Tamburin 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... k opažam da se meni dogaja to "mal" bol hitro, pa me mal skrbi, ... preveč pa spet ne Ah, Nino, če se dobro počutiš, naj te nikar nič ne skrbi. Jaz sem v tvojih letih imela eno daljšo zvezo, tako da v bistvu sploh nisem menjavala. Ampak - kaj pa sem imela od tega? Nič. Samo zamudila sem vse ostale priložnosti... ... in na koncu ugotovila, da ta tip, s katerim sem delila najlepša leta, sploh ni pravi zame. Ko boš srečal tapravo, se boš umiril. Če pa take ne boš še srečal, se boš umiril z leti. Nč bat, še prehitro pride - mislim to, da prenehaš menjavat partnerke. Drugače pa je bilo z mojimi nadaljnimi vezami tako: Dolgo (predolgo!) se je nategovalo elastiko v kaki zvezi, ko pa je enkrat počila, je počila za zmeraj. Potem sem najprej rabila kak kratek flirt , da sem spravila bivšega iz glave (iz srca je šel že prej), do naslednje resne zveze pa je ponavadi moralo preteči vsaj 1 leto do 1 leto in pol, da sem se "regenerirala". No, z leti se to obdobje "regeneracije" celo podaljšuje... Zdaj teče že 4. leto od moje zadnje resne zveze. Pišuka, se je za vprašat, če je z mano vse v redu! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Hehehe...... Partner in nekdo, ki ti je bil pač nek čas prijatelj, družba in lover ni isto, ne Kaj pa vem, sam danes, pa menda nikoli nisem bil pretirano za pogosto menjavanje partnerja. Partnerja. Občasne ljubice itd. pa......ja, kako se pač počutiš, želiš.......dokler pač slej ko prej ne naletiš na Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 uf.. jst tega 9 let nisem poznala, prej so ble pa tiste otroške ljubezni, držanje za rokce, pa sem vsakega pol mogla nekak prebolet, ni bil kr naslednji na vrsti, tud za tiste otročarije ne..no 9-letena veza me je zasitila. Pa sem hotla pol bit samska. Čist namen je bil in sploh se mi je zdelo da zdej mam dost nekega partnerstva za vse čase.. Pol pa je blo poln tipov, ki so se sukal okol mene, in sem misla kak je fajn se s tipi družit, a prijateljstva nobenega se ni dal obdržat. Ker je na koncu vsak hotel kaj. Ljubezen izjavljat ko se komaj poznaš se mi zdi neumnost... Ampak veze začenjat, ne da bi imel razpucan, kaj kdo hoče pa tud. Eden je bil tak da ni vedel (in to je bil edini s katerim sem se neko razmerje šla, ne da bi mela jasno predstavo kaj hočem, se mi je zdel, se bo razpletlo kok se pač bo).. oz. je vedel da bo pol šel k ex nazaj ko je bla pavza.. no tko da sem imela eno zgrešeno vezo vmes, pa v bistvu si pa gor prideš da ti take stvari niso.. ki niso dorečene.. in pol naslednjič me je pa res zadelo.. tisto ta pravo.. ki se sicer spet ni začelo tko kot v mojih sanjarijah, ni bil princ na belem konju, ki bi se mi pred noge vrgel in rekel da bo vedno tako.... (ne, sej pravim, tko spet brezveze neke izjave o ljubezni na začetku), je blo tko da sva pa kr en čas neki palamudila.. sva pa tud oba take dolgoletne veze skoz dala..no tko da jst hitr partnerjev ne morem menjavat, ko mi sploh ni fajn, če jst nimam razpucan kaj iz tega bo, mora pa bit veza usmerjena v prihodnost, tisto natikanje neki, je meni brezveze, samo zarad seksa, ker se pol tko slab počutim, prazno, izkoriščeno, kaj vem v tem stilu neki.. da to ni šans še kdaj probat.. sej si sam seb dost, če te že zgrabi.. Mene se ne bi dalo neki palamudit z enim, ko mi neki ne bi štimal, ko bi vedla da ne bo šlo naprej tako,.. izguba časa, rajš ležim na kavču pa gledam filme... Smo si pa sigurno različnega gledanja in mišljenja.