Skoči na vsebino

(pre)hitro menjavanje partnerjev

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:fiju: sej tko se je začelo poslušal sem svoj čut ... :P no ja me bo že minilo .... poslušat take občutke... :D

Ma bistvo je, da se dobro počutiš...torej te vprašam: Nino, se dobro počutiš? x:px

Drugače pa btw: saj tole te ne bo dolgo držalo .. hihi x:px

Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 192
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:D v bistvu se čist dobro počutim... :P mhm :palec: neki mi manka, ampak statistično gledat... še zmeri je bla nasledna... :D ni blo zmeri prejšne ampak nasledne so pa zmer pršle ...:D:D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Sokrates. Temu sledi, da verjetno hodiš po debelem ledu. Torej greš na varno. Tudi jaz, ampak ko te ena dobi te tudi zaslepi. Mojstrice so v tem.  Upam, da nimaš očal. Če je tako sva si še bolj podobna.

Andres

Ma prej bi rekel, da nisem čustven - oziroma na vezo ne gledam kot na nekaj čustvenega, ne umiram od ljubezni, ne sadim rožce puncam. Prej obratno - še z vsako sem bil odkrit - enostavno ji rečem, da sem bolj za svobodno vezo in če ji to odgovarja kul, če ji ne - pač ji ne............glede tega imam čiste roke..........

Biti zaljubljen? A je to predpogoj, da si z nekom??? Kaj pa ko zaljubljenost mine??

s

Aiwa in Marsa sta lepo napisale kako so pravzaprav zenske na las podobne moškim. Dol dat pa je. Potem sta se obe zresnile, mi smo pa malo druačni, saj nam manjka čustvenosti. Meni je bedno z eno žensko biti in čakat, da bom kaj začutil do nje. Če to je, potem je. Če tega ni, se lahko dol dava, ker tako nama pač paše. Najpogosteje se še dol ne damo, ker itak jih večina hoče od moškega samo korist, ki bi jo eventuelno poravnale le z lulo. Še dobro da so med nami tudi drugačne. S tem ne mislim, drugačne, torej tiste ki imajo oboje. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Dol dat pa je.
Opsala! tud slucajno jaz osebno nisem cesa podobnega rekla (sodim, da tudi aiwa).

To je bila tvoja interpretacija.

Tu sem govorila oz. je slo za mladostnisko frfotavost, brezvezne zaljubljenosti kao..... in vmes celo poudarila, da sploh ne govorimo o spolnih zvezah...

Ravno sem tam rekla, da sem z enim hodila in da se eno leto nisva dol dala...

vendar seveda sem se morda s kom pa kdaj kaj prej. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Seveda ke bila to moja interpretacija, saj glede na to, če si z enim, pač sledi tudi sex. Skoraj ne morem verjeti, da vidve z Aiwo tudi po en mesec mečkata preden se preveri, če ima jogi fedre al ne.

verjemi kar zelis... vendar sem povedala in ne maram obracanja besed oz. sklepanja prehitrega.

zakaj pa bi ravno tu bila kot vsi obicajni ljudje? xrolleyesx

jaz sem hodila s folkom v kino, na koncerte, v disko, na sprehode, dobivala sem se v lokalih, kjer smo se zbirali... bila v bendih s tipi, se dobivala na vajah z razlicnimi tipi... nase sestankovanje se tako ni svodilo na meckanje v parku, ceprav seveda ni vedno bilo izvzeto.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

agresivnih moskih pa tako nikol nisem marala, ce je silil, sem ga itak odpikala.

pa ne maram namigovanja na sex, se mi zdi primitivno.

nikakor se mi NE zdi, da mora kar vsaka zveza vodit v sex.

Jaz sem se druzila s tipi, ker sem imela vedno rada mosko druzbo.

Ce so bili dolgocasni, pa sem si izbrala drugo druzbo. Pa se nikjer nismo pri kakih spolnih odnosih... xrolleyesx

Picasso

vem a odprl je to temo el Nino.

Menjava PARTNERJA?

velepomembno?

mislim da ne, da je nino bolj pri naju z aiwo tule. ;) :P

ves andres, moje partnerske zveze so vse bile odstekane. xyesx

Picasso

Samo če si ti menjavala partnerje, torej moške prijatelje, je to še slabše, kot pa če menjavaš partnerje za sex.

Enemu si ponudila roko, on je bil že v devetih nebesih, potem čez teden dni, je fant izgubil vsako upanje, ker pač nekako si se odvrnila od njega.

Če se menjava partnerja za sex, se itak to vidi že takoj drugi dan. Ta moja verzija se mi zdi bolj poštena, ker vse je clear. Točno se ve kaj dva hočeta in če eden reče, danes pa ne bom sexala/sexal s tabo je to itak v redu, saj nobene obveze ni. In noben od dveh ni prizadeti, ker upanjev za kaj več nikoli ni bilo.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Samo če si ti menjavala partnerje, torej moške prijatelje, je to še slabše, kot pa če menjavaš partnerje za sex.

