Skoči na vsebino

(pre)hitro menjavanje partnerjev

El Nino

Recommended Posts

... sem mal razmisljala... kok smo hecni... dvojni, zadnjic sem tamle pisala, kolk da skoz gas pa vse xDDx... pa je kdo cist drugacno sliko dobil pol... bila pa sem stara 15, 16 let in ni slo za sex zveze...

No pol kaksne kasnej so tud bile pac seveda...

a hotla sem reci, da tako hitro pa spet ni slo in da je tud v leta znal trajat... 'odvajanje', 'prebolevanje'... 'minevanje'...

Tko da pri meni ni slo tolk za hitro morda, pac pa... nenadno, radikalno, 'odsekano', v nenavadnih okoliscinah ali s ful pompom, scenami, skandali in podobnim... al pa neptunovsko... cist zamegljeno, nic jasno, nobenega konca, a ne cist skupaj...

Tako da... kaj jaz vem.....

Ne morem se tu dat v noben tale kalupek v bistvu....

'Partnerji'... to je bil tak mix pojem vedno pri men... mal tud vodnarskega, kot da bi imela...

No sam tolk... me ze nekaj cajta ni bilo v tej temi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 192
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:P tako tako js tudi :D sicer drgač kt Marsa ziher, sam pod napisano bi se pa kr podpisal... (razn tm vodnarsko pa to)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Black magy pejd v diskač pa se ga tam malo znapij da neboš vedla zase pol pa se bojo tipi kar lepli na tebe in če se neboš z najmanj 10 tipi lizala isto večer sem bicikl x:Dx

O fuuuuuuuujjj, sej ne da zdej čakam nedolžna do poroke pa mam enga do konc življenja, sam tole je pa čist fuj in ni res, da se nebi mogel pod vplivom alkohola obvladat, ker to ni res. Ne bom rekla packe, da majo pa zlo nizko samopodobo, je pa čist res. Mislim, da te tkole opitega lahko vsak otipava, že to ej dost da se tko grdo napiješ.

Uuuuuu.........to zna pa bit totalno divje x:px , verjemi :vragec: x:Dx

Nekje smo se že menli o tem pa se ne morm spomnit kje, pa bom sem uslinu post. O tem....kao......ženska + dost moških = prasica x:px ; moški + dost žensk = frajer. x^x

En dan sem prisotvoval v mešani družbi enmu pogovoru.........in prišel do naslednjih ugotovitev : x:o)x x:px

- moški je lovec in tekmovalec - kako se naj ponaša s plenom, ki ga skor vsal "levak" lohk dobi? :vragec:

- ženske pogosto same ocenjujejo ženske, ki so imele dosti moških - kot prasice. In tako ogroooomnooo pripomorejo k takemu gledanju. Takšno mnenje in izogibanje jim mogoče temelji na strahu, da bi "prasica" dol dala njenga tipa, verjetn ne? :vragec:

- ženska je tista, ki se odloča al da al ne. Pri moškem pa je "da" kar pogosto jasna stvar. :vragec: (pustmo zdej vezane tipe, pa to, pa nasploh v tem postu v bistvu mislim na samske). Kako te naj bo zdaj ženska frajerka, ker da moškemu, ki itak da? x:px

- moški se "prasicam" ponavad izognejo, mogoče grejo spat z njimi, k seb pa jih čustveno ne spustijo. Ženske "prascom"? Lepo vas no prosim, pol še je le zanimiv.....čeprav jih deloma to seveda moti, jih ne moti dovolj, da mu osvajajočemu slej ko prej ne bi padle v objem :vragec: on pa njim kar pogosto tud v srce x:px

Kaj? Tak sm jih jaz razumel. xnckrivx

No, tko. Mal za hec, mal pa za štos. x:o)x Al ne? x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Hm hja, zanima me kako pogosto menjate svoje "posebne" osebe, kako dolgo traja prebolevanje, kdaj poiščete kaj novega pa take podobnosti... mal me zanima  :inocent:  kako to poteka pr "normalnih" ljudeh k opažam da se meni dogaja to "mal" bol hitro, pa me mal skrbi, ... preveč pa spet ne  x:Xx

Naj te skrbi takrat ko tega ne boš več prakticiral. Fant gas do daske.