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Uh, Mushi, še dobro, da se kje pa sem najde kdo, ki podobno razmišlja kot jaz... Sicer bi res začela razmišljati o temu, da nisem normalna... Možnosti za dol dat je tako ali tako veliko. Moj prvi fant je postal moj prvi mož. Vsa prejšnja držanja za rokce, mečkanja, cmokanja itd. itak ne štejejo...Ko sem začela prvo resno zvezo sem imela 17 let, on 24. Ampak se ni izšlo. Bil je in ostal je mamin sinček, samo kaj, ko pri sedemnajstih tega ne veš - sploh, če je to tvoj prvi - in uletiš kot osel na led. Po ločitvi - kratek stik z nepravim - potem pa je prišlo tisto pravo, za kar sem enostavno vedela, da je pravo. Možnosti za flirte, ki se ponujajo v življenju (in so se vedno ponujale), me pa bolj odbijajo kot privlačijo. Je dobro za samozavest, ko vidiš, kako se tipi spremenijo in postanejo slinasti in oči se jim začnejo svetiti in govorijo bedarije, (odtod izraz "petelinjenje") - za kaj več pa...hvala lepa. Mi nikoli ni bilo do tega, pa čeprav bi sam Adonis stal pred mano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 sati! kako podobni izkušnji.. skoraj identični in mamin sinček, tudi to drži!Pa tisto vmes...In zdaj. No zdajšnja veza moja traja 4 leta in še vedno se mi zdi to tisto. Kar si želim pa je ta pravo, čeprav kratki stiki vmes nastopijo, napetosti pa to, povezane s pomembnimi življenskimi odločitvami, skratka da sva včasih obremenjena tolk s tem pa se pol zarad sitnobe kej spičiš, pol pa nam je tak žal.. Pa tole kar se samozavesti tiče, si prav povedala, po tej moji prvi zvezi imam veliko več samozavesti pa nekak naštudirane djede kot prej, prej se nisem zavedala sebe.. niti ni blo pomembno, niti ni.. ampak zdej sem bolj JAZ nasploh. Čeprav, tole pravo.. itak se tega zavedamo da lahk tud kdaj ni več pravo.. zdaj da bi roke dale v ogenj to ne, ampak zdaj je to to, pa mogočebo tud vedno blo, sam nismo pa naivne, ne? Kot nekoč.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Ja, Mushi, tako kaže, da smo kozoroginje iz nekega podobnega testa narejene. Pa zahtevne smo v odnosih. Jaz ne maram mačotov, priliznjencev, maminih sinčkov, f...fehtarjev, petelinčkov... No, potem se pa vprašaš, kdo sploh ostane. Kje pa sem kakšen dober primerek še ostane. In glih ta je ta pravi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 kwa sta dobre. jz se sicer ne morm prdružit, ker vama nisem lih podobna v tem. ampak sta dobre Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Sati, zelo podobne! Ja, tist ostane ki ni nič od naštetega.. Uh.. pa sej ni blo težko izbrat, ko tako vsi ostali niso v poštev prišli, samo če tkole pomislim da ne bi bla taka kot sem, pa bi kr se v neki spustila in pol vidla da sem se v brezveznost spustila.. pol se pa zakačiš predaleč pa spet razdirat to. Takrat me tkole ko tegala smajlija.. Ja jst sem bla pa 16 pr prvi vezi stara on pa skor 20. Katastrofa. Prevelika mladost za te stvari. Samo mislim pa da je pol kako si naravnan, če velik menjuješ al ne, v bistvu tud mal povezano kakšen si že prej.. ene moje sošolke so imele vsake pol leta druge tipe, a ni to potem tko, že nekak pol samoumevno, da prav dolg niso z nobenim, niti niso taki ljudje navajeni, da bi dlje časa vztrajal, tud pol ko pa tista zaljubljenost mine, ko te ne več skor kap trofi ko se vidiš, ko pride en mali problemček pa jim je odveč to reševat, rajš kr rečejo adijo.. aiwa.. zaguljene.. Ampak za svoje dobro, za svoj mir. Pa red v življenju. Sej ne morem živet če mam totalno zafuzlano osebno življenje. To mora bit pošlihtano, da pol uspevaš tud na drugih področjih in ti ne te zadeve dodatne energije pa obremenjevanja zahtevajo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 sej mi je všeč vajino razmišljane in se kr strinjam... ampak jz si pač ne morm pomagat, da ne bi kdaj skočila v kšno zvezico... vedno z najboljšimi upanji in mišlenjem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ofličen postopek da prideš do kake okužbe.Od herpesa zaradi lizanja do gonoreje zaradi seksanja. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ofličen postopek da prideš do kake okužbe.Od herpesa zaradi lizanja do gonoreje zaradi seksanja. Haha... Behem*, sej je prav in lepo, da si že pri tvojih letih tolk ozaveščen in da misliš na takšne zadeve ... ... in imaš tud prav s tem, ampak če bi človek preveč mislil na to, kolk bolezni se lahko naleze ob poljubljanju in seksu, pol bi se še preveč ljudi odločilo, da se odpovedo kakršnim koli telesnim stikom... To pa tud ne bi blo fajn, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Jaz sem bila včasih ful čudna.... Kr vsak k je neki mutil okrog mene, mi ni bil všeč....Moralo mi je naresti en "klik", morala sem začutiti eno energijo, ki je sekala preko njega v mene... In takrat sem vedela, da se nej sputim v... nekaj več pač... Nič dobrega mi to ni prineslo... Nikoli nisem mislila, da si lahko z enim le prijatelj oz. frend in ga ne gledaš kot "potencialni plen", pol se ti pa naenkrat to spremeni, zdej bi bil pa rad z njem še na ta način... ne ne, nikoli...Vedno je moralo na prvi stik nekaj narediti v meni... Sedaj pa, sem v vezi- moji najdaljši do sedaj.... na začetku mi ni naredilo nobenega klika, trudil se je okrog mene kt ne vem kaj, nisem sploh nič trznila... sva se le družila, pa čeprav sem vedela, kaj si on želi od mene- nekaj več kot le kolegico.... skoz mi je to dokazoval, ampak brez tistega zoprnega siljenja- pač vse ob svojem času... Ampak jaz sem bila prepričana, da to ni to...Nato pa se je meni lepega dne vse na glavo postavilo... vedela sem, da je to pravo zame in da hočem le njega... Čisto me je vrglo zanj! Čisto sem se zaljubila! In isto čutim še danes! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem bila včasih ful čudna.... Kr vsak k je neki mutil okrog mene, mi ni bil všeč....Moralo mi je naresti en "klik", morala sem začutiti eno energijo, ki je sekala preko njega v mene... In takrat sem vedela, da se nej sputim v... nekaj več pač... Nič dobrega mi to ni prineslo... Nikoli nisem mislila, da si lahko z enim le prijatelj oz. frend in ga ne gledaš kot "potencialni plen", pol se ti pa naenkrat to spremeni, zdej bi bil pa rad z njem še na ta način... ne ne, nikoli...Vedno je moralo na prvi stik nekaj narediti v meni... Sedaj pa, sem v vezi- moji najdaljši do sedaj.... na začetku mi ni naredilo nobenega klika, trudil se je okrog mene kt ne vem kaj, nisem sploh nič trznila... sva se le družila, pa čeprav sem vedela, kaj si on želi od mene- nekaj več kot le kolegico.... skoz mi je to dokazoval, ampak brez tistega zoprnega siljenja- pač vse ob svojem času... Ampak jaz sem bila prepričana, da to ni to...Nato pa se je meni lepega dne vse na glavo postavilo... vedela sem, da je to pravo zame in da hočem le njega... Čisto me je vrglo zanj! Čisto sem se zaljubila! In isto čutim še danes! Jaz pa še zmeraj razmišljam tako, kot si napisala zgoraj na začetku. Če me nekdo že ob prvem al pa vsaj drugem srečanju ne pritegne, potem me tud kasneje ne... Vsaj zgodilo se mi še ni. Če pa pomislim na tiste, ki sem jih že kdaj zavrnila, pa si tud še zdaj ne morem predstavljat, da bi karkoli imela z njimi... Tako da mislim, da mora pri meni že kr ob prvem srečanju srček poskočit - pa ne v smislu, da bi se kr na prvi pogled zaljubila, ampak neka privlačnost al vsaj zanimanje za tega človeka mora obstajat, malo se mi mora utrip povečat... Pa ne ravno samo zaradi njegove zunanjosti, lahko tud zarad njegovega obnašanja, govora, gibanja, plesanja, kaj jaz vem - nekaj pač mora bit že na začetku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Wow Tina Hm, jaz sem en zlo čuden primerek... Vedno sem imela zveze, ki so bile po par let dolge... edino med dvema se mi je vmes strgalo in takrat sem menjavala *ljubimce* z nadzvočno hitrostjo... točno tako lepo poštelala preden sem se v kaj spustila, kot poštela Sokrat, in smo bli zmenjeni... Razlog za to... je bilo direkt to, kar je Cigančica napisala... po vseh teh ljubčkih in prijateljih sem narajmala na mojega bivšega, ki me je ukrotil, bi se lahk reklo... Magnetizem med nama je bil tako