Marsa 2. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2005 Thanx, Lia, , a bom kot je bilo - okoliscine (neptuni razni ) pa naj jih ne zanimajo. Je bil nespecen vso noc, torej je zjutraj zaspal. Ker niso bili v soli, potem ni uletel. je odlicnjak in vesten in torej sploh ne vem, kaj kompliciram... pa se 'hinavsko' je... kaj se pa zdaj... :||| Ne ne, to mamo pa zrihtan... pa sicer ima vse moje odobravanje, ker je... blazno moder in zrel in mu lohk ful zaupam in tud mu. Sam zadnjic mu nisem pustila milimetra prostora, da bi mi razlozil svojo sceno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Mam občutek, da tele Neptun scene kar vplivajo name... v bistvu je vse kul, samo počutim se pa ful zblojeno, nedružabno (ok, za tole je danes lahko kriv tranzit [kvadrat] Lune na nat. Saturna); kar neki mi manjka, razdražljiva sem brez veze, slabše spim... najraje bi naredila en odklop in se umaknila nekam v osamo Ko bi me vsaj kakšna ustvarjalna žilica zagrabila ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Ta trenutek sem dobil sms iz ene evropske države. Takole se glasi: Malce down se počutim. Zjutraj nase jezna, popoldan pa na celi svet. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ...jzt sm pa v torek zvečer imela izpad joka...pa če sm kšn lep film al pa kšno tako stvarco čustveno gledala...so se mi kr slozice usule...pa smila sm se sama sebi...no pa še kaj bi se našlo...res je pa da se že od ponedeljka ne počutim prav dobro...kar malo se kregam sama s seboj pa skoz bi se stiskala pa objemala...saj veste kt pa dojenčki k se pri maci počutijo najbolj varne na svetu...tako bi jzt...moj dragi pa me samo sprašuje pa kaj ti je...pa mislim da me ne razume najbolje... No saj bo minilo...ubistvu je že veliko bolje kot je bilo v toker Lep dan vsem, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 [quote]Povečano bo število alergij... Proti koncu tedna se bo povečalo število poškodb, malo zaradi nestrpnosti in pretirane silovitosti, pretiravanja, malo pa zaradi odsotnosti in zmedenega delovanja.[/quote] Tole dogaja, ja Me je spet alergija po roki napadla, sem vsa pikasta.. Pa vceraj sla k zdravniku za nekaj.. preden sem prisla do drugega nadstropja, sem se 3x spotaknila na stopnicah.. cist mal manjkalo, da bi si glezenj zvila.. sem morala izpast cist pijana al pa cudna kr neki.. No ja, vsaj custveno sem dokaj skulirana... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ...ti tudi ...zružila po stopnicah včeraj...in to za navzgor ....pred razbitim nosom so me rešili samo odlični refleksi...tako da ni nobenih posledic...če druzga ne, vsaj vem da reflekse še mam... drugač pa izi pa odblojeno hkrati...ma saj se bom počas navadla na ta paradoks... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 No, pa je res noro... Najprej alergije, ja, se je pojavila včeraj, po dolgem času.. čist sem zblojena.. danes bila namenjena v šolo,na govorilne ure, pridem v mesto, vidim, imam še čas...grem aml okol in zavijem v slaščičarno.. ...jaz, ki nikoli ne jem nič sladkega, si kupim TRI tortice... lepo mi zavijejo, grem nazaj proti šoli in na govorilne ure. Ko pridem iz šole, opazim, da nimam paketka s torticami, se vrnem v šolo in mi vsi pomagajo iskati.. tortic nikjer...pa saj nikjer nisem bila, samo na hodniku... pridem do avta, parkiranega v modri coni..in na sedežu... ...tortice.Prisegla bi, da nisem šla do avta...pojma nimam, kdaj sem to naredila, ker je avto bil čist na drugi strani kot šola... zdaj pa tortice ponujam okol, saj jih itak ne jem... grem včeraj kupiti avokado, ful se mi je zluštal, pa so imeli samo trde kot kamen, ki še dolgo ne bodo dozoreli...pač nič, ne kupim ničesar... danes zjutraj najdem avokado v špajzi, na vrečki piše, da sem ga kupila predvčerajšnjim... ...in v to trgovino hodim v naši hiši samo jaz... pojma nima, kdaj in kako, jaz ga že nisem kupila... No,pa take štorije... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Meni ta teden prav lepo poteka. Nič se mi ne zdi, da bi bil napet, dobil sem veliko darilo, delam veliko moje privat stvari, vse pa mi nekako v pravo smer leti. Zanimivo. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Uf, Astra.. Sounds interesting Jaz sem pa kar doma na varnem raje ostala danes.. Ze cel dan me ful, ful zebe.. Pa mislim, da ni nic kaj nizja temperatura, kot ponavadi v stanovanju.. V glavnem, pogrnila sem si direkt ob radiator tri dekice in zdaj sedim na tleh, naslonjena na radiator, oblecena v dve volneni jopi ze celo popoldne.. In sem prejle dojela, da se me verjetno kak virus loteva? To mi se manjka, da bo seznam popoln.. da ne omejam alergije.. zmer bolj pikasto roko imam WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2005 jaz sem tud po obrazu nekaj fasala, a nic takega... pa sluznico imam nekam obcutljivo, sem vceraj ze 3 zlice medu pojedla (kar je redko zame, meni med ni sladilo al