Ja sam ka mali pao s lipe

Res se mi smili tista, ki ne zna bit divja brez alkohola (deci al pa dva ne štejem sem), čeprav dvomim, kako je lahko koma nalita ženska divja... Nimam nobene take ženske za prasico al kako podobno žival (svinje so prav pametne pa nedolžne živali), se mi pa smil zarad svojga obnašanja in ker more igrat eno drugo osebo skoz alkohol, drugač pa ne zna. Boge, res. :inocent: Edin, kar lahk doseže je pozornost za pet minut, pa še to navidezna, medtem, ko če si upaš tud drugač, brez alkohola na primeren način bit direkten do nekih spodobnih mej, lahk v resnici obračaš svet in ti dobesedno jedo z roke, kakor pač hočeš. Zato ti tud taka ženska tipa ne more prevzet, kvečjemu lahk doseže tistih pet minut slave, najverjetneje bo pa tipu pol žal, da je storil usodno napako in prevaral svojo s to žensko, ker bo samozavestna ženska, (ki ne rabi alkohola za samozavest) ugotovila da tak nesamozavesten moški nima kaj zraven nje delat (halooo, že imidž trpi zarad tega...) in se ve kaj sledi. Komu bo na konc žal je tud jasno. Ker za take izmečke ti je lahk pet minut žal, pa še to ne, itak čakajo v vrsti. Kar je manj dostopno je pač bolj privlačno. Igrat se mal z nekom, da ne dobi točn takoj tistga kar hoče, je pa tud zabavno. Tud moški niso sami taki, ki dajo takoj, pa tud ni tist največji čar v seksu, ampak je bistvo v nečem drugem.

Sploh je pa ogabno, ko se začnejo tipi na neprimeren način slinit in če vohajo seks al si mislijo al kakorkol, pol izpadejo tok neumn, da boljš da se noben ne približa. Spet ni dobr za imidž... x^x

Kul. :palec: Le to. Alkohol v "pravilni", pa četud na zgornji meji "pravilni" količini, je svojstven afrodiziak. x;)x

Aha, od tod poimenovanje "prasica"....gre za pametne in nedolžne x:o)x

No, da še 1x povem.....moj prejšnji post so pač moje ugotovitve ob debati neke družbe. Ne bi pa rekel, da se v njem ne skriva tud kaj dokaj življenskega... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:D Who's bed have your boots been under, who's heart have've seen i wonder, this time did it feel like thunder? :D hja mick dobr pišeš :D tvoj post se zmeri splača prebrat :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>

- ženske pogosto same ocenjujejo ženske, ki so imele dosti moških - kot prasice. In tako ogroooomnooo pripomorejo k takemu gledanju. Takšno mnenje in izogibanje jim mogoče temelji na strahu, da bi "prasica" dol dala njenga tipa, verjetn ne?  :vragec:

ja..tako se govori..med ljudmi... x:Dx :vragec: :palec:

Dum spiro, spero.

Mogoče iz mene govori nevoščljivost (prav mogoče, glede na to, da sem zabavo običajno opazoval iz mirnega in varnega kota, grdavš kot sem), ampak meni se zdijo ljudje, ki seksajo za šport čustveno zelo revni. Ne prevzemajo odgovornosti za svoja dejanja, se mi nekako zdi.

Me pa zares nekaj zanima (neizkušen kot sem): ali so ženske (in moški), ki imajo veliko spolnih partnerjev, praviloma boljši ali slabši ljubimci?

(a) boljši: ker imajo več izkušenj z različnimi tipi ljudi?

(B) slabši: ker nimajo domišljije, ker jim tudi ni treba, ker dobijo nove dražljaje že zato, ker so z novimi ljudmi?