močan, da sem preprosto hotela bit sam z njim, takratni ljubimec odpadel kot hruška... Skoraj dve leti sva bila skupaj, prebolevanje njega... huh, več kot pol leta... Saj od takrat pa do sedaj se je kaj zgodilo, ampak nikoli v stilu **ljubimkanja**, ker sem točno vedela, da takšnega človeka ob sebi ne bi imela, zaradi kakršnihkoli razlogov že... se je zgodila iskrica, smo jo uresničili, se lepo imeli, kot en tak ljubek spoddrs , od tu pa nobenih pravljic dalje... rez. Pred kratkim sem nekak odpisala še tazadnjega potencialnega, tako da sem si prav oddahnila. Se prepuščam, kar bo pa bo. Vse ob svojem času baje. Nino, tole pogosto menjavanje partnerjev... Jaz sem v bistvu prav hvaležna sama sebi, da sem bila tolk odbita in si *upala* na nek način... bit izpostavljena pred drugim folkom tudi zaradi tega menjavanja... pa kaj... ogromno se naučiš v takšnih kontaktih... dobesedno tako, kot je Marsa napisala... ŠTUDIJ ODNOSOV in ne zamenjam svojih izkušenj za nobene druge Sam po pameti, če se spuščaš tudi v spolnost pogosto... obstajajo kondomi, pa obstaja infekcijska in od tam tudi potrdila o HIV-negativnosti Jaz sem *mojih* ničkoliko tja zvlekla Pa še vsak, ki sem mu rekla, je šel Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... Jaz sem *mojih* ničkoliko tja zvlekla Pa še vsak, ki sem mu rekla, je šel Sončna In kako so reagirali, ko si jim to predlagala al "zahtevala" od njih - no, sej si napisala, da so se vsi šli testirat, ampak prva reakcija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Mogoče je kateri od njih mal debelo pogledal, ampak ko je vidu, da drugač ne gre, je bil takoj za zadevo Sicer pa sem itak rekla, da lahko grem tudi jaz z njim, tudi sama na test brez problema, tako da je trema bla takoj mal manjša Folk, res glejte, kaj delate, s tem se ni za zajebavat Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Jaz sem že o vsem seznanjen. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem bila včasih ful čudna.... Kr vsak k je neki mutil okrog mene, mi ni bil všeč....Moralo mi je naresti en "klik", morala sem začutiti eno energijo, ki je sekala preko njega v mene... In takrat sem vedela, da se nej sputim v... nekaj več pač... Nič dobrega mi to ni prineslo... Nikoli nisem mislila, da si lahko z enim le prijatelj oz. frend in ga ne gledaš kot "potencialni plen", pol se ti pa naenkrat to spremeni, zdej bi bil pa rad z njem še na ta način... ne ne, nikoli...Vedno je moralo na prvi stik nekaj narediti v meni... Sedaj pa, sem v vezi- moji najdaljši do sedaj.... na začetku mi ni naredilo nobenega klika, trudil se je okrog mene kt ne vem kaj, nisem sploh nič trznila... sva se le družila, pa čeprav sem vedela, kaj si on želi od mene- nekaj več kot le kolegico.... skoz mi je to dokazoval, ampak brez tistega zoprnega siljenja- pač vse ob svojem času... Ampak jaz sem bila prepričana, da to ni to...Nato pa se je meni lepega dne vse na glavo postavilo... vedela sem, da je to pravo zame in da hočem le njega... Čisto me je vrglo zanj! Čisto sem se zaljubila! In isto čutim še danes! Men se ta zgodba zdej odvija Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Osebno mislim, da s prehitrim (lepš se sliš pogostim) menjavanjem partnerjev ni nič narobe. Sama sicer zase tega ne morem reč, ker sem bolj za daljše in resne zveze.Nekateri se hitreje naveličajo osebe, ali pa iščejo nekoga da bi jih dopolnil na nek način.Ne rečem, obstajajo ljudje, ki kmalu najdejo tistega pravega, sam priznajmo si, da je takih malo. Za posledice odgovarjamo sami. Če staknemo kaj, smo si sami krivi, ker nismo že prej poskrbeli za zaščito (ne mislim samo na seks). