Skoči na vsebino

(pre)hitro menjavanje partnerjev

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 192
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>.....Pa NIKOLI se nisem zaljubila v debelega tipa, sory debelim, a tako pac je...

Torej - seveda je point tud videz.

Da lohk bozam kozho in ne speha.

Hehehe... x:Dx Prav debeli men tud nikol niso bli všeč, ampak skoz mi je blo bolj všeč, če je mel tip kak kilogramček preveč, kot pa premalo... Pa tud tisto ful nabildano mi ni všeč... Sem enkrat na dopustu enga res ful nabildanega tipa malo bolj podrobno spoznala...pa me je kr motlo tisto...vse tolk trdo... x:Dx x;)x Sej malo mišic na rokah in trebuščku ni slabo, ampak preveč pa ne sme bit...

Deli na socialnih omrežjih

ne, cist presuhi tud men niso vsec...

A saj sem rekla - tako pac je, kaj naj zdaj? x:o)x

Sem pa nekoc cist umirala za enim tipom ... ma to ne mors verjet, kaksna zgodba, 'vojne' cele pa tak, cela rajda BG folka v LJ pa taksno :P :O:, pretepi no pa vse!!!! (saj sem jo ze pravila, a mal takole po kosih)... kaksen lepotec je to bil, sploh nisme mogla verjet, da se je vame zaljubil, ker je bil 100x boljsi tip kot jaz bejba, vsa buckasta pa taka sem se tedaj bila... On pa crn, visok, suh, bled, mah... mesche', no... kar 'prelep' zame, zato mi najprej sploh ni bil vsec in sem rekla, da je zoprn in vazen. :D ...)

saj ni vazno, no skratka... pol ko sva ze zdavnaj 'koncala', sva bila se na zvezi, se celo chart sem mu naredila in to v srbscini, da se mal oddolzim, ker sem bila se kar... nesramna, on pa tolk kul do mene...

No in mi je fotko poslal iz kasnejsega obdobja!

:O: Schtraufenpacht!!!!!!! Drug clovek, debel, cist spremenjen... tumach...

Se dobr, da nisem tedaj se zanj odlocila. ;) :P

Pa tak lepotec je bil pa tolk suh - tako da clovek se tud spremeni.

'Kupis' suhega, cez cas se izkaze, da imas debelega. :P

kot tudi tipi z bejbami, ko si slednje ocitno mislijo, aha, ga ze imam, zdaj pa se lohk zaspeham do konca. x:o)x x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:switz: sm si kar oddahnu  xnckrivx  x:o)x ...ko sem prebral tist.....všeč, k kak kilogramček preveč k premal.... x:px  x:Dx

Jaz tud ne skačem rad po kosteh..... :vragec:  x;)x  x:Dx

x:Dx

Kolk mi je smešno, ko povsod, v vseh temah vsi pišete o tem, da hujšate, pa se držite nekih diet, pa to... Jaz sem ponavadi imela ravno nasproten problem - sem bla skoz bolj suha (za nekatere preveč, za nekatere pa "glih prav") in sem se skoz kr malo obremenjevala s tem... Pol pa je prišlo eno obdobje, ko sem bla že skor malo debela (za moje pojme, no)...pol pa je prišlo obdonje s številnimi problemi in stresom in so kilogrančki kr šli...tako da sem menda zdaj spet za ene presuha, za druge pa ne... Hehe... Ampak zdaj se ne obremenjujem več s tem, saj vem, da sem nekaterim všeč, drugim pa ne... tako kot vsak človek - zmeraj si komu všeč, drugemu pa ne...

zensk mi je vec tipov vsec... tud bolj debelckane. zenska je lohk sexy, ce je debela, moski manj ali redkeje.

zenska je venera, halo!!!! obline, joski, boki, vse... jasno da mora bit mal gor...

