Skoči na vsebino

(pre)hitro menjavanje partnerjev

El Nino

Recommended Posts

Jaz imam pri vecini bivsih timing max. 2 meseca... Zakaj? Ma ne vem.. navelicala se.. zmanjkalo veselja, volje, filinga.. Ko sem bla mlajsa ponavad to, da so me hotli po 14 dneh dol dat.. Pac, sem imela ene svoje vrednote postavljene..

Pol se pa kar enkrat cist tko iz brezveze najde nekdo, s katerim bi kar hotel dlje vztrajat x:)x

Hehe, pr tvojih letih x;)x kr se preizkusaj in izbiraj, pa izber najboljso x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 192
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sokrates. Temu sledi, da verjetno hodiš po debelem ledu. Torej greš na varno. Tudi jaz, ampak ko te ena dobi te tudi zaslepi. Mojstrice so v tem. Upam, da nimaš očal. Če je tako sva si še bolj podobna.

Andres

Jaz mislim, da je prepogosto menjavanje partnerjev totralno nemoralno dejanje, pa ne do drugih temveč do samega sebe. Imeti bi morali enega partnerja in biti tistemu tudi zvesti. žal je dandanes vse več varanja, hinavščine in spolne nemorale med ljudmi.

Žalostno, vendar resnično.

Mislimo drug na drugega, takó da se spodbujajmo k ljubezni in dobrim delom. (Hebrejcem 10:24)

<{POST_SNAPBACK}>... Imeti bi morali enega partnerja in biti tistemu tudi zvesti. ...
Morda.

Ampak od kdaj?

Kdaj se zacne stetje, ko smo zreli za vsezivljenjsko partnerstvo?

žal je dandanes vse več varanja, hinavščine in spolne nemorale med ljudmi.
... menim, da je res vse vec varanja, hinavscine... ne pa tudi 'spolne nemorale' - v splosnem (razen ekscesnih situacij).

Menim, da je morala spet mal bolj 'trdna' kot eno obdobje nazaj.

nenazadnje zarad aidsa in podobnega.

p.s. me pa veseli, ko si se oglasila - s svojim imenom in s svojim mnenjem.

No upam da je res tvoje, verjamem, da je. xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Jaz mislim, da je prepogosto menjavanje partnerjev totralno nemoralno dejanje, pa ne do drugih temveč do samega sebe. Imeti bi morali enega partnerja in biti tistemu tudi zvesti. žal je dandanes vse več varanja, hinavščine in spolne nemorale med ljudmi.

Žalostno, vendar resnično.

Draga Cvetka.

Nemoralno je tudi jesti meso. Nemoralno je onasnaževati, nemoralno je prdeti na javnih mesti, nemoralno je postalo tudi kaditi, nemoralno je okoriščati se na račun drugega v kakršnem koli pomenu, nemoralen je vsak človek, zato bi tu lahko še prepogosto napisal besedo nemoralno.

Današnjemu moškemu ki ima za seboj nemoralen odnos bivše partnerke, ne ostanejo le roke. No fucking way. S temi dela, zato mu ostane menjava partnerjev. In dokler se svet med sabo mixa, je nemoralen vsak posameznik, vključno s tistimi, ki mislijo in izražajo, da je tak mix nemoralen. Prišla sva do točke, da smo nemoralni vsi. Tudi ti, oh bog pomagaj, celo Andres.

Andres

hja ta moralnost sej, najbrž me lih to mal moti pri stvari, "nekaj" mi pravi jurči this ain't rigth...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

... ce 'studiras' cloveka, odnose... moras... razvit razumevanje...

Kaksno in katero pa je boljse kot lastno?

Ki smo ga osvojili?

In ne o njem samo bili pouceni.. itd.

ne vem... nic ne dam na 12 let prakse psihiatra, ki se mu od ljubezni nikol ni cist strgalo.

vendar - MORA prek tega. ne sme se mu kar trgat zdaj. :) :D

A mora RAZUMET *trganje*...

kako lahko govoris o impulzu - ce se mu nisi nikolu prepustil, ga ne ujel?