dodatek, pac pa... medicina)... neptun pa (bluzenje, zblojada etc.) - ne [i][b]MEN![/b][/i] govort! eh ja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Danes zjutraj sem zaspala... dobro, da nisem v zgodnji "izmeni", tako da ni bilo škode. Večji del dopoldneva sem imela tak čuden občutek, kot da mi glava ni čisto prav... nobenih bolečin sicer, a kot da je glava polna nekega plina in se hoče kar dvigniti nekam In na bradi se mi je spustil en velik podkožni mozolj Drugač sm pa čist vredu *Astra, podobne scene tudi meni znane... zadnjič iščem sončna očala... jih ni nikjer na "standardnih" placih... na koncu jih najdem v predalu v avtu (odkar so mi pred nekaj leti vlomili in pokradli vse, kar ni bilo pritrjeno, sploh ne puščam stvari v avtu) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 marsa in coccinelle..jh...upam, da bo drug teden al pa vsaj dugo leto, pozicija planetov kaj ugodnejša ...al se bomo pa navadli na tak kažin...mi je že prav smešno vse skupaj...pretežno.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Neptun ...hm... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 [color="blue"]Sonce na Neptunu, stoje se sanja in spi... [/color] FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 ja, pa se res.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Danes sem pa dobre volje, skoraj malo evforične Mi sede Luna v Strelcu Grem zdaj kadit pipo miru z Marsi in Plutoni, da bo jutri uspešen športni dan in bo vsaj energy usmerjena v pravo smer... samo bo treba merkat, da kakšna kugla na nogo ne pade ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 [quote name='coccinelle' date='4. Feb 2005 ob 15:24'][post="367404"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Danes sem pa dobre volje, skoraj malo evforične Mi sede Luna v Strelcu Grem zdaj kadit pipo miru z Marsi in Plutoni, da bo jutri uspešen športni dan in bo vsaj energy usmerjena v pravo smer... samo bo treba merkat, da kakšna kugla na nogo ne pade [/quote] [color="blue"]A greš kegljati [/color] FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 ..priden tale Mars...smo zmagali 12:3 v malem nogometu.... ...bravo, mi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 [quote name='lia' date='5. Feb 2005 ob 10:49'][post="367623"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]..priden tale Mars...smo zmagali 12:3 v malem nogometu.... ...bravo, mi [/quote] [color="blue"]Uh, ste ji pa grdo ponižali...moraš gledati in se zahvaliti tudi Veneri, ker žoga je pod njeno oblastjo, lp [/color] FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 [quote name='borism' date='5. Feb 2005 ob 09:50'][post="367609"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]A greš kegljati [/color][/quote] Mhm Saj v bistvu je bil tekmovalno zelo uspešen dan, samo s svojim rezultatom kljub osvojeni točki nikakor nisem zadovoljna. Mogoče bi bilo koristno, da te v drugi temi (vilinci) povprašam za nasvet. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2005 Joj, haha, sploh nisem vedla v kateri temi sem. sem mislila, da sem v eni sportni... ko sem imela tud dve odprti, pol pa vidim Diana - ta teden nas bo kar razganjalo.. Kaj? Potem pa postekam, da je ta tema. Uh, ni da ni... :||| Saj veste, kaj... pluton, mars situacija. Bentim, vse mi iz rok leti, vse delam divje, zivcno, v krchu, kolnem tamle, kot da mi je kdo kriv, da je ne vem kaj... da ma limona mal vec pesk. Po dekolteju in rokah imam strasne praske (mimi), pod komolcem odrgnino ali opeklino (pojma nimam od cesa ali odkod), noge imam cist plave od udarjanja, ko sem pomivala posodo, sem se prevec naprej nagnila in se ful butnila v rob omarice, pozabila sem, da so spange kovinske in me srbi lasisce zarad bedaste kovine, mal alergije mam torej... Srce mi nabija, bluzim, sploh ne vem, kako se pocutim. Ampak ce je takle spon, vsaj teden hitro mine. Jaz mam raje vznemirjenje kot.... gniljenje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Uh, jaz tudi živčno, v krču... bi kar več stvari naenkrat, a ne vem pravzapav, kaj... Mars, Pluton situacija... verjetno tudi to, da sem prst prislonila na vročo kozico... cvrrrr Samo takoj pod mrzlo vodo za precej časa, pa košček čebule gor, ko sem imela glih pri roki, tako da ni mehurja ja, ni dolgčas... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2005 Oj, jaz tud ogabno spekla prejle v desni palec. Se zdaj... cvrchi... Ampak kaj pa delam v napovedi 5.? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 V začetku tedna sem imela full eno alergijo na rokah od dlani do ramen..alergija na koga morda? Rasploženje izmenjajoče, v glavnem kar pozitivo in jess..Mars je šel končno v kozoroga... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2005 O, OOna!!! Kje si ti? me je ze zaskrbelo mal vceraj, te ze dolg nisem videla!! No to me pa veseli slisat! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.