Skoči na vsebino

Napoved za 5. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=5"][b]Napoved za 5. teden[/b][/url] - [b]31. januar - 6. februar 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
To bo dogajalo.... :fiju: xnckrivx xg:Dx ....hm,Marsa,a ne vstopi danes luna v Škorpijona,pa pol v Strelca in tako dalje,k tam je napisano,da je bo v Raku,Levu....itd.? :inocent:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

[quote name='Tihareka' date='31. Jan 2005 ob 06:53'][post="365124"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]To bo dogajalo.... :fiju:  xnckrivx  xg:Dx ....hm,Marsa,a ne vstopi danes luna v Škorpijona,pa pol v Strelca in tako dalje,k tam je napisano,da je bo v Raku,Levu....itd.? :inocent:[/quote]
ej, hvala ti, pozabila sem ponovno popravit linke (nekaj me je za****).
grem popravit.

A ni butast teden?
Sem se ze zbudila tecna. :||

Oona, x:Dx, ja, no tedaj ko je bilo bolj na down, zdaj pa je bolj na pestro. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

huuuh, slis se fajn x:Dx
Bomo vidli, zaenkrat se prav fajn pocutje.. se mi zdi, da tale vodnarcek precej OK vpliva name...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

meni je pa dober zacetek tedna...sploh vikend je bil fajn ( jaz zacenem teden enkrat v soboto zjutraj.... x:Dx )
ampak sploh ne pomnim, res, kdaj je bil nazadnje napovedan kaksen priajzen, miren teden..a tale luna nic ne kroti ljudi? a ce bo lunca v ribicah se zmeraj ne bo miru in casa za prijetnosti?! :o|o:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ves čas bom v službi, tako, da mi bo marsikaj prihranjeno! :palec: x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

[quote name='tinka' date='31. Jan 2005 ob 10:49'][post="365179"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ampak sploh ne pomnim, res, kdaj je bil nazadnje napovedan kaksen priajzen, miren teden..a tale luna nic ne kroti ljudi? :o|o:[/quote]

[color="blue"]JS se tud ne spomnim... :C: [/color]

[quote name='contesa' date='31. Jan 2005 ob 11:28'][post="365194"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ves čas bom v službi, tako, da mi bo marsikaj prihranjeno! :palec:  x:)x[/quote]

[color="blue"]Bom probala tud jaz kaj takšnega naredit, al pa se vsaj čim več družit s folkom...

Itak mam goro neke čustvene nesnage za predelat, pol pa v napovedi piše: [/color] [b][color="orange"]"Zelo močno bomo čustvovali, se hitro vznemirili..." [/color][/b] [color="blue"]Pa ne mi to delat!! Zame je tole res tu mačky! Še nikol v lajfu tk!

[color="purple"][b]Ampak bomo zdržali. Što me ne ubije, jača me! [/b][/color][/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

O, Contesa, sem te ze pogresala, kako si? :palec: xDDx

Ej, bejbe, saj jaz sem bila tolk bedno sam tisto minuto ali dve... :)
Sem cist OK, sam se mi nic ne da..... a nekaj pa bi... pa mi nic ni vsec in prav.... :D

... veliko bo custvenih reakcij, vis to sem pozabila ponovno napisat, shit... no, jok in taksno... custvovanje, neke ihtave reakcije celo, pa taksno...
Ono bluzenje totalno, nic stekanje, vse zamegljeno, nic jasno, bolj bos praskal not in kopal in iskal, manj bos videl in ti bo jasno...
Treba se v kaj ustvarjalnega usmerit - k sreci bo poriv za to.
pa nastimat si kopel.... :vio: al kaj tacga... :palec:

Picasso

Glej jo, Dando Luno! Pa saj nisem tolk cajta pacala tegale.. ?
A pol sem napisala?
ja, ravno pravim zgoraj... :)
ne ne, to je bolj trenutne narave, to je drugace, moramo cist preusmerit taksne energije, ne bomo usli, tako da nima smisla, da se ful branimo tega, pac pa ne dajajmo teze temu... pac, ciscenje - tako se jemlje...

Saj bo.. ja, jacha... kaj pa ces, saj je OK...

*jaz mal 'zanemarim' neptun, ker tko dobro furava, tako da se mi ne zdi 'nic takega'... ampak nekoga z ne tolk mocnim neptunom oz. tudi morda ne tako dobro aspektiranim pa dejansko lahko cist odblodi neptun...
Lohk je tud nevaren - strupi, droge... psihicne motnje... recimo kaksnemu folku se bo ziher kar mal utrgalo, pa taksno..

Pac pa bodo glasbeniki trgajoce komade naredili, slikarji lepe slike naslikali.... ful se bo ali vsaj bi plesalo... in tako dalje...

Sam ne betonirat neptuna z bluzi, ne skusat ujet, STEKAT kao... brez veze - go with the flow. ;) :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' date='31. Jan 2005 ob 13:18'][post="365250"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]...moramo cist preusmerit taksne energije, ne bomo usli, tako da nima smisla, da se ful branimo tega, pac pa ne dajajmo teze temu... pac, ciscenje - tako se jemlje...