Konec koncev je celo... spreobrnitev, denimo k Bogu, lahko zelo impulzivno 'dejanje' - si spregledal, ugledal si luc, kaj jaz vem.....

Ker pac nisem zival... se ne prepuscam sam instinktom...

A - nic cloveskega mi ni tuje.

xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če 5000 ljudi v enem mestu menja partnerje sporazumno, se točno ve kam pes taco moli. Kaj je pri tem nemoralnega? Cveta ni poudarila, da je nemoralna izguba velike količine sperme, kar je itak posebna energija. VErjetno zato, ker jo sama nima.

Andres

No to v bistvu po drugi strani kaze tudi na nezrelost, jasno, otrocje je pac to...

In ZATO sem rekla - da je lohk beganje, lohk je pa potovanje...

nekateri ljudje pa se v nasih lajfih prepletajo...

Zakaj... hmmm, moram gledat na lajf... v premici in po dolocenem zaporedju, denimo linearnem, jaz pa dojemam svet krozno in spiralasto?

...

Eno sliko risem... drugo pa tud risem...

Vendar samo ena od njiju bo(/JE - v TEM je point) - 'SLIKA to be'... ko jo zacnem risat, tako VEM, da ni napake... ker je ta slika ZE NAREJENA (*v 'vesoljnem smislu'), ce bi se jaz zgolj mal prestavila v casu.

capisch?

In tako je tud s tem...

nekdo cist odstekano pride v nas lajf.

Vcasih ostane, vcasih zaruzhi, vcasih odide, vcasih se usede in vcasih zabetonira.

vendar nic od tega NIC ne pomeni, ker je edino, kar je ziher, sprememba. :)

Picasso

Odvisno od posameznika, I guess!

JAZ, ko sem bila v dolgi zvezi in celo verjamem, da sem cloveka ljubila, nisem sposobna cez en mesec z novim it. Nikakor. Ne bi mi bilo to. Potrebovala sem cas za prebolevanje...ce bi imela fanta takoj po tej zvezi ( pac da bi z njem kokr tolk hodila), bi v bistvu lagala sama sebi in tudi njemu. Po nekaj letni zvezi z nekom, ne morem kar skocit v drugo, z drugim. Brezveze zavajat. Ma ne vem. Taksna sem pac jaz. Rabim cas za prebolevanje.

Prav tako se ne spuscam ( enkrat sem se in se ne bom vec) z osebami, za katere ze od samega zacetka nisem prepricana ( ozrioma si recem: pa probajmo, mogoce me bo presenetil) ali pa da ze na samem zacetku prbije taksno, da bi ga izstrelila na Mars.

Enega za drugim....ko sem bila stara 16,17 in je bil to en velik hec. Takrat ja. Ko ti je en teden vsec en, pozabis, drug teden spet drug...se mal z enim "muckas" potem z drugim...

Ce pa nekoga ljubis, pa po mojem mnenju, ne mores cez en mesec v novo zdravo zvezo. Je odvisno od posameznika, samo jaz ne bi mogla ( na podlagi izkusenj).

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Zakaj nekdo pogosto menjava partnerje? hm, vzrokov je lahko več, .... pri sebi bi lahko rekel, da se enostavno prehitro zaženem v eno, še hitreje se ohladim. Enostavno mi ni več zanimivo - morda se istroši, ali pa tudi jaz - ne vem. :o|o:

Pa to ni samo pri ljudeh, tudi stvari se hitro naveličam............. xrolleyesx

jaz res občudujem ljudi, ki so zelo življenje z eno in isto osebo in jih niti enkrat ni zamikala kaka druga - jaz te moči nimam x:Dx  x;)x ...ali je to tako slabo??? Ne vem, meni je čisto ok, dokler lahko svobodno diham in mi nihče ne gleda pod prste, še manj pa teži - je super. :palec:

Poskrbi, da ostaneš v formi x:Dx :vragec: x:Dx

Da te ne izda kondicija, al pa da te ne načne zob časa.... x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x;)x

zanimiva tema...

ampak nikol ni ta prav naslov... nekako...

nikamor ne fitam... tule... v teh modelih, vzorcih... :||

To je vse presplosno... menjava partnerjev...

ma, to se slisi tako... pomembno... skoraj 'strokovno' x:Dx x:px...