In še nekaj:

Napeljevanje ženske k spolnosti v opitem stanju (otipavanje, tud če je samo besedno nadlegovanje...), ko ona ni sposobna trezno razmišljat in odločat o sebi je spolno nadlegovanje, spolno nadlegovanje pa je zločin, mim grede lahko to katera potem prijavi in kar se mene tiče ima vso pravico. Močnejši, v tem primeru trezen moški (bolj ali manj... :vragec: ), je izkoristil šibkejšega. Ravno zato se mi pa moški v takih primerih gabijo, dobesedno, ženske so v tem primeru itak žrtve, sam da se tega ne zavedajo. Oz. se enkrat, ko je že prepozn. Ko so že zaznamovane s strani moških kot "prasice", ki niso itak vredne nč dsrugega kot pa poniževanja. V resnici pa je mogoč to vdajanje pijači posledica tega, kar se mogoč dogaja doma, možno, da so že od prej fizično, čustveno in psihično zlorabljene, pa na ta način iščejo potrditev. Itak pa, tud moški, ki so v tem procesu udeleženi so zame slabiči.

Tud razne laži, ki jih nekateri natrosijo kakim naivnim pubertetnicam, tud to je nek način spolnega nasilja.

Da ne govorim o tem, kaj si mislijo o tebi, če orpavljaš kak določen poklic- npr. natakarica. Odvisno sicer kje delaš. Če je kak lokal s pijančki, se itak vidi, da očitno nimajo pri sebi najbolj pošlihtan, če te gledajo, kot da si najbolj pocen k... Zgleda gledajo na druge iz svojga stališča, če so oni luzerji, pol so zgleda zanje za njih tud drugi... In tud to, da se ti enkdo na tak način kakorkol neprimerno približa, tud to je nadlegovanje.

Itak se pa takoj vidi, kdo ima poštene namene in kdo ne. Treba si je pa meje postavit. Lahko gre samo tako daleč, ko zate še ni neprijetno. In kaka neodločna in zmedena ženska, ki ni dost samozavestna, je pa ful lahek plen. Ne vem, sam men se zdi,d a obstaja pravilo, da lahko nekoga raniš sam v primeru, če si ogrožen (sam nisem prepričana, mogoče sam če se gre za življenje, sam jaz to razumem, da ti pač take stvari uničijo življenje, ker puščajo hude posledice, tak da vseen velja), tak da lahk brez skrbi komu razbiješ tud flašo na glavi. :vragec:

Seks v opitem stanju? Ne,hvala...

Ko pijem, pijem, ko seksam, seksam..

S pogostim menjavanjem partnerjev ostajaš na površini...mi je glih rekla ena frendica včeraj, fizično sem zadovoljena, znotraj pa ostajam prazna...

Astra

Per aspera ad astra

astra :palec: :palec: :palec:

Jaz se vedno nisem za hitro menjavanje partnerjev, ce je bila prejsna zveza bolj "globoka". Drugo je, ce osebo ze prej spoznas, pa se je nabiralo, nabiralo in koncno nekaj naredilo :inocent:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Mogoče iz mene govori nevoščljivost (prav mogoče, glede na to, da sem zabavo običajno opazoval iz mirnega in varnega kota, grdavš kot sem), ampak meni se zdijo ljudje, ki seksajo za šport čustveno zelo revni. Ne prevzemajo odgovornosti za svoja dejanja, se mi nekako zdi.

Me pa zares nekaj zanima (neizkušen kot sem): ali so ženske (in moški), ki imajo veliko spolnih partnerjev, praviloma boljši ali slabši ljubimci?

(a) boljši: ker imajo več izkušenj z različnimi tipi ljudi?

(B) slabši: ker nimajo domišljije, ker jim tudi ni treba, ker dobijo nove dražljaje že zato, ker so z novimi ljudmi?

Tole si dobro napisal Florijan. Jaz sem, evo ti ga Andresa, čustveno zelo reven. Boli mene za resno partnerko. Ko bo enkrat prišla, bo pač prišla, če ne bo, bom ostal na tem nivoju, s podaljšanimi 15. leti življenja. Torej še en razlog več, da mi ni treba nehati kaditi in še en razlog, da se bom sigurno spet oglasil v tisti topic, Ni mi dala ni me hotel dol dat.

Glede kvalitete ljubimstva ti iz nekaj primerov lahko napišem, da sem naletel na tri ženske, ki so čakale princa na beleme konju zaradi religioznosti ali prepričanja, da je tako bolje. V postelji se niso odrezale. Žal. O moških sodijo naj ženske.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>

... trudil se je okrog mene kt ne vem kaj, nisem sploh nič trznila... sva se le družila, ... skoz mi je to dokazoval, ampak brez tistega zoprnega siljenja-..