Moski pa mora bit 'izklesan', a ne naturirano totalno. xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

notranja lepota se odraza navzven v obliki privlacnosti. xyesx x;)x

Jaz sem imela vedno tipe okol sebe, pa nikol nisem bila lepotica.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

Kolk mi je smešno, ko povsod, v vseh temah vsi pišete o tem, da hujšate, pa se držite nekih diet, pa to...... Hehe... Ampak zdaj se ne obremenjujem več s tem, saj vem, da sem nekaterim všeč, drugim pa ne... tako kot vsak človek - zmeraj si komu všeč, drugemu pa ne...

x:o)x

Mah, jst sem na hujševalni že tam od enga 28 leta in 74 kil. x:o)x Pismo, pa ni mi jasn kak sem si takrat mislil, da mam preveč kil, zdej pa tistih hlač ne morm zapet, pa če trojno salto mortale z dvojnim akslom naredim..... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x

Mah, jst sem na hujševalni že tam od enga 28 leta in 74 kil .....

Pri tolkih kg pa skoraj dvomim, da si bil "debel"... Mislim, da imate moški tud več mišične mase, pa menda tud težje kosti, tako da se vam kilogrami ne poznajo tolk...če se ne motim, no... pa sej je seveda tud odvisno od višine... Kolk si pa visok, če smem vprašat?

Aja, nekaj sem še hotela napisat...mislim, da je že Marsa prej omenila - se mi zdi, da se včasih res kr malo "zapustiš", ko imaš že par let enga partnerja pa se ti kr malo zdi, da se več ne rabiš tolk trudit za svojo zunanjost, ker je (kao) on itak zadovoljen s tabo ne gelde na to, al imaš kak kg več al manj... Vsaj midva z bivšim sva se v zadnjih letih tud kr malo "zapustila"... Jaz nikol nisem pazila na to, kaj jem, ker se nikol nisem nekaj pretirano zredila (no, sej sem prej rekla - le pred par leti sem imela eno tako obdobje, ker se takrat tud nisem nič gibala...)... Ampak on pa je bil skoz ful športnik, pa je mel skoz popolno postavo...pol pa je kr nekaj kilogramčkov dobil...hehe... Ampak me res ni niti malo motilo - no pol ko sva pa mela probleme, pa sva kr oba shujšala...

Nekje sem prebrala, da so strup za odnos (predvsem sexualno plat) tud razvlecene, sprane... majce razne pa taksno. x:o)x

se v bistvu strinjam...

kao - 'za doma' pa to. x:o)x x:px

zakaj pa ne bi bil doma fajn in lepckan?

Picasso

Sej maš prav, Marsa... Se človek tud bolje počuti, ko se mal lepše obleče, pa mal porihta, pa kaj naredi za svoje telo... Včasih pač malo pozabiš na takšne stvari, pa raje doma pred tv-jem v stari udobni trenerki ležiš....

saj kar naj bo, udobna, a ves... :)

sam da niso neke cape...

saj zenska v moski srajci je bojda moskim sexy, no jaz se pa vcasih fajn pocutim TOCNO v srajci, torej - dbest! :palec: xDDx x;)x

ampak saj se stekamo - tam vsa presvicana, v kakem predpasniku, s kaksnimi navijalkami (x:Dx - kot v vicih x:Dx), z mastnimi lasmi, tecna, nergava... xrolleyesx :o|o:

kdo hoce takega partnerja, ljubico, zhenichko? x;)x x:px x:Dx

Picasso

Vi govorite verjetno o seksu s partnerjem, rednim partnerjem. Drži. Če dva skupaj živita, potem se lahko malo upedenata drug za drugega.

Ampak če imaš pa eno samo za sex in prideš k njej, oziroma ona k tebi, je pa tudi ok, če te v domačih oblačilih počaka brez kakršnega koli spodnjega perila.

Recimo. Predpasnik, brez drugih oblačil. x:Dx x:Dx x:Dx

Andres

kot oni vic - kaj mora moski vse, da bo zenski ustregel, da bo zenska zadovoljna, moske zelje oz. 'zahteve' pa so bolj preproste:

Come naked and bring beer. :P ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Vi govorite verjetno o seksu s partnerjem, rednim partnerjem. Drži. Če dva skupaj živita, potem se lahko malo upedenata drug za drugega.