Andres, tu se midva ne moreva razumeti... Nimam namena biti podrobnejsa, vendar recimo seveda - najprej sem pela v enem bendu, potem v drugem in potem sem bila se veckrat v katerem bendu...

In en frend te vozi na motorju dam z vaj in sta dbest sodelavca, z drugim pa gres v kino.

jaz ne vidim nic groznega v tem. :vio:

Aja in kaksni nesmisli o ponujenih rokah!!! x:o)x Halo??

kao da je kdo zdaj revez...

Smo si bili vsec, si nismo bili vec vsec - natancno tako kot pri sexu.

Bobnar, mislis da je to tako nenavadno - da sem pac imela velik moskih prijateljev?

To je cist normalno...

pac pa... velik drugega ni bilo cist 'normalno'... xDDx po nekih splosnih merilih.

Zivljenjska raziskovalna naloga - odnosi tako in drugace. xDDx x;)x

Picasso

ja, saj je res, sem tud jaz razmisljala, da mal bluzim v bistvu... mal odskocim s tira, sam ipak govorimo o tem..

Jaz ne priznavam klasicnih pristopov in potekov dogodkov - randi, kino, cmok cmok, pol pa ck ck in ze tipo tezi s kakim seksom... xrolleyesx Kako bo? Kaj bo? kdaj bo? Naj se izjasnis, pa taksno, postavljas zadeve. A bova skupaj zdaj? a sva skupaj zdaj? najboljs da se kar porociva pol... kao - 'primeren' xrolleyesx x:o)x potek dogodkov.

in itak je tud skoraj vse odvisno od tega, o KOM govorimo... ali je tak frfotajoc metuljcek pri sedemnajstih ali pri petdesetih?

kaj pusca za sabo, kaj vzame, kaj daje?

Picasso

hm...el nino sem razmisljala mal o tej temi...in sem se poskusila vrniti v case ko sem tudi jaz menjavala tko na hitro,da se jih niti ne spomnim dobro vseh.mama mi je skoz tezila,da nisem normalna,naj se ze zresnim malo in naj ne zajeb....

tolk teh tipov.ni bilo tako kot je ona mislila,nisem se sla "zajebavanja folka",ampak preprostega iskanja sorodne duse.ko mi je ze vse skupaj prekipelo,po tolikem menjavanju,sem se odlocila ostati nek cas sama brez kakrsnih koli navez z moskimi,razen starih prijateljstev.eno leto nisem imela fizicnih odnosov z nobenim in sem se malo bolj posvecala sebi.kmalu sem ugotovila,zakaj sem toliko menjavala.ugotovila sem ,da sem imela veliko silo in potrebo po nekom ,ki bi me imel rad ,me ljubil taksno kakrsna sem...hkrati pa sama sebe nisem dovolj spostovala ne imela rada.torej sem pricakovala od partnerjev vedno prevec in sama dala premalo ,se posebej nase sem dala premalo.in ker nihce ni mogel v meni vzbuditi ljubezni(do sebe) sem pac nasla drugega...itd.torej sem menjavala ker sem mislila ,da bi mi ljubezen morali dajati drugi,kar je nemogoce -ker je se nisem nasla v sebi.zdaj vem ,da je ljubezen v meni pogoj in koren za kakrsnokoli zvezo in nasplosno za lajf.

partnerje sem prenehala menjavati ,ko sem odkrila zaklad v sebi. xwizardx :inlove: xlove2x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>vem a odprl je to temo el Nino.

Menjava PARTNERJA?

velepomembno?

mislim da ne, da je nino bolj pri naju z aiwo tule. ;) :P

ves andres, moje partnerske zveze so vse bile odstekane. xyesx

:D nima pojma ampak ima prav :P hihi

ja js sem mislil čustvene veze... pač če spiš vsak večer z drugo, to zame ne šteje kot menjava... iz stališča te teme... :D

Cigančica... hm to mi je blo tud že očitano ja ... :o|o:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>:D nima pojma ampak ima prav :P hihi

ja js sem mislil čustvene veze... pač če spiš vsak večer z drugo, to zame ne šteje kot menjava... iz stališča te teme... :D

Cigančica... hm to mi je blo tud že očitano ja ...  :o|o:

upam,da ne mislis da tud jst kej ocitam tebi.to je bila moja izkusnja.tvoja bo samo tvoja.bos ze scasoma ugotovil zakaj se ti to dpgaja,vsak ima pac svoja spoznanja.jaz si ponavadi v takih situacijah recem:hm,le zakaj je to dobro,da se mi to dogaja?no in pol vedno najdem odgovor,v sebi seveda.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

