El Nino 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 zdej mi nebi blo čist nič prehitro da mi kera miška v naročje pade.. sej lahk jo tud sam spravim tja... sam morem spoznat kero... tako mm hm kako bi se opisalo, k me bo prec potegnlo, k bom vedu in bo to to... hja ljubezen na prvi pogled... zdej bo spet faks... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Hm ja.... Jast mislem da ljudje premal gledajo na čustva drugih! Recimo jast če nisem prepričan v to da mi je ena res to kar si želim pol si sploh ne upam probat da ne bi koga przadel! Pa čeprav skoz bolj gledam na to da pač morš probat ker še le tako bolje spoznaš to osebo in pol že čas pokaže svoje! Pač prepustit se morš toku dogodkov! Jast sm recimo kr neki šans tako izpustil ker sm pač neodločen pa lahko bi bil zdej že srečno zaljubljen ampak nič zato jast za vsako stvar ki se zgodi pravim da je že moglo bit tako in enkrat bom že ob pravem času na pravem mestu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2005 Mitja, moj vzornik vsaka stvar je že mogla bit tako kot je bla ja to je to jipijej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 El Nino in A si kakšno bubo, zdaj zadnje čase Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 hey Elnino pa ne sikiri se, konec koncev si še zelo mlad in prav je, da spoznaš čim več "tipov" žensk boš potem lažje ocenil oz. spoznal karakter-tip ženske, ki ti najbolje ustreza.. poglej na to stvar tako, si kot nek "metuljček" , ki leta s cveta na cvet in nekoč boš naletel na nek cvet, ki te bo osvojil in zadržal pa ne boš več letal naprej.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 hjaja metuljček, to bojda piše nekje v mojmu horoskopu pod luno v tethnci... al pa še pr veneri hm nvem nvem jeah jeah, 1 ni nobena... uhjej sam vprašam se kdaj se to konča, sicer pa po svoje, ženskam tko al tko več ne zaupam opažam to so pa zelo plodna tla za menjave... upam da naum naletel na kero mesojedo rožico k zapre s kremplji in mi odgrizne krilca... kako bom pa pol letal naokrog... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Aja od tukaj je ta "metuljček" no zdej pa vsaj vem zakaj se gre Mitja22 meni se nekako isto dogaja, raje se izgonem zveze z nekom ki vidim da je orenk zagret ker če v začetku dvomim da ne bo trajalo so vse šanse da se mi ne bo dalo ubadat potem z "lepimi" prekinitvami in iskrenimi pogovori, sploh ker se mi je več ali manj zmeraj zgodilo da me potem druga oseba prepričuje o tem kako bi lahko še mal počakala pa probala pa se potrudla :xx!: če enemu ni pač ni, basta kaj boš vlekel Tako da...če bom ob pravem času na pravem mestu, se ne bom bala spustit v resno zvezo ker bom pač vedela da se mi ne bo prav hitro treba z vsem tem ubadat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hey Elnino pa ne sikiri se, konec koncev si še zelo mlad in prav je, da spoznaš čim več "tipov" žensk boš potem lažje ocenil oz. spoznal karakter-tip ženske, ki ti najbolje ustreza.. poglej na to stvar tako, si kot nek "metuljček" , ki leta s cveta na cvet in nekoč boš naletel na nek cvet, ki te bo osvojil in zadržal pa ne boš več letal naprej.. k ti si pa tooookkk star mulc Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 neeeext.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>k ti si pa tooookkk star mulc ma sm mislil "star" po izkušnjah p.s. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 hehe... kako pa veš da jih nima? oz. a ti jih maš tok? všeč mi je ps Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Mene tut to vse zanima Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 hehehe a te, a ne? mene tud Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 mam jih ravno toliko,da sm se že umiril Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 dober odgovor... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 Sem pogruntal... da there's no such thing as prehitro hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> hjaja metuljček, to bojda piše nekje v mojmu horoskopu pod luno v tethnci... al pa še pr veneri hm nvem nvem jeah jeah, 1 ni nobena... uhjej sam vprašam se kdaj se to konča, sicer pa po svoje, ženskam tko al tko več ne zaupam opažam to so pa zelo plodna tla za menjave... upam da naum naletel na kero mesojedo rožico k zapre s kremplji in mi odgrizne krilca... kako bom pa pol letal naokrog...Ej pa če se boš s kakšno resno vezal, da ne bi slučajno omenil da si svoboden metuljček, ker boš naredil sebi največje sranje. Verjemi mi! Predstavlji si to je tko, k da bi ti bejba rekla, da že celo vas pozna. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.