Lohk je tud nevaren - strupi, droge... psihicne motnje... recimo kaksnemu folku se bo ziher kar mal utrgalo, pa taksno..

... ne skusat ujet, STEKAT kao... brez veze - go with the flow. ;) :palec:[/quote]

[color="blue"]Jao, sam jaz bi rada ušla... ker me tole že neki časa baše in mi je noro, in se mi kakšen dan res utrga :xx!: (in to me prestraši, čeprav se mi je v zadnjih dveh mesecih to že parkarat zgodilo; pred tem pa nikoli in je res GROZNO... včeraj sem jokala kot zmešana :C: , pa sploh ni bilo kakšnega takšnega razloga za jokat :eek: ... samo potem pa je prišla ena taka notranja moč :palec: (rojena sicer iz jeze in se bojim, da bo pošla, ko se jeza ohladi; ampak je dober feeling ko sem po nekaj tednih spet "močna")...

vsekakor, se "go with the flow" sliši prekrasno... xsrcx [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

ful sem imela tam enga joka napisanega, pa sem kar zbrisala, se mi ni dal... hm... pa tudi joka nisi nikjer omenjala, no je pa to tudi ciscenje - nic narobe, vcasih jokas za 'vse nazaj' potem... to je cist OK, ampak potem pa dost... ne sems pa kar bluzit po tem - tedaj je lahko nevaren...

Picasso

hehe jok - to sem že v četrtek predelala - za vse nazaj. SDem pustila da solzice tečejo in tečejo Ta teden samo še bluzim. In voda, ful sem v vodi spet. pa kg ali dva sem gor dobila, pa lep dan vam želim ;)

Mi tud... nic spali danes...
jaz zaspala ob pol desetih... posledica - zbudila ob pol dvanajstih, bila do 6h zjutraj budna. :||
Tamali tud haral vso noc, ni mogel spati, zjutraj zaspal za solo, prvic. :||
jaz pop*** in sva se skregala, oba jokala, oba ribi. :D
In ga imam doma - sem rekla, ni sans!! :att: - da bi kaj se tamle valjal pa tv - in je ze pospravil vso posodo, zdaj pa se pomiva, kar je novega. :)
Pa se pometel bo. xyesx x;)x

Picasso

...In kaj mu naj zdaj napisem v opravicilo?
Veste, ima mocno ribo in neptuna, ki zdaj dela mal frke, pa je bil nespecen? :D

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx ....me zanima,kaj bi prfoksa rekla,na tako opravičilo :eek: x;)x
Hm,zanimivo,jz pa normalno spim,še celo zelo dobro,kar je pri meni redkost....je pa res,da imam čudne sanje... xcivx xDDx
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Mah, kakor katera...
Nic nenavadnega, da se jaz tako izrazam.
Samo v opravicilo pa res se nisem nikol cesa podobnega napisala. :P ;)

Picasso

uf.. kaksna noc je bila tole.. kriza.. sanjala ful, neke cudne more, nc strasnega sicer, sam tko da sem se vsake pol ure zbujala..
sem pol kr vstala, ker se mi ni dal vec it tega..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hecno... mene je sinoči po treningu kar potegnilo v postlo (ko grem drugače še kaj bluzit na net), pol sem se pa tud zbudila nekaj čez 2, se nekaj premetavala, zaspala, sanjala (sam se nič ne spomnim, kaj) in se zjutraj zbudila ful utrujena xrolleyesx
Neptun zgleda res kar rula... čeprav drugače čist shajam z vanjzemaljci (čeprav to ne pomeni, da je vse smooth in brez zapletov, ampak nič, kar se ne bi dalo shendlat) x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Dobro spala...sanjam pa v budnem stanju...tako intenzivno, da sem prejle morala sama sebe opomniti, da so to le sanje... x:Dx

prehitra sem v besedah, planem na najmanjšo malenkost... :o|o:

Astra
Per aspera ad astra

heh... saj... :)
Ja, cista zblojada... jaz pa prehitro mislim, sklepam, bluzim skratka.

Pa ne bi rabila tolk nazjat tamalega... ipak je bil sam en sportni dan (*zato ni sel, ker so prej odsli, sicer bi pac sel 2. uro).... jaz pa kar prec izbruh vulkana.

Pa hecno se pocutim... tko mal odstekano...
Sam itak ne more bit drugace.. xNNx

Ja, Astra, jaz tud tko - med sanjami nekak in vsem tem...

Picasso

Težka dilema...Napiš Marsa, da se je pač slabo počutil...

Spoštovani

našega sina ::::::: je obšla nenadna slabost (se je onesvestil), zaradi tega sva ga zadržala v postelji v izogib posledicam, ki bi lahko nastopile, če bi se mu stanje poslabšalo.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo

(Pri takih najstnikih to ni nobena posebnost, saj veš hitro rastejo,...in če si poštena, pri zavesti tudi ni bil, torej se tudi zlagala ne bosta)

x;)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...