jah Nino.... si pomislu, da bi jo imel in bi vama bilo lepo....eno leto.... tri leta.... v četrtem bi imela prvi tihi teden.... v petem bi te začela sekirat in pred TV bi gledala mehiške nadaljevanke (zarad ljubega miru)... pol ne bi imela več ljubke postavce ampak 10kg več (jah, a si mislu da bo skoz glih???)..... začela ljubosumnost zganjat kje vse hodiš pa zakaj....pa skoz premal dnarja je v hiš, ker je treba ne sam nov pomivalni stroj, ampak tud nov pelc montl za to zimo..... pol seveda pridejo gospodinjska opravila na pol (en kuha drug pospravlja- en pere drug lika, ker ona sama ne zmore več vas non-stop padenat)..... čez 10 let ker ni več znosna, greš "na enega " v oštarijo, kjer je prov fajn družba..... seveda bo imela občutek zanemarjenosti pa te bo tja hodila iskat, ker nikakor ne najdeš doma... komaj boš čakal poletje, da boš na skrivaj mal učke spočil- bog ne dej takrat k je ona zraven, ker veš da bo cel hudič.... a še kej? :vragec: xg:Dx xg:Dx xg:Dx

:wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt:

hahaha.......

ne sej ne!!!! sej ni tko!!!!!!!!!

kaj pa če.........???

Hm ... tud ta tema je ena tistih, pri katerih nihče ne more reči "to in to je prav, vse drugo pa je nenormalno"... Koliko partnerjev kdo menja in kako pogosto je stvar posameznika - vsak bi moral pri sebi razčistit, ali in kdaj se mu zdi potrebno zamenjat partnerja, pa kolikokrat...

Mislim pa, da tisti, ki imajo že celo življenje enega samega partnerja, prej ali slej pomislijo, ali so kaj zamudili, ker niso "sprobali" še drugih...

Se mi zdi, da je kr pomembno, da imaš v življenju izkušnje z več osebami, saj lahko le tako ugotoviš, kakšnega partnerja si sploh želiš, kaj od njega pričakuješ, poleg kakšnega človeka absolutno ne moreš živet...skratka, da ugotoviš, s kakšnim človekom si želiš nekoč "dalj časa" skupaj bit, živet (če že ne ravno celo življenje)...

Pa tud sam sebe bolje spoznaš, ugotoviš v katerih zadevah si se zmožen in pripravljen prilagajat in glede katerih ne...In vse to ti potem kasneje pomaga, da npr. pri desetem partnerju dokaj hitro ugotoviš, ali se boš z njim "ujel" ali ne...Pri nekaterih osebah lahko že po 1 ali 2 mesecih - ali pa letih ugotoviš, da z njimi absolutno ne moreš...pol pač končaš...in si najdeš drugega... Meni se to sploh ne zdi nič slabega. Pri tem pa seveda ne mislim na primere, ko nekateri tipčki menjavajo punce vsakih par tednov, ker se jim gre pač za to, da vsako položijo...to se mi zdi ful bedno - če imajo samo željo po seksu, potem naj si tud najdejo punce, ki so glede teh zadev istega mnenja, ne pa da neke nedolžne punčke okol prsta ovijajo... Da ne bo pomote - sej vem, da so tud nekatere punce takšne, ne pa samo tipčki... x;)x

Kako hitro koga preboliš, pa je itak pri vsakomur drugače...in valda odvisno tud od tega, koliko ti je bivši ali bivša sploh pomenila...Včasih si že po 1 tednu pripravljen na novo zvezo, včasih pa še po 1 letu ne... V vsakem primeru pa mislim, da je po vsaki neuspešni zvezi treba malo premislit, kaj je blo narobe in kaj ni vredu "laufalo"...

...zgodba o jari kači x:Dx :vragec: x:Dx nikoli konca.....

...enačba s tisoč neznankami in neznanci in nerešljiva....

...in nikoli ponovljiva ,vsaka je unikat :vragec: x:o)x x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>

hahaha.......

kaj pa če.........???

:o|o: :xx!: :D heh no ja takih ne poznam... mrbit obstajajo kejpagavem... :inocent: to je tko kt pametne blondinke... še nisem vidu... sicer pa če bi se uresničilo del tistih zadev / gremo dalje.... hm xnckrivx vrjetno pa zato nisem dolgo v vezah, k ne poslušam ko se začnejo neumnosti in sitnarjenje.... xyesx

(popravljeno)
Sem nekaj drugega napisala, ampak po razmisleku ugotovila, da je moj cajt predragocen, da bi se ukvarjala s takimi neumnostmi. Popravljeno -> Michelle
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>jah Nino.... si pomislu, da bi jo imel in bi vama bilo lepo....eno leto.... tri leta.... v četrtem bi imela prvi tihi teden....

.... pol ne bi imela več ljubke postavce ampak 10kg več (jah, a si mislu da bo skoz glih???).....

...

poletje, da boš na skrivaj mal učke spočil- bog ne dej takrat k je ona zraven, ker veš da bo cel hudič.... a še kej?  :vragec:  xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx

:wOOt:  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

hahaha.......

kaj pa če.........???

:palec: :palec:

hahaha, pa glih tko je x:Dx x:Dx x:Dx

x;)x x:o)x :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...