In seveda ni vseeno, kdo* (recimo kriterij: leta?) objavlja tako temo, niti, kaksna je 'glava' sporocila; takoj cele solate - jamranje v zvezi z - 'moja prijateljica prehitro menja partnerje'... ali 'zaljubil sem se v nekoga in on prehitro menja partnerje... :P x?x

- ali mladostniski impulz... x?x

... ko prihaja do zavedanja... in radostno in ponosno se... pravzaprav pohvali s tem... gibljivostjo, vecplastnostjo... in skusa kao dosegati globino?

Ces -pre... torej je tega prevec...

haha, v bistvu... x:Dx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sokrates. Temu sledi, da verjetno hodiš po debelem ledu. Torej greš na varno. Tudi jaz, ampak ko te ena dobi te tudi zaslepi. Mojstrice so v tem.  Upam, da nimaš očal. Če je tako sva si še bolj podobna.

Andres

Poznamo tudi velemojstre x8Dx x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

... morda pa ti pac 'ne dishi prav'.

ja, skoraj zivalsko... a je tud to... kemija...

Morda si se zaljubil sam v obraz... v lastnosti... v telo... v sposobnosti...

Ceprav se ti jasno zdi, da si zaljubljen v celoto.

vendar - a je to res?

Vsakdo je kdaj tecen...

In ce sem v amsterdamu in oni skoz jamra, je pussy, kaj jaz vem, je JASNO, da NE bomo skupaj v smislu, ki zeli... recimo... al kaj jaz vem...

Ce bo vedno pozabil denarnico, bo kandidat za 'menjavanje' (da se pac drzimo naslova).

V bistvu pa NISMO govorili o spolnih zvezah... partnerji so svasta... jaz sem znala hodit s tipom eno leto in ni bilo nic telesnega med nama... ko pa sva se razsla... no, pac... saj ni vazno...

in morda ce se mi ne bi zgodilo, ne bi razumela.

In ce se mi ne bi zgodila ljubezen na 1. pogled, ono! :eek: - ne bi verjela, morda... :D

Saj pac krmaris svoj lajf... vsakdo kot zna...

Vseeno je pomembno tud, kaj dajes... ceprav je nacin morda vcasih... svojevrsten... xDDx x;)x

Picasso

x:Dx zanimiva tema.

ja marsa ti si mi fajn opisala. jz sem bla tud taka. v srednji šoli... vsake 14 dni je bil drug na seznamu... in vsak je bil the one... čez en teden pa nisem več vedla kdo je bil... x:Dx x:Dx

ful hitro sem se zaletela v enega pa potem ugotovila da to ni to... in tako naprej... potem pa sem imela mal daljšo zvezo... in sem se zresnila. zdej se mi ne da več trapasto zaletavat... in sem raj mal samska. končno ugotavljam kaj hočem in kdo sem... xsrcx xsrcx the one bo pa že pršu k bo čas... x;)x x:)x

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>30 let :D hehe ja res premal smo ga sral, ampak zdaj ga pa preveč...

Ka je preveč in kaj premalo? To je vprašanje.... Delaj, kar se ti zdi prav!

Če ti je danes (pri teh letih) všeč vsak zimski čas druga, potem je to. Zakaj bi kompliciral? Zakaj bi se hotel naenkrat umirit. Ker nekdo pač pravi ... ej stari, to ni normalno... Daj no. Poslušaj svoj čut.

Ko bo prišel čas (in prava), se boš itak umiril. Verjetno. Ali pa tudi ne...kdo bi vedel... he he

Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi.

:fiju: sej tko se je začelo poslušal sem svoj čut ... :P no ja me bo že minilo .... poslušat take občutke... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...