Ampak če imaš pa eno samo za sex in prideš k njej, oziroma ona k tebi, je pa tudi ok, če te v domačih oblačilih počaka brez kakršnega koli spodnjega perila. 

Recimo. Predpasnik, brez drugih oblačil. x:Dx  x:Dx  x:Dx

Andres

x:Dx Ti si prava faca, ej!

Ampak jaz pa bi to naredila ravno obratno - raje partnerja pričakam samo v predpasniku...pri onem drugem tipu (samo za seks), pa bi se malo bolj potrudila, da bi blo vse skupaj lepše na pogled... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Pri tolkih kg pa skoraj dvomim, da si bil "debel"... Mislim, da imate moški tud več mišične mase, pa menda tud težje kosti, tako da se vam kilogrami ne poznajo tolk...če se ne motim, no... pa sej je seveda tud odvisno od višine... Kolk si pa visok, če smem vprašat?

Ampak on pa je bil skoz ful športnik, pa je mel skoz popolno postavo...pol pa je kr nekaj kilogramčkov dobil...hehe... Ampak me res ni niti malo motilo - no pol ko sva pa mela probleme, pa sva kr oba shujšala...

x:o)x x:Dx .....no, če jih uspešno rešiš, pa pol mal še v postli zgubiš, pa je x:o)x

Heh, ti centimetri xcivx x:px .......tam okol 176.......sam kil pa že okol 80 x;)x :o|o: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>A taka si ti. Za jebača bi se upedenala, ta domač mora pa predpasnik prenašat? Mam jaz enega viška.  Edinega, se mi zdi.  x:)x

Andres

x:Dx x:Dx

Kaj pa si mislil s tem, da imaš enga viška? A torej si prej hotel rečt, da tud ti svojo jebačico pričakaš samo v predpasniku? Jaz pa sem mislila, da ona tebe... No, pa sej tud to zna verjetno fajn zgledat.... :vragec:

Mick, 80 kg se mi pa res ne zdi tolk... Sej ne vem, kako teh 80 kg zgleda pri tebi, ampak vseeno... Ma če čisto tako pomislim, je mel bivši takrat nekje 94 kg pri 184 višine, pa res ni bil debel...malo špehca na trebuščku, pa na bedrih...Hehe...

Pa sej, samo glede na kg si itak ne morš prav predstavljat, kako človek zgleda...al je debel al ne...

S tem, da imam enega viška sem hotel reči, da bi ti dal edini predpasnik, ki ga imam, ker ga nikoli ne potrebujem. :(. Pozabim pač da tudi predpasnik obstoja.

Mene ni nobena pričakala v predpasniku, je pa bila ena v trenerki pa nič ni spodaj imela. To je dobro, ker je pol dela sama opravila. Pa še bolj zažge.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>S tem, da imam enega viška sem hotel reči, da bi ti dal edini predpasnik, ki ga imam, ker ga nikoli ne potrebujem. :(. Pozabim pač da tudi predpasnik obstoja.

Mene ni nobena pričakala v predpasniku, je pa bila ena v trenerki pa nič ni spodaj imela.  To je dobro, ker je pol dela sama opravila. Pa še bolj zažge.

Andres

Brez skrbi, da imam kak predpasnik doma... x;)x

Sej vem, kaj hočeš reči ... ampak če že itak oba vesta, da prideš k njej samo po seks, a ni potem bolje še malo stopnjevat napetost, vzburjenje s tem, da ji moraš še kakšno erotično spodnje perilo slačit? Zato sem tud prej napisala, da bi raje partnerja pričakala samo v predpasniku - tako nepričakovano (npr. ko pride iz službe al kaj takega), tistega "jebača" (kot si ga sam imenoval) pa raje s kakšnim zapeljivim spodnjim perilom al pa kakšno seksualno igračko - ker seks bo že itak pričakoval, dodatkov pa ne...

o cem pravzaprav govorimo tule? x:o)x x:px x:Dx

ne saj,... sam vprasam xDDx, saj jaz itak tudi, se najbolj morda, bluzim... x:Dx

sam tko... morda bi si tok pogovora zelel mal v drugo smer... :8):

no morda pa tudi ne... xDDx x;)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...