljubila...mi nekak ni...mam tako obdobje....srečno samska...pa včasih,kateri mim pride... Mene pa recimo,kar malo odbija....da je tip,kot odprta knjiga...da kr pade k nogam,in kuj začne neke love izjave dajati....to mi je čist mim :xx!: ...more bit mal nedostopen(spet ne preveč)... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Gre tudi za ucenje, pridobivanje izkusenj.meni se zdi to cist zdravo...ne ono zabetonirat pri 17-ih... Po drugi strani pa - ce je to to, go for it (and good luck ). ja, jaz tud spostujem.. sam jaz mam rada vse svoje izkusnje...Moj je lajf, jaz izbiram.Oni so pa izbrali tako.Eni so srecni.Meni so vse moje izkusnje prav prisle - vse je bil en delcek mozaika. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Ja Marsa se strinjam, da se ne zabetoniraš............... a vseeno, moji trije naj prijatelji so vsi noseči oziroma punce............in to me je fulful potrlo.........vsi trije bodo dobili otroka... .........meni se je kar svet sesul, namreč bolno se mi zdi že to, da so to neke mimoidoče punce.........da ne govorim o tem, da se bomo mi verjetno malo manj videvali..............jaz sem namreč preotročji, da bi pri svojih 30 mel otroka, zanj skrbel, mel eno žensko.........vse to fural..................noro noro, tega jaz ne zmorem................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...srečno samska...pa včasih,kateri mim pride... in kaj se zgodi potem........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>...srečno samska...pa včasih,kateri mim pride... in kaj se zgodi potem........ ....ti,nebi vedla.. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 ja jst tudi ne, zato pa vprašam......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Razumem Sokrat, to je na nek nacin kot skoraj 'odhod' prijatelja...Jaz sem tko cutila, ko je naj frendica zanosila.Tko mi je bilo... kaj jaz vem, tko ni fitalo..A je njen lajf, in sem ji, pa ceprav pravzaprav osebno 'proti' (ker je mdr. tud zato bend razpadel), ves support dala... Sem bila zanjo srecna (ker si ga je zelela) - samo zase ne...ker sem vedela, da bo nekaj odslo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Marsa. Ful enih spremeb si potemtakem doživela zadnjih 15 let. Več al manj? Itak je potem čas, da si kupiš tisto knjigo TAO ljubezen za ženske. Če še nisi seveda. Sokrates. Moj sodelavec je bil tak kot ti. Ni hotel otroka in redne ženske, zdaj pa ko jih šteje 34 ne more dobiti ženske za prihodnost in starček kot pravi otroka nebi želel imeti. Razen če otroka absolutno nočeš. Seveda pa ni vseeno s katero ga imaš. Ene majo lisičko druge pa jurčka. Samo ko se polži okrog nje nabirajo vsak mal sline pusti, tako da nikoli ne veš kje je notraji plevel. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja jst tudi ne, zato pa vprašam......... kaj nej rečem....use your imagination... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Andres - sprememba is my second name. Na nek nacin sem skoz ista... notranje... samo ucim se cesa.... Pa nisem vec tolk samo jaz.Pa ni mi treba tekmovat, se dokazovat.Ni mi treba 'si upat', preprosto, ker si ze upam. ker me ne more nic vec prizadeti, nic presenetiti..... in najbolj strah me je ze bilo.zato pravim, da imam rada izkusnje. ja, tamali mi je zelo spremenil zivljenje, a sem hotla ohranit sebe - bit tud JAZ.In ne sam mama. zena... whatever. odstekan je lajf... zivi bili pa vidjeli... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sokrates. Moj sodelavec je bil tak kot ti. Ni hotel otroka in redne ženske, zdaj pa ko jih šteje 34 ne more dobiti ženske za prihodnost in starček kot pravi otroka nebi želel imeti. Razen če otroka absolutno nočeš. Seveda pa ni vseeno s katero ga imaš. Ene majo lisičko druge pa jurčka. Samo ko se polži okrog nje nabirajo vsak mal sline pusti, tako da nikoli ne veš kje je notraji plevel. Andres Ma, ne da si ne želim otroka...............zdaj sigurno ne, potem pri 40-tih, mogoče - otrok mi ne pomeni veliko.............že moja družina je bila taka, da smo se veliko selili, nič ni bilo konstantnega, oče večkrat poročen itd.........ženske, ki jih srečujem so res da fejst, a so vse nekako mim in tega sem se že navadu - ne iščem žene, ker se ne bom poročil, iščem morda neko zabavno partnerico, ki je bolj svobodnih nazorov in si ne želi družine itd...........moja bivša je bila definitivno taka, a ni izpolnjevala zadnjega dela.........žal, ji jaz otroka v teh letih ne mislim dat'...........ah, življenje je čudno, jst pa še bol......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Marsa, v našem času je bilo najhujše, kar se ti lahko zgodi, ozdravljivo s tremi injekcijami penicilina in dvema pridigama ter štirimi očenaši. Danes si mrtev. In to ne prijetne smrti ... Je malo drugače. Sicer pa: ni ga lepšega, ko se dete zbudi, odpre svoji čudoviti očki, in se nasmehne. Takrat se nasmehne svet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 res je... in ko mu ugotovijo neozdravljivo bolezen, bi zgrizel tracnice, ce bi bilo treba. *Tole - tema... lohk je beganje...... lohk pa je potovanje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Taka koketa sem bila - saj ti si pa tud.Oven/tehtnica s sco. Logisch, v bistvu. logisch.... kako it okrog tega? men se počas neda več... vsak letni čas druga... to ne vodi nikamor... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 slej ko prej te bo ena zj****.Tako je s tem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Vedno dolga in boleča prebolevanja.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 jooj, jaz pa zabrisane meje med spremembami...Po letih, ki sem jih... 'prezivela' s folkom, bi moral... bit cist drugac. Moji modeli odnosov niso nikol bili cist... hm, 'normalni' - karkoli ze pac to pomeni. Nic. ne da se mi vec o tem... cele zgodbe, jajca, jetra... koga to briga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.