Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 ampak saj kar ne ves vnaprej, da bos nekomu strl srce, macky... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak saj kar ne ves vnaprej, da bos nekomu strl srce, macky... odvisno......kolk kdo koga chuti zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 ja, OK, to ze, ves kao..... ampak to ne pomeni nujno, da imas tak namen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, OK, to ze, ves kao..... ampak to ne pomeni nujno, da imas tak namen. poznam kar nekaj primerkou.....ki ravno TO pochnejo z najvechjim uzhitkom :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 hm... ja, vem... kaj mislis...Morda...mal razmisljam.....Sam saj sta oba - recimo se ti nekaj ponudi na pladnju... vzames... ampak ves, da bo on pol strt, a si reces, jebiga, saj je on sel do pol....Lahko takoj sname tele spone v bistvu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 se mi je pa ravnokar porodilo zanimivo vprasanje; kaj je boljse, prehitro ali prepocasno menjavanje partnerjev? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 enga....pa za zmeri zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 in to pravi vodnar. no tisti eden bi pol mroal biti skupek vsega tadbest in tako torej itak ne obstaja....Ne tak, ki bi ga ta (vodnar) skoz prenasal, niti tak, ki bi njega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>in to pravi vodnar. no tisti eden bi pol mroal biti skupek vsega tadbest in tako torej itak ne obstaja....Ne tak, ki bi ga ta (vodnar) skoz prenasal, niti tak, ki bi njega. morsh me razumet zdej sm pod stresom zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 saj te razumem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj te razumem. sej vem, de me.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>se mi je pa ravnokar porodilo zanimivo vprasanje; kaj je boljse, prehitro ali prepocasno menjavanje partnerjev? Čak mal, o čem se tu zaj menimo....o partnerjih al laverjih, avanturah? Jaz partnerjev nisem sposoben hitro menjavat, ker jih tudi ne morem dost spoznat, takih, ki bi me dolg prenašali , pa seveda takih, ki bi jih jaz lahko dolg prenašal. Zato partnerstva menjavam počas. Dokaj težko jih tudi prekinem, se dolg obotavljam, edinkrat, ko se nisem, sem se na mrtvo zaljubu v drugo. Lahko bi rekel, da sem v vsem življenju imel sam 3 partnerstva ...........pa ene tri pol-partnerstva, no ..... Laverke pa lahk menjavam glih kolk me čejo , sam ščasoma se ti potem menjavat vedno manj da. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 mick zlomk....(bemu...z mickenim se strinjam .....tole neki ne bo v redu )... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Če govorimo o menjavanju partnerjev, je za mene prehitro menjavanje to, da nekateri že po prvem nesporazumu, prepirčku ali problemu kr končajo zvezo...al pa če se sploh ne potrudijo, da bi partnerja dovolj spoznali...al pa se malo poskušali prilagodit...Prepočasno pa je takrat, ko predolgo vztrajaš, čeprav vidiš, da nima smisla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 No mislila sem s tem, da nic od tega ni dobro... da prehitro preskocis drugam, ce kaj ne spila, kot tudi ne, da kar gnijes tam, kjer ti ni kul - zato 'prepocasno'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 no poglej kako sva usklajeno pisali. V bistvu enako in ob istem casu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>no poglej kako sva usklajeno pisali. V bistvu enako in ob istem casu. hehe... Ja, niti prepočasno, niti prehitro ni preveč fajn, samo težko je najt tisto sredino... Verjetno je potrebno precej prakse, da to pol hitreje spoznaš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če govorimo o menjavanju partnerjev, je za mene prehitro menjavanje to, da nekateri že po prvem nesporazumu, prepirčku ali problemu kr končajo zvezo...al pa če se sploh ne potrudijo, da bi partnerja dovolj spoznali...al pa se malo poskušali prilagodit...Prepočasno pa je takrat, ko predolgo vztrajaš, čeprav vidiš, da nima smisla... Mah, po moje tist, k pri prvem prepirčku itd. končajo vezo, še partnerstvo sploh ni bilo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> mick zlomk....(bemu...z mickenim se strinjam .....tole neki ne bo v redu )... ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Tezko je najti tole, res... Po eni strani pa imas mroda... visoke cilje, zahteve... pa nic ni dovolj dobro, dokler tega preprosto ne srecas. Npr. je nekaj na tem, da je velikokrat sex zelo pomemben.Ce me oni ne cuti, nima kaj praskat po men. Ce je ves mehanski al kaj jaz vem... totalen egoist al kaj tacga.In ja - lohk mi pac dol pol pade.....Sploh me ne cuti in bom kar z njim zdaj prezivela lajf? Ne mislim s tem prvega sexa, ki je vcasih slab, ko se recimo oni tolk boji, da bo fejknil al kaj tacga, sam to je tud rajcik pa kaze respekt v bistvu celo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, po moje tist, k pri prvem prepirčku itd. končajo vezo, še partnerstvo sploh ni bilo. Ma ne bi rekla... Pri enih parih je tako, da so ful dolgo skupaj preden pride do prvega prepira - in jim do takrat tud vse štima, pa to...pol pa pride en prepir, pa so prepričani, da je vsega konec. Ne bi rekla, da še to sploh ni blo partnerstvo... Pri meni je ponavadi bilo tako, da je kr hitro prišlo do prepirčkov... ... Sej nisem ponosna na to in se tud trudim, da bi to spremenila, ampak včasih pač ne gre drugače... Pa sej, prej sem še bla premlada, da bi se sploh zavedala, da s takšnimi nepotrebnimi prepirčki načenjam zvezo... No, ko pa že pride do tega, pa tud kr ne končam zveze (pa tud noben tip zaenkrat tega ni nardil), ampak se skoz poskušam še pogovorit o zadevi, pa uskladit zadeve, pa to... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Delno se strinjam s teboj, delno pa še vedno mislim, da je pravo partnerstvo šele tisto, ki je kaljeno tudi v nesporazumih, krizah, težavah..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tezko je najti tole, res... Po eni strani pa imas mroda... visoke cilje, zahteve... pa nic ni dovolj dobro, dokler tega preprosto ne srecas. Npr. je nekaj na tem, da je velikokrat sex zelo pomemben.Ce me oni ne cuti, nima kaj praskat po men. Ce je ves mehanski al kaj jaz vem... totalen egoist al kaj tacga.In ja - lohk mi pac dol pol pade.....Sploh me ne cuti in bom kar z njim zdaj prezivela lajf? Ne mislim s tem prvega sexa, ki je vcasih slab, ko se recimo oni tolk boji, da bo fejknil al kaj tacga, sam to je tud rajcik pa kaze respekt v bistvu celo. Sem že večkrat razmišljala o tem, al je dobro imet postavljene visoke cilje, zahteve in bit "izbirčen" pri iskanju "tapravega"... Včasih se mi zdi, da lahko le v primeru, če imaš postavljene visoke zahteve, tud dobiš temu primernega tipa... Al pa ne glih "visoke" zahteve, ampak pač neke natančne predstave o tem, kakšen bi naj tip bil... Sem zadnjič v eni temi (ne vem več kateri) brala nekaj v zvezi s tem, da če ti je nekdo po karakterju, po duši zelo všeč, da ti potem lahko postane tud vizualno všeč... Moram rečt, da se mi še to nikoli ni zgodilo. Morda sem glede tega preveč "površinska", ampak če mi nek tip po zunanjosti ni všeč, potem mi je lahko po mišljenju, po duši ne vem kako blizu, pa vseeno ne bi mogla bit z njim... Nekateri pravijo, da jim zunanjost ni pomembna, ampak mislim, da vsi pri človeku najprej to ocenimo in se na podlagi zunanjosti odločimo, al si sploh želimo to osebo bolje spoznat... Pa dobro, zdaj sem samo na zunanjost to omejila, ampak tud glede značaja, osebnih lastnosti je podobno, al ne (mislim glede zastavljanja ciljev, zahtev...)? Ja glede seksa pa se mi zdi, da smo si ful različni. Meni je dokaj pomemben... Nekateri pa pravijo, da imajo res super zveze in da so srečni v njih, čeprav redko seksajo, al pa sploh ne, al pa sicer seksajo, ampak ne "kvalitetno" - torej da iz različnih razlogov niso zadovoljni s svojim seksualnim življenjem... Kak pač komu paše - treba pa je res najt takega partnerja, ki mu je seks enako (ne)pomemben kot tebi... Aja, pa glede prvega seksa - sem se morala kr nasmejat, ko sem se spomnila enega prvikrat z enim tipom - kr polomija, bi rekla... Ampak drugače pa moram rečt, da nisem nikol imel nekih ful slabih izkušenj - da bi rekla, da mi je ful žal, da sem s kom seksala... Eh, zdaj sem že malo zašla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Delno se strinjam s teboj, delno pa še vedno mislim, da je pravo partnerstvo šele tisto, ki je kaljeno tudi v nesporazumih, krizah, težavah..... bemu tale mick....neki hudooooo pametne ma dons zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Ma saj vse to je lohk res.... Pac ena---Lohk sexas 9x na noc, lohk pa pol leta ne, meni se zdi to cist normalno, enim pa ne. Odvisno tud kaj pricakujes od zveze, kaj ti pomeni. Zahteve?Da dishi, da mi je 'prav', da je cuten in duhovit in da ima podobne interese kot jaz. Niso tolk grozno zahtevne tele zahteve. Eni se zadovoljijo pa pac z manj.jaz ne bi mogla bit s tipom, ki ga ne bi zanimala astrologija, ker bi pomenilo, da bi cist drugac razmisljala, pomeni mi, da ima enak okus za muzko, filme, kot jaz... in tako dalje.Ob vsem pa mi seveda mora bit tud vizualno vsec, kar pa ne pomeni, da mora bit nek lepotec, pravzaprav mi slednji sploh niso vsec - ze pri drugem pogledu se jih navelicam.Pa NIKOLI se nisem zaljubila v debelega tipa, sory debelim, a tako pac je...Torej - seveda je point tud videz.Da lohk bozam kozho in ne speha. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.