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Tako da mislim, da mora pri meni že kr ob prvem srečanju srček poskočit - pa ne v smislu, da bi se kr na prvi pogled zaljubila, ampak neka privlačnost al vsaj zanimanje za tega človeka mora obstajat, malo se mi mora utrip povečat... Pa ne ravno samo zaradi njegove zunanjosti, lahko tud zarad njegovega obnašanja, govora, gibanja, plesanja, kaj jaz vem - nekaj pač mora bit že na začetku...SE ČIST STRINJAM! No ja, jst osebno kar po prvem poljubu ocenim če NI to to, potem najverjetneje tut naslednji zmenek ne bo prinesel nobenih iskric in ne vem zakaj bi se trudila, sem že probala pa se je izkazal da sem imela še vedno prav. Drugače pa...hmm, pre-hitro menjanje, a pol obstaja tut pre-počasno No ja, jst še resne daljše zveze nisem imela, vse po par mesecev in vseh sem se hitro naveličala ker sem ugotovila da mi tisti tipi sam energijo pijejo. Zlo ironično pri tem je blo to, da sem zmeraj naletela na RIBO (ugante ker znak sem ) in sem si po zadnjem obljubila da ga raje nimam, kot da imam nekoga zato da lahko rečem da sem v zvezi in hodim okoli z nalepko "punca" Prijateljevanje je velik bolj ok brez obveznosti.... Aja pa ne me narobe razumet, tut jst verjamem v zveze ampak še nisem dočakala TISTEGA ki me bo na rit vrgel pa bom še cel let v rožcah - ne vem, mam občutek da bom vedla ko pride. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Hehe, 5trca...glede prvih poljubov... Čeprav mi je bilo že vedno ful pomembno, da se tip dobro poljublja, nisem samo na podlagi "slabega" poljubljanja (oz. poljubljanja, ki ni blo čist po mojem okusu) nikol rekla "proč!"... Morda pa bi celo morala (bi si prišparala 2 "slabi" zvezi) - sem pri dveh bivših bla prav razočarana nad njunim poljubljanjem (na začetku), ampak tud to se lahko sčasoma spremeni... Ko zdaj malo pomislim, se mi zdi, da so me do sedaj le 3 tipi že ob prvem poljubljanju tolk razvneli, da bi jih kr naskočila (a jih nisem) ... niti z enim od njih v bistvu nisem začela zveze (različni razlogi). Pa se zdaj res sprašujem, kako bi bilo z njimi... Moram pa na to temo (prehitro menjavanje) danes še kr nekaj napisat... Ravno včeraj sem videla bivšega (s katerim sva pred dobrim mesecem končala) in ugotovila, da (že) ima novo punco. Vsi so mi rekli (tud en njegov kolega), da se jim zdi to prehitro...tud zato, ker sva bila tolk let skupaj... Ampak ko sem malo razmišljala o tem, sem ugotovila, da sva v bistvu drug drugega prebolela že v času, ko sva še bila skupaj, zato se mi ne zdi tako narobe, da je verjetno že po enem mesecu začel z njo.... Kaj pa vem... Mi je tud ena punca rekla, da se ji zdi, kot da bi na tak način hotel hitreje mene pozabit. Ampak mislim, da ni tako. Tud zase sem prepričana, da če bi zdaj začela s kom novo vezo, da to ne bi bilo zato, da bi pozabila bivšega...Mislim, da sva si bila midva že dolgo bolj prijatelja, kot pa kaj več... Skratka, tud če si z nekom več let skupaj, še to ne pomeni, da ga boš tud preboleval več mesecev ali celo let (mi je ena kolegica rekla, da je svojga prebolevala skoraj 2 leti!!!)... Vedno je odvisno od konkretnega primera, okoliščin... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2005 hihi, lepo lepo... ko pogledam tkole nazaj, moje življenje je zapolnjeno s čudovitimi bejbikami, in niti ene nebi hotel zamudit hjaja let love rule! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Sm ti že mal fovš... V mojem življenju pa bolj mal dobrih tipčkov, prej en kavčo-likar... Pozna kdo kak energijski zvarek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2005 hihi black magy, to pa zato k si black, js sem pa white magy... hihi vse je fajn vse je super, sej ne rečem da so ble vse najboljše, sam nepozabno pa je ziher sem se bolj zabaval, kot če bi mel, eno za pet, al šest let... ;) hja, velik je ribic v morju, :D Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Black magy pejd v diskač pa se ga tam malo znapij da neboš vedla zase pol pa se bojo tipi kar lepli na tebe in če se neboš z najmanj 10 tipi lizala isto večer sem bicikl Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.