Nato pa se je meni lepega dne vse na glavo postavilo... vedela sem, da je to pravo zame in da hočem le njega... Čisto me je vrglo zanj!  Čisto sem se zaljubila!

In isto čutim še danes!

xsrcbumx

lahk pripomnim sam... Maš srečo, da se te ni naveličal čakat!

Meni pa se zdi žalostno, da ne more vsak živet tako, kot si želi, brez da bi ga drugi označili s kakšno grdo besedo... Če si človek enostavno kdaj želi samo seks z drugo osebo, brez da bi hotel imet resno zvezo z njo, potem ne vem, zakaj bi bil zaradi tega slab človek - torej ženska "prasica" ali "čustveno plitka al revna oseba" (česar enostavno ne morem razumet) - mislim, da je to Cvetko napisal... In zakaj naj ne bi takšne osebe prevzemale odgovornosti za svoja dejanja?

Se mi zdi, da so ravno tisti, ki imajo takšne predsodke čustveno plitki... Res ne vem, zakaj se morajo nekateri ljudje skoz brigat za to, kaj drugi počnejo... Če komu paše vsak dan seksat z drugo osebo, pol naj to počne - kaj pa to briga njegove sosede, pa znance in druge osebe... Vsak naj živi tako, kot mu paše. Sicer je verjetno res malo takih ljudi, ki bi tako živeli in se ne bi ozirali na mnenja drugih... Jaz bi rada bila takšna, pa se še preveč oziram na to, kaj bodo drugi o meni mislili in govorili... Upam, da bom znala kdaj to preseči...

Pa seks pod vplivom alkohola; sem do zdaj imela same fajne izkušnje...in tud ne vem, zakaj bi to blo kaj slabega, če se kdaj malo omamljen dol daš... Kar pa se tiče tega, da nekateri tipi v diskačih prav iščejo opite punce, pa je res, kar pravi mačky... Glede sebe pa mislim, da lahko rečem, da sem vedno vedela oz. se zavedala vsega, kar počnem, čeprav sem bila kdaj res skor "koma"... V tistem trenutku sem skoz vedela, v kaj se spuščam - in sem tud bla sposobna kdaj "ne "rečt... Sej se zgodi, da se drug dan česa ne spomniš - da si se npr. kje zvrnil v kak grm, al nekoga polil s pijačo al kaj takega - ne pa glede seksa... v tistem trenutku totalne pijanosti sem se jaz še vseeno skoz zavedala kaj počnem (vsaj kar se tiče seksa), zato tud nisem čist ziher, al je res možno nekoga na tak način "zlorabit"... Kaj jaz vem....sej sem že slišala za take primere, ampak ne vem, če se te punce res niso zavedale, kaj počnejo...

Jaz nimam nic proti, če nekdo nima ravno resne veze z nekom, veze so take in drugačne, sam da so odnosi enakovredni. Itak pa ne moreš takoj vedet, če ti bo to dolgoročno ustrezal al pa ne. V pravljice pa res ne verjamem....

Jaz nikol ne grem v vezo z namenom, da se bom s tem človekom poročila in imela otroke. Do tistih, s katerimi sem se prej dobivala sem bila fer in sem vsakemu povedala, sam eni tud niso znali tega sprejet. Tud z mojim sedanjim je blo isto, isto z njegove strani, ni mi pa fer, da nekdo v naprej ve, da bo nekomu strl srce, ve za nejgova čustva, pa to mal izkoristi.

Sicer jih je imel moj po spisku kr precej, kolkr vem, ko mi vse pove, sam z vsemi je lepo delal in odločitev za kaj takega je bla čist na njihovi strani. In tud o nobeni nima slabega mnenja. Drugo je siljenje v nekoga proti njegovi volji, pa tud če reče ženska na konc ja, je vprašanje, zakaj je privolila, mogoč je sam tolk šibka oseba in se ne zan zase postavit, pa to da nekomu daješ lažne upe, podreš pa greš.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...